folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Angaje Edebilme Kapasitesine Sahip Olan Nedir?

Angaje Edebilme Kapasitesine Sahip Olan Nedir?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hydrazined
    hydrazined's avatar
    Erkek

abi ben cumleyi bile anlamadım. bi yardım ederseniz:S

Pragmatist bir manifestonun edimsel imgelenmelerine öykünen yaptırımları karakterize eden kuramların tümünü gerçekleyebilme yetisine haiz bir öngörümsel önerme varyantı olarak kabul edilse de, içsel çatışıklıkları pasivize etmenin bilişsel algılanması söz konusu olduğunda pitoresk bir tümevarım sağlayabilecek bir betimlemeyi, en marjinal kulvarlarda, ayrımlanabilir ve determinist bir tarzda angaje edebilme kapasitesine sahip olan nedir?

İki Mavide Bir Hayat
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExcellencE
    ExcellencE's avatar
    Erkek
    pro ceviri die bi program var onu kullan

Yapay zeka, zeka değildir.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bang-bang
    bang-bang's avatar
    Dişi
    varya kalabalıkta bağıra bağıra söyliyicen deli gibi alkışlarlar hahaha.

Kurtlarla arkadaş ol, yalnız elinden baltayı bırakma. bang-bangle arkadaşsan ona asla yamuk yapma.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hydrazined
    hydrazined's avatar
    Erkek
    bang-bang bunu yazdı:
    -----------------------------
    varya kalabalıkta bağıra bağıra söyliyicen deli gibi alkışlarlar hahaha.
    harbi ole bisi hoca ya. bana da biri sordu dondum kaldım. odev yapıomus takılmıs arkadas. takılmamak elde deil ki amq

İki Mavide Bir Hayat
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inSanDeiL
    inSanDeiL's avatar
    Erkek
    Bu cümleyi aklı salim bir insanın kurma ihtimali yok.Yani bir bakkala gidipde kamil bi biliormusun la başlayan ve
    devamına konuyu acan arkadaşın yazdığı laf salatasını liştirip sonundada nakkadarda hoş deilmi ? gibisinden biten bir cümle kurarsan o adam seni Züker.Zükmekte adamın en doğal hakkı bu durumda.
    Tazminat davası açsa donunu alır .P

Derken qüne$ doqdu ufku çizen kahve renqi daqLarın ardından,ve Senin ßa$ın omZumda!..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sahmaran
    sahmaran's avatar
    Dişi
    bu ne ya?? türkden çok fransizca yaziyo...msl isketch oyununda o kadar fransizca kelime varki, türk salonumu fransizmi sasiriyorum
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FaTHeR
    FaTHeR's avatar
    Erkek
    benim bunu ezberleyip iş yerindeki koministlere yapıştırmam lazım yaşasın faşistler hahahaha (tabi bizim komilik ve fazilik mecazi anlamda karşıt iki görüşün birbirine taktığı isimler altında bişi yoktur...)

Yasaklar her zaman ilgi çeker ve kısıtlanmış alanlara serbestçe girip özgürce davranmak daima zevklidir...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviBere
    MaviBere's avatar
    Erkek
    dusunsel doktrinlerin angajmanlari tumdengelim betimlemelerle Empirizm akimina yenik dusmustur.dogmatik uykudan uyandiran nedensellik ilkesi!!

hız emniyettir...!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hydrazined
    hydrazined's avatar
    Erkek
    MaviBere bunu yazdı:
    dusunsel doktrinlerin angajmanlari tumdengelim betimlemelerle Empirizm akimina yenik dusmustur.dogmatik uykudan uyandiran nedensellik ilkesi!!
    hazı ole bi cvp yazdın ki sorudan karmasık amk. kitlendim sabaha kadar uyuyamam :S

İki Mavide Bir Hayat
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zigana
    zigana's avatar
    Erkek
    serefsaglik bunu yazdı:

Pragmatist bir manifestonun edimsel imgelenmelerine öykünen yaptırımları karakterize eden kuramların tümünü gerçekleyebilme yetisine haiz bir öngörümsel önerme varyantı olarak kabul edilse de, içsel çatışıklıkları pasivize etmenin bilişsel algılanması söz konusu olduğunda pitoresk bir tümevarım sağlayabilecek bir betimlemeyi, en marjinal kulvarlarda, ayrımlanabilir ve determinist bir tarzda angaje edebilme kapasitesine sahip olan nedir?

tercümesi:

paranoyak bir manitanın, dantelli çorabının içine deve dikenini karakterize varyasyonların tümünün kaçması kuramının gerçekleşmesi ihtimali düşünülüp kabul edilse de, iç çamaşırının vajinal kısmını pasifize etmenin ,penis tarafından söz konusu olduğunda sona varım sağlayabilecek bekir efendinin zekeri, ereksiyonun en üst seviyesinde a*ı g*tü  dağıtabilecek kapasiteye sahipmidir?

Temel adalettir .
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hydrazined
    hydrazined's avatar
    Erkek
    zigana bunu yazdı:
    serefsaglik bunu yazdı:

tercümesi:

paranoyak bir manitanın, dantelli çorabının içine deve dikenini karakterize varyasyonların tümünün kaçması kuramının gerçekleşmesi ihtimali düşünülüp kabul edilse de, iç çamaşırının vajinal kısmını pasifize etmenin ,penis tarafından söz konusu olduğunda sona varım sağlayabilecek bekir efendinin zekeri, ereksiyonun en üst seviyesinde a*ı g*tü  dağıtabilecek kapasiteye sahipmidir?

sahiptir hacı kesinlikle sahiptir:D:D:D:D

İki Mavide Bir Hayat
Toplam Hit: 2011 Toplam Mesaj: 13