Animasyoncular Ve Filmciler Bir Gelirmisiniz
-
baron_27 bunu yazdı:
-----------------------------Hoca sana ALLAH yardım etsin :D
-----------------------------aynen katılmak birlikte 3d animasyonu kolay birşeymi zannediyorsun sen ve yarına yetişmesi lazım başta
okuyunca yardımcı olacağımı düşünüyordum ama
yarına yetişmesi kısmını okuyunca geçmiş olsun diyor bir soğuk su içmeni tavsiye ediyorum
+++++++++++++++++++++++++++
Mesaj SWAT tarafindan 3 Ekim 2007 (Çarşamba) tarihinde yazildi.
---------------------------------------------------
3d icin en iyi program 3d max google da arat yukle bil. ama bu programı kullanmak 1 gecede ogrenilcek sey degil.
---------------------------------------------------------
3d maxi bir gecede öğrenmeyi bırak 1 yılda anaca öğrenirsin ama bir yerden kurs felan alırsan onu bilmemama sağdan soldan bulacağın dökümanlarla istediğin animasyonu yapman2 ayını alır
-
Bende şuan tam bilgisayara 3ds max yüklüyordum :D vala hojam senin işin çok zor, hatta imkansız. Animasyon hazırlamayı bilmiyorsan yapamazsın. Başka programlarla da olmaz. video montaj programlarıyla yani. Sen en iyisi kağıda çiz bişeler ver hocaya. Millet parayla max kurslarına gidiyor ben bu sene derste görecem animasyon dersinde ehehe :D
-
bsg :D 3d max psdan daha zor,ki psu bile kurcalaya kurcalaya öğrenmek uzun sürüyo,kaldıki sen 3d max öğrenecen :D sittin sene uraşsan yapamazsın şu anda :P
Dünyayı modellicen 3boyutlu(belki hazır smax dosyası olarak bulursun ama belli olmaz)
Sora onu animasyona çeviricen döndürcen fln yıldırımlar ohooo osuruktan çizgifilm tarzı bişey bile aylarını alır şu durumda kasma git kaıda çiz :D bu sitede bile onu yapcak adam kaç tanedirki?Bilmemkaçbin üyeden 30-40 tanesi,bilemedin 100 tanesi ya yapar ya yapamaz :S belki bu 30-40ı bile bulmaz,fazla grafikçimiz yok gördüğüm kadarıyla.wert,z-chan,kaanabak şu anda aklıma bu isimler geliyo,bide flashçı mod vardı sanırsam :) 3D deilde flashla animasyon olarak yapmaya çalışırsan o kadar uzun sürmezki aşağı yukarı aynı sonucu alabilirsinde sanırım :| neyse zaten banlısın :D yarın nası bi bahane uydurduğunu yazda ödev yapamayınca bizde kullanalım :D
-
doktordanger, sen bana bu adresden ulaş: burak.xxxxxx@gmail.com
yardım edebilirim. tam olarak nasıl birşey olacağını mail ile anlat -
hoca bilmiyo benden başka bilmeyen varmı diye kontrol ediyor.takma kafanı salla gitsin
-
Allah yardım etsin arkadaş....
-
250 YTL ye 4 max 5 gun icinde hazirlarim bana ulas