Android'te Root Devrinin Sonu Geliyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kernel_Panic
    Kernel_Panic's avatar
    Erkek
    PanxeR bunu yazdı
    deja-vu bunu yazdı
    PanxeR bunu yazdı
    Atlas bunu yazdı

Oneplus'tan Allah razı olsun ne cihaz yapmışlar, bugüne kadar aldığım ve memnun kaldığım beni üzmeyen tek cihaz oldu.Oneplus 5 kullanıyorum 3 yıldır performansı ilk günkü gibi bundan sonra ki hedefim 7T Pro root falan istemez cihaza zaten.

Geçen gün oneplus5t vardı müşteride , ilk defa hayatımda bu kadar hızlı android telefon gördüm akıyor resmen yağ gibi.

Rom ve CPU ile alakalı bir durum.

10 defa dedim 10 defa daha söylerim 12 milyar var s20 al gene kasıyor gene kasıyor.

S20nin video kayıt sırasında zoom yapınca kameralar arası geçişlerini görünce ben artık bir dahaki telefona iPhone almaya karar verdim. 12k para vereceksem en azından yetersizliklerle uğraşmam. 

aynen hocam o kadar para ver süper kamera da öyle bir zoom yok çöp resmen.

Teb uygun faizde 48 ay kredi veriyor haberin olsun. Darısı iPhone 12 Pro 1TB'ın başına.

Hvor ulvens ører er, er ulvens tenner nær...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kernel_Panic
    Kernel_Panic's avatar
    Erkek
    PanxeR bunu yazdı
    deja-vu bunu yazdı
    PanxeR bunu yazdı
    Atlas bunu yazdı

Oneplus'tan Allah razı olsun ne cihaz yapmışlar, bugüne kadar aldığım ve memnun kaldığım beni üzmeyen tek cihaz oldu.Oneplus 5 kullanıyorum 3 yıldır performansı ilk günkü gibi bundan sonra ki hedefim 7T Pro root falan istemez cihaza zaten.

Geçen gün oneplus5t vardı müşteride , ilk defa hayatımda bu kadar hızlı android telefon gördüm akıyor resmen yağ gibi.

Rom ve CPU ile alakalı bir durum.

10 defa dedim 10 defa daha söylerim 12 milyar var s20 al gene kasıyor gene kasıyor.

S20nin video kayıt sırasında zoom yapınca kameralar arası geçişlerini görünce ben artık bir dahaki telefona iPhone almaya karar verdim. 12k para vereceksem en azından yetersizliklerle uğraşmam. 

aynen hocam o kadar para ver süper kamera da öyle bir zoom yok çöp resmen.

Teb uygun faizde 48 ay kredi veriyor haberin olsun. Darısı iPhone 12 Pro 1TB'ın başına.

Hvor ulvens ører er, er ulvens tenner nær...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo

imei çakılan xiaomi ler falan da sıkıntıya girecek mi ? 

29.99cm, titanyum kaplamalı, çift damarlı, su ve yağ soğutmalı.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Grafiker
    SaviorAngel
    SaviorAngel's avatar
    Erkek
    yolbulucu bunu yazdı

imei çakılan xiaomi ler falan da sıkıntıya girecek mi ? 

Hayır sadece yeni alınacak olan cihazlar için daha piyasaya sürülmeyen cihazlarda

No way out
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Bir telefona 12.000 lira verilmez zaten saçmalamayın. iPhone 11 falan neysede Pro modelleri gereksiz israf. Sadece kameraya para ödüyorsunuz. Ara Güler'siniz sanki.

Samsung'un S20 serisinin fiyatlandırması zaten facia. Cihazlara değinmek istemiyorum. Android bir telefona o rakamlar asla verilmez. Huawei'nin zorda olmasından şımardı Samsung. Huawei kendini düzeltip Google servisli amiral gemilerini çıkartırsa fiyatları jet hızında 5.000 ve altına düşecektir.

Kaçakları hiç saymadan Türkiye telefon piyasasına bakalım. Sony komple çekildi. HTC tek tük model çıkartıyor onlard saçma sapan. LG deseniz oda resmi olarak yok aracı firma getiriyor. Huawei desek oda Google'dan banlı. Geriye Oppo, Xiaomi ve Samsung kalıyor. Oppo henüz piyasada tam oturtamadı kendini. Xiaomi ise Samsung'un dengi değil. Gerek malzeme gerekte yazılım kalitesinde.

Samsung şuan Android telefon piyasasında rakipsiz.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    caglar99
    caglar99's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

Bir telefona 12.000 lira verilmez zaten saçmalamayın. iPhone 11 falan neysede Pro modelleri gereksiz israf. Sadece kameraya para ödüyorsunuz. Ara Güler'siniz sanki.

Samsung'un S20 serisinin fiyatlandırması zaten facia. Cihazlara değinmek istemiyorum. Android bir telefona o rakamlar asla verilmez. Huawei'nin zorda olmasından şımardı Samsung. Huawei kendini düzeltip Google servisli amiral gemilerini çıkartırsa fiyatları jet hızında 5.000 ve altına düşecektir.

Kaçakları hiç saymadan Türkiye telefon piyasasına bakalım. Sony komple çekildi. HTC tek tük model çıkartıyor onlard saçma sapan. LG deseniz oda resmi olarak yok aracı firma getiriyor. Huawei desek oda Google'dan banlı. Geriye Oppo, Xiaomi ve Samsung kalıyor. Oppo henüz piyasada tam oturtamadı kendini. Xiaomi ise Samsung'un dengi değil. Gerek malzeme gerekte yazılım kalitesinde.

Samsung şuan Android telefon piyasasında rakipsiz.

Hocam one plus'ı unutmuşsun. Göz önünde bulundurmanı tavsiye ederim. 

Caglar.Boss
Toplam Hit: 2143 Toplam Mesaj: 17
eeadwfews