Anime Severler Buraya
-
Animeou kapanmadımı ya
-
emreslmn bunu yazdı:
-----------------------------
Animeou kapanmadımı ya
-----------------------------Grup içi olaylar nedeniyle forum kapandı blog olarak devam ediyorlar.site adresi aynı.
-
Bayagı detaylı bır maıl atmıslardı. Eskisi gibi olur mu bilmem ama turkiyede anime için takılabılecegımız tek site nerdeyse
-
arkadaşlar kanal ismi vermek istemiyorum ama 2 sene öncesiydi galiba gece kanalları gezerken maxi tv die bi kanalada 3 tane anime bulmuştum bunlardan biri ergo proxy di. Diğer ikisini bilen varsa yazabilirmi haşuma gitmiştide.
-
Hotaru No Haka isimli animenin japoncadan türkçeye altyazılısını arıyorum, olmadı japonca türkçe altyazılısı da olur, seslendirme orjinal olsun. indirdimlerim crc hatası verdi :(
-
buraya bi çizik güzel gider, elinde olan varsa anime e-kitaplarda paylaşılsa süper başlık olacak...
-
çizik
-
kafkafkaf bunu yazdı:
-----------------------------
buraya bi çizik güzel gider, elinde olan varsa anime e-kitaplarda paylaşılsa süper başlık olacak...
-----------------------------katılıyorum.
Bende şimdi sitelere bakarken Monster dikkatimi çekti, başlayayım diyorum , var mı izleyen ?
-
http://www.animekritik.com/anime+izle
indirerek izleyen birisi olarak bölümler aşırı kaliteli geldi bana tavsiye ederim
-
dizi olanlar değilde film olanları ismen listeleseniz daha iyi olmazmı, dizi seyret seyret bitmiyor aga :|