folder Tahribat.com Forumları
linefolder Grafik - Animasyon - Flash - 3D Modelleme
linefolder Animasyoncular Ve Filmciler Bir Gelirmisiniz

Animasyoncular Ve Filmciler Bir Gelirmisiniz

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wert
    wert's avatar
    Erkek
    baron_27 bunu yazdı:
    -----------------------------

Hoca sana ALLAH yardım etsin :D

-----------------------------

aynen katılmak birlikte 3d animasyonu kolay birşeymi zannediyorsun sen ve yarına yetişmesi lazım başta 

okuyunca yardımcı olacağımı düşünüyordum ama

yarına yetişmesi kısmını okuyunca geçmiş olsun diyor bir soğuk su içmeni tavsiye ediyorum 

+++++++++++++++++++++++++++

Mesaj SWAT tarafindan 3 Ekim 2007 (Çarşamba) tarihinde yazildi.

---------------------------------------------------
    3d icin en iyi program 3d max google da arat yukle bil. ama bu programı kullanmak 1 gecede ogrenilcek sey degil.
    ---------------------------------------------------------

3d maxi bir gecede öğrenmeyi bırak 1 yılda anaca öğrenirsin ama bir yerden kurs felan alırsan onu bilmem

ama sağdan soldan bulacağın dökümanlarla istediğin animasyonu yapman2 ayını alır 

|sadece aptalların başarısı ders notu ile ölçülür|
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArieS
    ArieS's avatar
    Erkek
    Bende şuan tam bilgisayara 3ds max yüklüyordum :D vala hojam senin işin çok zor, hatta imkansız. Animasyon hazırlamayı bilmiyorsan yapamazsın. Başka programlarla da olmaz. video montaj programlarıyla yani. Sen en iyisi kağıda çiz bişeler ver hocaya. Millet parayla max kurslarına gidiyor ben bu sene derste görecem animasyon dersinde ehehe :D

Bizden duygusal olmamızı beklemeyin. Biz Nuri Alço"nun filmleriyle büyüdük.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wasd
    wasd's avatar
    Erkek

bsg :D 3d max psdan daha zor,ki psu bile kurcalaya kurcalaya öğrenmek uzun sürüyo,kaldıki sen 3d max öğrenecen :D sittin sene uraşsan yapamazsın şu anda :P

Dünyayı modellicen 3boyutlu(belki hazır smax dosyası olarak bulursun ama belli olmaz) 

Sora onu animasyona çeviricen döndürcen fln yıldırımlar ohooo osuruktan çizgifilm tarzı bişey bile aylarını alır şu durumda kasma git kaıda çiz :D bu sitede bile onu yapcak adam kaç tanedirki?Bilmemkaçbin üyeden 30-40 tanesi,bilemedin 100 tanesi ya yapar ya yapamaz :S belki bu 30-40ı bile bulmaz,fazla grafikçimiz yok gördüğüm kadarıyla.wert,z-chan,kaanabak şu anda aklıma bu isimler geliyo,bide flashçı mod vardı sanırsam :) 3D deilde flashla animasyon olarak yapmaya çalışırsan o kadar uzun sürmezki aşağı yukarı aynı sonucu alabilirsinde sanırım :| neyse zaten banlısın :D yarın nası bi bahane uydurduğunu yazda ödev yapamayınca bizde kullanalım :D 

:)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BURAK_X
    BURAK_X's avatar
    Erkek

doktordanger, sen bana bu adresden ulaş: burak.xxxxxx@gmail.com
    yardım edebilirim. tam olarak nasıl birşey olacağını mail ile anlat 

<love> <canimcicimaylari> <uzatmalar> <kavgagurultu> </love>
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek
    hoca bilmiyo benden  başka bilmeyen varmı diye kontrol ediyor.takma kafanı salla gitsin

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Turan-Mete
    Turan-Mete's avatar
    Erkek
    Allah yardım etsin arkadaş....

Nasıl ki doyurulmayan açlık bir müddet sonra, açlık hissinin iptali ve neticede ölüme yol açıyorsa, okuma ve fikretme davası için de aynı şeyler sözkonusu...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    st_anger_turk
    st_anger_turk's avatar
    Erkek

250 YTL ye 4 max 5 gun icinde hazirlarim bana ulas 

Diriliş... /// Inadina Ofke Inadina INTIKAM
Toplam Hit: 2528 Toplam Mesaj: 18