Androidden Anlayan
-
blood_rhyme bunu yazdıkady bunu yazdı
stock ruu kurmayı denerken unlock lock olucak
bootloader ı tekrar kıtle ve denedıgın ruu ları tekrar dene
tr cihaz sa tr ruu ara yada nerden geldıyse o ulkenın ruu sunu bul
ruu yüklemeyi denedim hboot versiyon hatası dedi benim versiyon 1.73 olması gereken 1.44 imiş onuda düşürmek için telefonun kartına ulaşmam lazımmış.
bana göre sen kırmızı ıle yazan unlock ed yazan kısım yuzunden ruu yukleyemıyon
relock yap
ruu ları tekrar dene
-
Wipelari yaptın m?
Edit ilk cm kurduğum da bana da öyle oldu wipelari yaptım açıldı.
heza tarafından 14/May/14 23:46 tarihinde düzenlenmiştir -
kady bunu yazdıblood_rhyme bunu yazdıkady bunu yazdı
stock ruu kurmayı denerken unlock lock olucak
bootloader ı tekrar kıtle ve denedıgın ruu ları tekrar dene
tr cihaz sa tr ruu ara yada nerden geldıyse o ulkenın ruu sunu bul
ruu yüklemeyi denedim hboot versiyon hatası dedi benim versiyon 1.73 olması gereken 1.44 imiş onuda düşürmek için telefonun kartına ulaşmam lazımmış.
bana göre sen kırmızı ıle yazan unlock ed yazan kısım yuzunden ruu yukleyemıyon
relock yap
ruu ları tekrar dene
Yaptım 140 hatası verdi

-
heza bunu yazdı
Wipelari yaptın m?
Edit ilk cm kurduğum da bana da öyle oldu wipelari yaptım açıldı.
ben recoveryden dahili hafızayı görebiliyorum içi boş wipe yapsamda yazılım yok içinde
-
wipeleri yap, cyonogen modu kur, açılış ekranında kalıyorsa cmd den romun rar dosyası içindeki boot.img yi flashla.
c:\android fastboot flash boot boot.img komutu. -
ozzy41g bunu yazdı
wipeleri yap, cyonogen modu kur, açılış ekranında kalıyorsa cmd den romun rar dosyası içindeki boot.img yi flashla.
c:\android fastboot flash boot boot.img komutu.cyonogen yüklemek için romu telefonun hafızasına atmam ve sonrasında recovery den seçip yüklemem gerekiyor ya, işte ben telefonun hafızasına ulaşamıyorum başka bir şekilde bu romu telefonun hafızasına gönderebilme seçeneğim varsa söyleyin onu yapayım
-
blood_rhyme bunu yazdıozzy41g bunu yazdı
c:\android fastboot flash boot boot.img komutu.cyonogen yüklemek için romu telefonun hafızasına atmam ve sonrasında recovery den seçip yüklemem gerekiyor ya, işte ben telefonun hafızasına ulaşamıyorum başka bir şekilde bu romu telefonun hafızasına gönderebilme seçeneğim varsa söyleyin onu yapayım
hafıza kartına atıp denedin mi, ben tüm romları hafıza kartına atıp kurdum.
-
ozzy41g bunu yazdıblood_rhyme bunu yazdıozzy41g bunu yazdı
hafıza kartına atıp denedin mi, ben tüm romları hafıza kartına atıp kurdum.
One x de harici hafıza kartı yok dahili kart var onada ulaşamıyorum