Angry Birds Space Oyunu Full
-
Crack yapamadim Patch suc. dedi başarili dedi fakat oyun da olmadi. Patch yardim pls.
-
teşekkürler hocam indiriyorum... android için sandım bi an ama olsun blackmart a düşene kadar beklicem onun için :)
-
ellerine saglık
-
Lambo bunu yazdı:
-----------------------------öncelikle teşekkürler. ben patch yapamadım tıklıyorum oyun açık kapatın diyor ama oyun kapalı. görev yöneticisindende baktım yok olmadı
-----------------------------kurduktan sonra oyun kapalıyken patch.exeyi program filestaki oyunun klasörüne attım. patch dedim. sonra oyunu açıp serial girdim.
oyun da sardı valla. başlarda sevmedim. sonra ilerledikçe çok eğlenceli bölümler çıkmaya başladı.
-
@aliyk
eyvallah hocam.
-
Wakizashi bunu yazdı:
-----------------------------tesekkurler hocam ama ben active edemedim patchin icinden cikan code ile olmuyor register failed diyor :S
----------------------------- -
Teşekkürler çok eğlenceli güzel olmuş :)
-
goldfinger bunu yazdı:
-----------------------------Wakizashi bunu yazdı:
-----------------------------tesekkurler hocam ama ben active edemedim patchin icinden cikan code ile olmuyor register failed diyor :S
-----------------------------
-----------------------------oyun kapalı iken patchi oyunun klasörüne at çalıştır ve seriali sonra gir
-
Hocam bu oyun kadar adamı bağımlı yapan başka oyun yok gece uyuyamadım resmen şimdi zombi gibi geziyorum la :D eve geçince pcyede indiriyim çizik atmış olalım konuya hemde :)
-
kardeşler yeni yükledim.
http://www.upload.gen.tr/d_x.php/www/98d7qsgd/Angry_Birds_Space_v1_0_0_cracked-THETA.rar.html
patch yapmak basit.
- Oyunun setup ınu kur.
- Patch uygulamasını çalıştır.
- Oyunu kurduğun klasörü seç.( C de prog files altına rovio içinde olur )
- Orda oyunu tekrar seç.
- patch ten çık
- oyunu aç
- full versiyonu aktivite et'e tıkla
- down ettiğin oyun klasöründeki text dosyasında yazan serial i yaz
- bu kadar :)
not: 32 bit win 7 de sorunsuz olarak açılmıştır.