[Anime] Anime Paylaşım Konusu
-
Yerig eliyor hdd de yer olmuyor yeri geliyor öylesine 1-2 bölüm bakayım beğenirsem izlerim diyebileceğin seriler oluyor bu şekilde düşünenler için en faydalı site turkanime. Bende eskiden inidirp izleme taraftarıydım halen de öyleyim ana dediğim gibi yer sorunu ve başlayıp başlamama arasında kaldığım serileri turkanimeden takip ediyorum.
-
RaAmLis bunu yazdı
Yerig eliyor hdd de yer olmuyor yeri geliyor öylesine 1-2 bölüm bakayım beğenirsem izlerim diyebileceğin seriler oluyor bu şekilde düşünenler için en faydalı site turkanime. Bende eskiden inidirp izleme taraftarıydım halen de öyleyim ana dediğim gibi yer sorunu ve başlayıp başlamama arasında kaldığım serileri turkanimeden takip ediyorum.
aga isteyen istediği yerden izler, benimki sadece öneri.
-
Daft bunu yazdı
one piece ilk 40 bölüm eklenmiştir, 480p ama görüntü iyi,
altyazı gömülüdür. devamı gelecek
çok sağolasın hocam indirmeye başladım. görüntü gayet güzel ilk bölümlere göre.. ama ileriki bölümlerde daha kaliteli bulabilirsen daha güzel olur :)
teşekkürler tekrar
-
shingeki 6. bölüm eklenmiştir. afiyet olsun.
-
shingeki 7. bölüm ne zaman çıkıcak ? Manga'sını okumamak için kendimi zor tutuyorum :))
-
GeFORC3 bunu yazdı
shingeki 7. bölüm ne zaman çıkıcak ? Manga'sını okumamak için kendimi zor tutuyorum :))
Hocam pazar günü altyazısı çıkıyor. Torrent kullanıyorsan
http://www.nyaa.eu/?page=search&cats=0_0&filter=0&term=shingeki+no+kyojin+gg
buradan takip edebilir hatta rss download ayarlarsan burdan otomatik çıktığında anında indirebilirsin
http://divxplanet.com/sub/m/39837/Shingeki-no-Kyojin.html
Burdan da altyazıyı takip edebilirsin. Ben clauseover dan takip ediyorum zaten genelde en önce de o çeviriyor.
-
Arigato :))
GeFORC3 tarafından 16/May/13 11:59 tarihinde düzenlenmiştir -
shingeki 7. bölüm eklenmiştir.
-
bana bleach death note tarzı anime önerebilir misiniz code geass falan çoguna baktım ama aynı havayı vermedi acaba var mı görmedigimiz o tarzda anime?
-
shingeki 8. bölüm eklenmiştir.