Anime Severler

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaAmLis
    RaAmLis's avatar
    Erkek

en son full metal alchemisti bitirdim birde bleachi takip ediyom 162. bolum gelcek bu hafta

anime japon ların yaptıklarına deniyo  japonyada bir sektor anime adamlar bizim diziler gibi aksam 8de 9da oturup anime izliyolar

Hayattaki amacını bulamayan, bulmaya yaklaştığını hissettiğinde ise alıkoyulan bu yüzden herşeyi oluruna bırakan ama bunu da beceremeyen kişi.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yeah
    Yeah's avatar
    Erkek
    himurakenshin bunu yazdı:
    -----------------------------

tam tersi, kült olanları hariç ( evangelion mesela ) bende mecha'lardan pek hoşlanmam. daha çok tarihi, psikolojik, ninja, dövüş vs. vs. türü çok hoşuma gider. sandman, dostum sana technolyzed diye bir anime önerebilirim. robotlar filan. kült bir animedir.

YesTERFoX, covboy bebop, türünün klasiğidir. berserk'i de bilirsin sen ?

( şu an bir şeyler ile meşkul olduğum için kısa yazdım. )

aynen bilirim mangası da dehşettir berserk in... 

herşeyin kısası makbuldur; ulaşmak isteyen yesterfox_55@hotmail.com a mail atabilir...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kaanabak
    kaanabak's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

Ben çok severim :) Şu anda bende Bleach var 159 bölüm son 2 inmedi daha :D 

Onun dışında "samurai champloo" "full metal alchemist" "Naruto" falan filan 10 - 12 ayrı seri daha var :D.. ama en sevdiğim "Bleach" ve "Samurai champloo" 

Zaraki Kenpachi Rulzzzzz 

"Less is More"
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    All hail to Tux
    sandman
    sandman's avatar
    Erkek
    full metal alchemistin hastasıyım
    berserk'e gelince acıların çocugu gatsu derim çocukken tecavüze ugrar dogmadan annesi ölür yok sevgilisine iblis tecavüz eder ne kadar talihsiz

Mühendis kahveyi projeye dönüştüren bir insan evladıdır.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaAmLis
    RaAmLis's avatar
    Erkek
    kaanabak bunu yazdı:

Ben çok severim :) Şu anda bende Bleach var 159 bölüm son 2 inmedi daha :D

Onun dışında "samurai champloo" "full metal alchemist" "Naruto" falan filan 10 - 12 ayrı seri daha var :D.. ama en sevdiğim "Bleach" ve "Samurai champloo"

Zaraki Kenpachi Rulzzzzz

kenpachi ii hoşda cok odun herif ne shikaisi var ne bankaisi bi bankai yapsada ortalıgı dagıtsa

uraharayı tek gecerim tam kafa adam 

Hayattaki amacını bulamayan, bulmaya yaklaştığını hissettiğinde ise alıkoyulan bu yüzden herşeyi oluruna bırakan ama bunu da beceremeyen kişi.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kaanabak
    kaanabak's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

ilerliyen bölümleri heycanla bekliyorum ki elbet bi gün Zaraki Bankai yi koydumu ortalığı titreticek..

Zaraki den sonraki en Favori karakterlerim Urahara ile Commender General Yamamoto..Urahara kılıç kullanırken çıkan ıslık sesi harika ama :D

3ününde Bankasini Sabırsızlıkla bekliyorum :D ..Birtek Bankai sonrası Yamamotomu yoksa Zarakini #1 olur onu çizen bilir :D

"Less is More"
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yeah
    Yeah's avatar
    Erkek

sandman bunu yazdı:
    full metal alchemistin hastasıyım
    berserk'e gelince acıların çocugu gatsu derim çocukken tecavüze ugrar dogmadan annesi ölür yok sevgilisine iblis tecavüz eder ne kadar talihsiz

full metal alchemist gerçekten sağlamdı ama yine de gönlümdeki yeri 2 numaradır...

samurai champloo zaten yine cowboy bebop "deha" sının ellerinden çıkma olduğu için severim...

o gats harbiden acınacak ve bir o kadar da alkışlanacak adamdır =)

3-trigun,berserk  4-death note 5-wolf's rain , great teacher onizuka, school rumble... diye gider...aklıma da gelmedi aslında düşününce birden...

ama naruto ve bleach çoook baydı...kaç bölüm oldu onlar öyle :| 

herşeyin kısası makbuldur; ulaşmak isteyen yesterfox_55@hotmail.com a mail atabilir...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    All hail to Tux
    sandman
    sandman's avatar
    Erkek
    öncelikle gto ve school rumble'ın yeri apayrı hele school rumble'da ki manga çizeri kabadayıya hastayım....ama komedi konusunda favorim fumafudu bir ebuchi denilen çok eski bir anime....

Mühendis kahveyi projeye dönüştüren bir insan evladıdır.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yeah
    Yeah's avatar
    Erkek

love hina mıydı unuttum uzun zaman oldu ama oydu sanırım; neyse o da bayağı komikti...

ama trigun daki absürd komedi de gayet eğlencelidir...

2 kere editledim burayı; uykusuzluktan anime isimlerini karıştırmışım fumafuda dan neler yaratmışım uçmuş gitmişim...

school rumble demişsin kabadayı demişsin çizer demişsin ne diyeyim ki; dehşet :| =)

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    himurakenshin
    himurakenshin's avatar
    Erkek

yazdığınız animelerin hepsini izledim. samurai champlo çok eğlenceliydi, yer yer sıçırttırıyodu gülmekten. gatsu tecavüze uğradı mı gerçekten ? grifüs nasıl düdüklemişti kızı ama. kız da taştı be abi. grifüs maldan anlıyor ahani şerefsz.

naruto ve bleach konusunda, naruto shppuden in baydığı kesin. mangayı geçmemek için bölümleri çok yavaşa almışlar. ve çizim kalitesi ilk sezona göre tartışılır. bleach öyle değil. karakter çokluğu ve konu daha iyi işleniyor. çizimler de narutoya göre daha kaliteli. zaraki'nin de bankai si var. hemde deli bişey. ilerde görürsünüz. demedi demeyin.

sonunda bitti. judas priest . [Sykje Démence - Mundos Distorsionados]
Toplam Hit: 4287 Toplam Mesaj: 42