Anime Serileri [Arşivlik]
-
Bleach torrent varsa cok iyi olr :D
-
tam benlik ulen ne zaman buyuyecez:)))
-
Death note nin sonuncusunu suan izledim;
Amk bune lan nası öldürürler bu çocuğu hay anasını avradını 37 bölüm neymiş lan insan olan 400 500 bölüm yapar :@@ Götü boklu türk dizilerini bile 200 300 bölüm amk .@
-
www.animeou.net
Kimsenin burdan haberi yok galiba...
Çoğu animeyi yüksek çözünürlükte (kaliteli rip yapıyolar) gömülü türkçe alt yazı ile bulabilirsiniz.
Bazı animeleri direkt japoncadan çeviri yapıyolar. Bleach'te iyice cılkını çıkardılar, son birkaç bölümdür datte bayodan önce çıkarıyolar :D
-
Hocam bana bi iyilik yapıp Digimon Sezon 1'i Tr altyazı yada dublajlı olarak bulabilirmisin ?
-
sadece anime paylaşılan en iyi torrent sitesi bu
720p hd rmvb her türlü formatta yüklüyorlar buraya oldukça kaliteli seeder larıda fazla
ayrıca büyük serileri anime olarak değilde manga olarak takip ederseniz daha iyi seri bitmeden animesine başlamak mantıksız oluyor çünkü devamlı mangayla aradaki farkı açmak için filler doldurma bölümler oluyor bu bölümleride zaman kaybı olarak görüyorum.
-
süpersin hocam... çentik..
şu sıralar naruto izliyorum. bunlara da göz atmak da fayda var... eve gidince abanıcam
-
manhyak bunu yazdı:
-----------------------------
Death note nin sonuncusunu suan izledim;
Amk bune lan nası öldürürler bu çocuğu hay anasını avradını 37 bölüm neymiş lan insan olan 400 500 bölüm yapar :@@ Götü boklu türk dizilerini bile 200 300 bölüm amk .@
-----------------------------Türk dizileri gibi boku mu çıksaydı hacı.
geçen sene bitirdim death notu etkisinden 4-5 ay sonra kurtulmuştum. Ama tam kıvamında ve konusunda KRAL! animedir. İçindeki akıl oyunları prison break de yoktur ve mantıklı akıl oyunları vardır akla yatar... Bin kere söylerim izlemeyen izlesin!
-
manhyak bu kardeş işi biliyor yaw ama bu yugiohu izleyen varmıdır yaw:). Fullmetali daha yeni izliyorum ilk bölümleri sıkıcı ama sonra çocuk manyak bişi çıkıyor:D
-
calpazhan bunu yazdı:
-----------------------------
manhyak bu kardeş işi biliyor yaw ama bu yugiohu izleyen varmıdır yaw:). Fullmetali daha yeni izliyorum ilk bölümleri sıkıcı ama sonra çocuk manyak bişi çıkıyor:D
-----------------------------hoca takıntısı olan var olmayan var direk yargılama yugioh için :D