Animal Cuts Termojenik Yağ Yakıcı
-
Müritler,mürideler...
Animal cuts kullanan kişilerin yorumlarını almakla beraber bu ürünü satan güvenilir arkadaş aramızda var mıdır?
Varsa eğer fiyatı ne olur vs. vs. gibi detayları konu altında ve ö.m. yoluyla paylaşırsanız sevinirim...
Websitelerinde var fakat güvenemiyorum ve içimizden biri daha güvenilir olacağından varsa buradan bir mürit/müride'den almak istiyorum...

-
yuh yaa benim bugun alacağım yağ yakıcı. bu konunun altına yazılacaklar benim içinde cok önemli ama ben bildiklerimi yazıyım;
ari41 tarafından 13/Ağu/14 15:44 tarihinde düzenlenmiştir
Bizim burada 164 tl satış fiyatı var. ben bir kere kullandım kardio yaparken terlemem 4-5 katı arttı ayrıca herhangi bir yorulma da hissetmedim
Kalp çarpıntısı vs de yapmadı ve dünya çapında en yaygın kullanılan ve en etkili yağ yakıcılar. bende kullanıcam nasip diyeim -
ari41 bunu yazdı
yuh yaa benim bugun alacağım yağ yakıcı. bu konunun altına yazılacaklar benim içinde cok önemli ama ben bildiklerimi yazıyım;
Bizim burada 164 tl satış fiyatı var. ben bir kere kullandım kardio yaparken terlemem 4-5 katı arttı ayrıca herhangi bir yorulma da hissetmedim
Kalp çarpıntısı vs de yapmadı ve dünya çapında en yaygın kullanılan ve en etkili yağ yakıcılar. bende kullanıcam nasip diyeimHocam nereden alacaksın acaba?
-
iZMİT MERKEZDEN ALCAM HOCAM GİTTİĞİM SPOR SALONUNDAN
-
onun yerine bunu kullansan ?
hydroxycut hardcore -
La olm bırakın yakicıları şeyleri birşey olur aq.
-
skyvalet bunu yazdı
La olm bırakın yakicıları şeyleri birşey olur aq.
şu tip yorumların olmadığı bir dünya diliyorum allahtan :B
-
Jubei bunu yazdı
hydroxycut hardcoreBende var pek bi işe yaramıyor gibi
-
mataramasuko bunu yazdıJubei bunu yazdı
hydroxycut hardcoreBende var pek bi işe yaramıyor gibi
aşırı kardiyo + gün içinde aşırı su içmek gerekiyor diye biliyorum bununla beraber. -
Hocalar yorumlar için sağolun...Da Anadolu Yakası'nda satan yerler var mı peki elden alabileceğimiz?
-
KILICH bunu yazdı
Hocalar yorumlar için sağolun...Da Anadolu Yakası'nda satan yerler var mı peki elden alabileceğimiz?
ben bugun bi kaç yere daha bakıcam daha uygun bulursam sana pm atarım işine gelirse ve sen bulamazsan aldığım fişi faturası ile beraber kargolarım sana eger bulursam daha ucuza