Anime Serileri [Arşivlik]

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hna
    Hna's avatar
    Erkek

Bleach torrent varsa cok iyi olr :D

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mclaren
    mclaren's avatar
    Erkek

tam benlik  ulen  ne zaman buyuyecez:)))

Siz arkadaslarimdan rica ediyorum lutfen sirk, hayvanat bahceleri veya gosteri havuzlari denen o iskence kamplarini ziyaret etmeyin , ettirmeyin. Ozgurluk sadece insanlar icin gecerli bir kavram degildir. --------------------------- SINCE 2001 TILL FOREVER TBT Güçlü bir halk lidere ihtiyaç duymaz. E.Z
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manhyak
    manhyak's avatar
    Erkek

Death note nin sonuncusunu suan izledim;

Amk bune lan nası öldürürler bu çocuğu hay anasını avradını 37 bölüm neymiş lan insan olan 400 500 bölüm yapar :@@ Götü boklu türk dizilerini bile 200 300 bölüm amk .@

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NmC
    NmC's avatar
    Erkek

www.animeou.net

Kimsenin burdan haberi yok galiba...

Çoğu animeyi yüksek çözünürlükte (kaliteli rip yapıyolar) gömülü türkçe alt yazı ile bulabilirsiniz.

Bazı animeleri direkt japoncadan çeviri yapıyolar. Bleach'te iyice cılkını çıkardılar, son birkaç bölümdür datte bayodan önce çıkarıyolar :D

There are 10 types of people in the world. Those who knows binary and those who dont...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SweeneyTodd
    SweeneyTodd's avatar
    Erkek

Hocam bana bi iyilik yapıp Digimon Sezon 1'i Tr altyazı yada dublajlı olarak bulabilirmisin ?

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaAmLis
    RaAmLis's avatar
    Erkek

sadece anime paylaşılan en iyi torrent sitesi bu

http://www.nyaatorrents.org/

720p hd rmvb her türlü formatta yüklüyorlar buraya oldukça kaliteli seeder larıda fazla

ayrıca büyük serileri anime olarak değilde manga olarak takip ederseniz daha iyi seri bitmeden animesine başlamak mantıksız oluyor çünkü devamlı mangayla aradaki farkı açmak için filler doldurma bölümler oluyor bu bölümleride zaman kaybı olarak görüyorum.

Hayattaki amacını bulamayan, bulmaya yaklaştığını hissettiğinde ise alıkoyulan bu yüzden herşeyi oluruna bırakan ama bunu da beceremeyen kişi.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YekteranBaymedir
    YekteranBaymedir's avatar
    Homo

süpersin hocam... çentik..

şu sıralar naruto izliyorum. bunlara da göz atmak da fayda var... eve gidince abanıcam

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek

manhyak bunu yazdı:
    -----------------------------

Death note nin sonuncusunu suan izledim;

Amk bune lan nası öldürürler bu çocuğu hay anasını avradını 37 bölüm neymiş lan insan olan 400 500 bölüm yapar :@@ Götü boklu türk dizilerini bile 200 300 bölüm amk .@

Türk dizileri gibi boku mu çıksaydı hacı.

geçen sene bitirdim death notu etkisinden 4-5 ay sonra kurtulmuştum. Ama tam kıvamında ve konusunda KRAL! animedir. İçindeki akıl oyunları prison break de yoktur ve mantıklı akıl oyunları vardır akla yatar... Bin kere söylerim izlemeyen izlesin!

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    calpazhan
    calpazhan's avatar
    Erkek

manhyak bu kardeş işi biliyor yaw ama bu yugiohu izleyen varmıdır yaw:). Fullmetali daha yeni izliyorum ilk bölümleri sıkıcı ama sonra çocuk manyak bişi çıkıyor:D

Hayatım Beni Bile Güldüren Bir Oyuncak...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

calpazhan bunu yazdı:

manhyak bu kardeş işi biliyor yaw ama bu yugiohu izleyen varmıdır yaw:). Fullmetali daha yeni izliyorum ilk bölümleri sıkıcı ama sonra çocuk manyak bişi çıkıyor:D

hoca takıntısı olan var olmayan var direk yargılama yugioh için :D

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
Toplam Hit: 6359 Toplam Mesaj: 31