Androidle İlgili Bir Kaç Sıkıntım
-
RETRET bunu yazdı
hadi bunu çözdük fakat şu mailler meselesi hâla sıkıntı! :| sd karta mailleri atan bir uygulama bulamadım, aqua mailin sd karta kaydettiğini söylüyorlardı fos çıktı. imza desteği de olan sd ye kayıt yapan bir mail programı lazım.
wp8'i aratacak bir mevzu.. ofis uygulamasi , posta uygulamasi, posta kopyalama , doc dosyasi olarak kaydetme vb.. ve android .P
imza destegi olan sd'ye kayit yapan bir app?? .. kisiyi kendi app'sini yazmaya tesvik edebilecek bir neden.
-
Mailleri neden sdyi kaydetmek istediğini anlamadım fakat şunu eklemeden geçemeyeceğim. Android Rootsuz bir boka yaramaz. Kafana göre de bi ROM yükle olsun bitsin.
Media player olarak ta MX Player tavsiye ederim.
Müzik istiyorsan da TTPod Tavsiye ederim.
Adam gibi Mail Client yok ya da ben kendime göre bulamadım.
Outlook Android içinde var.
Planlayıcı istiyorsan da zilyon tane var beğendiğini kullan.
Any.Do - To DO list olayı için en mükemmel (bana göre)
Agenda Calendar - adı üstünde
AirDroid - Bilgisayar Telefon bağlantısı için
-
Mr_Dark bunu yazdı
Mailleri neden sdyi kaydetmek istediğini anlamadım fakat şunu eklemeden geçemeyeceğim. Android Rootsuz bir boka yaramaz. Kafana göre de bi ROM yükle olsun bitsin.
Media player olarak ta MX Player tavsiye ederim.
Müzik istiyorsan da TTPod Tavsiye ederim.
Adam gibi Mail Client yok ya da ben kendime göre bulamadım.
Outlook Android içinde var.
Planlayıcı istiyorsan da zilyon tane var beğendiğini kullan.
Any.Do - To DO list olayı için en mükemmel (bana göre)
Agenda Calendar - adı üstünde
AirDroid - Bilgisayar Telefon bağlantısı için
Mail kutularıma günde ortalama 300 mail gelir ve arşiv şeklinde saklarım. Eklerin bir kısmını telefonda muhafaza etmem gerekiyor, o maili sunucudan sildiğim halde benim telefonumda kalması gerekebiliyor. 1 mailde 30 resim geldiği oluyor.
Harici Romlar er yada geç patlıyor, yıllar önce wm de custom rom olayına el atmış biri olarak androidde de aynı şeyin olduğunu görüyorum.
Mx player vasat, bs player i aldım.
Android içindeki outlook ms in kendi yazılımı değil.
Planlayıcıyı hallettim.
Pc ye sadece usb olarak bağlıyorum.
Knox ne boka yarar hâla anlayamadım.
-
iOS abi, 2-3 gun elime android aldım aman aman. Google Play çöp uygulamalarla dolu. En azından iOS'de daha tutarlı uygulamalar var.
Hiç başım ağrımıyor, Exchange mail kullanıyorum süper çalışıyor.