Angaje Edebilme Kapasitesine Sahip Olan Nedir?
-
abi ben cumleyi bile anlamadım. bi yardım ederseniz:S
Pragmatist bir manifestonun edimsel imgelenmelerine öykünen yaptırımları karakterize eden kuramların tümünü gerçekleyebilme yetisine haiz bir öngörümsel önerme varyantı olarak kabul edilse de, içsel çatışıklıkları pasivize etmenin bilişsel algılanması söz konusu olduğunda pitoresk bir tümevarım sağlayabilecek bir betimlemeyi, en marjinal kulvarlarda, ayrımlanabilir ve determinist bir tarzda angaje edebilme kapasitesine sahip olan nedir?
-
pro ceviri die bi program var onu kullan
-
varya kalabalıkta bağıra bağıra söyliyicen deli gibi alkışlarlar hahaha.
-
bang-bang bunu yazdı:
-----------------------------
varya kalabalıkta bağıra bağıra söyliyicen deli gibi alkışlarlar hahaha.
harbi ole bisi hoca ya. bana da biri sordu dondum kaldım. odev yapıomus takılmıs arkadas. takılmamak elde deil ki amq -
Bu cümleyi aklı salim bir insanın kurma ihtimali yok.Yani bir bakkala gidipde kamil bi biliormusun la başlayan ve
devamına konuyu acan arkadaşın yazdığı laf salatasını liştirip sonundada nakkadarda hoş deilmi ? gibisinden biten bir cümle kurarsan o adam seni Züker.Zükmekte adamın en doğal hakkı bu durumda.
Tazminat davası açsa donunu alır .P -
bu ne ya?? türkden çok fransizca yaziyo...msl isketch oyununda o kadar fransizca kelime varki, türk salonumu fransizmi sasiriyorum
-
benim bunu ezberleyip iş yerindeki koministlere yapıştırmam lazım yaşasın faşistler hahahaha (tabi bizim komilik ve fazilik mecazi anlamda karşıt iki görüşün birbirine taktığı isimler altında bişi yoktur...)
-
dusunsel doktrinlerin angajmanlari tumdengelim betimlemelerle Empirizm akimina yenik dusmustur.dogmatik uykudan uyandiran nedensellik ilkesi!!
-
MaviBere bunu yazdı:
dusunsel doktrinlerin angajmanlari tumdengelim betimlemelerle Empirizm akimina yenik dusmustur.dogmatik uykudan uyandiran nedensellik ilkesi!!
hazı ole bi cvp yazdın ki sorudan karmasık amk. kitlendim sabaha kadar uyuyamam :S -
serefsaglik bunu yazdı:
-----------------------------abi ben cumleyi bile anlamadım. bi yardım ederseniz:S
Pragmatist bir manifestonun edimsel imgelenmelerine öykünen yaptırımları karakterize eden kuramların tümünü gerçekleyebilme yetisine haiz bir öngörümsel önerme varyantı olarak kabul edilse de, içsel çatışıklıkları pasivize etmenin bilişsel algılanması söz konusu olduğunda pitoresk bir tümevarım sağlayabilecek bir betimlemeyi, en marjinal kulvarlarda, ayrımlanabilir ve determinist bir tarzda angaje edebilme kapasitesine sahip olan nedir?
tercümesi:paranoyak bir manitanın, dantelli çorabının içine deve dikenini karakterize varyasyonların tümünün kaçması kuramının gerçekleşmesi ihtimali düşünülüp kabul edilse de, iç çamaşırının vajinal kısmını pasifize etmenin ,penis tarafından söz konusu olduğunda sona varım sağlayabilecek bekir efendinin zekeri, ereksiyonun en üst seviyesinde a*ı g*tü dağıtabilecek kapasiteye sahipmidir?
-
zigana bunu yazdı:
serefsaglik bunu yazdı:
-----------------------------abi ben cumleyi bile anlamadım. bi yardım ederseniz:S
tercümesi:paranoyak bir manitanın, dantelli çorabının içine deve dikenini karakterize varyasyonların tümünün kaçması kuramının gerçekleşmesi ihtimali düşünülüp kabul edilse de, iç çamaşırının vajinal kısmını pasifize etmenin ,penis tarafından söz konusu olduğunda sona varım sağlayabilecek bekir efendinin zekeri, ereksiyonun en üst seviyesinde a*ı g*tü dağıtabilecek kapasiteye sahipmidir?
sahiptir hacı kesinlikle sahiptir:D:D:D:D