Angry Birds PC Full (Bilgisayar)
-
config.lua dosyasındaki resolutionu değilştirince kendi ayarlarınızla olur muhtemelen. Notepad ile açıp. Fakat benim "uygulama yapılandırması doğru olmadığından bu uygulama başlayamadı. Uygulamayı yeniden yüklemek sorunu giderebilir." bu hatama ne yapmak lazım. Başka bi yerden indirdim yine aynı hatayı veriyor :S
-
Frank bunu yazdı:
-----------------------------config.lua dosyasındaki resolutionu değilştirince kendi ayarlarınızla olur muhtemelen. Notepad ile açıp. Fakat benim "uygulama yapılandırması doğru olmadığından bu uygulama başlayamadı. Uygulamayı yeniden yüklemek sorunu giderebilir." bu hatama ne yapmak lazım. Başka bi yerden indirdim yine aynı hatayı veriyor :S
-----------------------------framework kurulumu hocam ondan kaynaklanabilir.
-
sahin141 bunu yazdı:
-----------------------------
Frank bunu yazdı:
config.lua dosyasındaki resolutionu değilştirince kendi ayarlarınızla olur muhtemelen. Notepad ile açıp. Fakat benim "uygulama yapılandırması doğru olmadığından bu uygulama başlayamadı. Uygulamayı yeniden yüklemek sorunu giderebilir." bu hatama ne yapmak lazım. Başka bi yerden indirdim yine aynı hatayı veriyor :S
framework kurulumu hocam ondan kaynaklanabilir.
Framework vardı hocam. Kurdum yeni şimdi yine farkeden bişey yok aynı hata. 3 yerden indirdim oyunu yine aynı hata anlamadım bende :S -
yaf hoca şunu birde rapide upla yaf gözün sevem.
edit : çalıştırdım tamam gerek yok :) tşkler
-
Frank bunu yazdı:
-----------------------------aynı sorun bende de var hacı : /
-
eline saglık süper paylaşım valla:):)
-
link açılmadı bende?
-
bende de uygulama hatası verdi. framework 4 var bi kurmadıgım onu da kurup denicem
-
yaptım pleeeeeeeeeez.
çözünürlük hatası alanlar config düzenlesin
uygulama hatası alanlar şunu kursun:
Microsoft Visual C++ 2005 Service Pack 1 Redistributable Package ATL Security Update
-
Daft bunu yazdı:
-----------------------------yaptım pleeeeeeeeeez.
çözünürlük hatası alanlar config düzenlesin
uygulama hatası alanlar şunu kursun:
Microsoft Visual C++ 2005 Service Pack 1 Redistributable Package ATL Security Update
-----------------------------eyvallah hocam bendende linki