Anime Tavsiyesi.
-
kazuo bunu yazdı
-
costantin bunu yazdıkazuo bunu yazdı
Ben tavsiye etmiyorum. Zira 90 bölüm mü neydi. 90 bölümün 30 bölümü süperdi, geri kalan 60 bölüm sırf uzatmış olmak için yapılmış bölümlerden ibaretti. O yüzden tavsiye etmem
Death Note sevene tabiki
CODE GEASS
Full Metal Alchemist
gibi en baba serileri tavsiye edebilirim.
Film olarak istersen:
Laputa: Castle in the Sky+++
howl's moving castle+++
spirited away +++
mononokehime+++
Ek olarak:
http://www.tahribat.com/forum/bitmis-anime-seri-onerisi-123723
DrKill tarafından 13/May/16 21:40 tarihinde düzenlenmiştir -
yu-gi-oh :)
pc oyunu vardı duel yaptığımız kapışacak varsa pm lesin :D
BerkayCit tarafından 13/May/16 22:06 tarihinde düzenlenmiştir -
Hocam, Death Note' un sonrasında, yine benzer akıl oyunlarının geçtiği bir anime arıyorsan yukarıda da yazdığı gibi ben de Code Geass' ı öneririm. Özellikle sonunu şahane bağlamışlar olaya. Bunun haricinde Another' ı öneririm. 12 bölüm civarında, korku animesi. Müzikleriyle ve çizimler itibariyle kısa animeler arasında bence en iyilerindendir. Karanlık odada ve kulaklık takılı bir vaziyette izlemen çok daha iyi olur. İlerleyen zamanlarda ise One Piece i izlemen gerekmektedir. Sindire sindire, aceleye almadan, karakterleri iyi analiz ederek ve spoiler yemeden. Ama şimdi değil, ilerleyen zamanalarda başla, anime kültürüne iyice alıştıktan sonra başlamanı öneririm ben.
-
bleach
naruto s.
d gray man
-
Btooom!
Angel Beats
Clannad
Code Breaker
Darker Than Black Serisi
Guilty Crown
Helsing
K-Project
Shinrei Tantei Yakumo
Sword Art Online
Steins Gate
Noragami
Rainbow: Nisha Rokubou no Shichinin(KESİNLİKLE İZLE)
-
Ghost in the shell tahribattan birinin konusunda görüp izlemiştim
-
Deat note'u bana başları biraz tutarsız geldiği için bitremedim ama code geass bu tarz animeler içinde bu ikisi başı çeker galiba.
Bunun yanında
Gensou no Grimgar
Log horizon
One outs
daha bir sürü var aslında şimdilik bunlar aklıma geldi
EWELANCHE tarafından 14/May/16 05:25 tarihinde düzenlenmiştir -
YeniHarman bunu yazdı
Favorim Bleach. Şunları izledim ama sıralamaya sokmadım:
Sword Art Online,
Tokyo Ghoul,
Guilty Crown,
Btooom!,
Shingeki no kyojin,
Code Geass,
Aldnoah Zero,
Gantz izledim.
Sword art online ve shiengeki no kyojin kısa olmalarına rağmen mükemmeller (sezon sayısı olarak söylüyorum). Code geass çok fazla psikolojik gerilimli geldi bana, bitiremedim. Tokyo ghoul bir sezon izledim (başka sezon var mı bilemiyorum), tam atıştırmalık. Hikaye fena değil. Gantz o kadar yavaş ve kasvetli izliyor ki 2. bölümde bıraktım, midemin kalktığı yerler de oldu. Unutmadan ecchi öğeleri barındırıyor. Guilty crown ecchi'ye yakın. Aldnoah zero, ilginç. Atıştırmalık gidebilir. Btooom!'un psikolojisi çok farklı, çerez. Şu an Kiseijuu: Sei no Kakuritsu'ya bakıyorum. Hikaye ve hikayenin gelişimi çok güzel geldi. Öyle bir şeyler göstereceğiz diye hikayeye birden girip çıkan yok şimdilik.
hocam yazdıklarını çoğunu izledim bazılarıda izleme listemde .İzlediklerim konusunda dediklerine katılıyorum.Dün bir oturuşta Kiseijuu :Sei no Kakuritsuyu bitirdim.Hikaye: 9/10 Müzik: 10/10 Çizim 8/10 Karakterler :10/10 .Genel olarak çok güzel bir animeydi.Olaylardaki duyguyu tam olarak hissettiriyolar bizede.
Shingeki no Kyojin i 2 kere bitirdim arkadaşla izlemek için ve yine sıkılmadım.Mangasınıda okumanı tavsiye ederim şuan spoiler versem inanmazsın hocam o derece olaylar oluyo :)
-
Hiç kimse hunterxhunter ı yazmamış izlemenizi şiddetle öneririm.Ama bikaç bölüm izleyip bırakmayın biraz ilerleyince zaten kopamazsınız sadece uyumak için başından kalktığım ve 2-3 günde bitirdiğim animedir kendisi. Bu animedeki en sevdiğim müzik : https://www.youtube.com/watch?v=Z4R42NALDy8
Akame ga kill :Bu anime hakkında ne zamanlar bişeyler yazacak veya söyleyecek olsam spoiler veriyomuş gibi hissediyorum yorumlarına bakabilirsiniz türkanimeden.24 bölüm olduğuna üzüleceğiniz animelerdendir.
Another : Korku gerilim animesi olurmu demeyin bence bi bakın derim :)
Katekyo hitman reborn : Efsane karakterlerin olduğu bir anime.
Berserk : Mangasınıda okuyun.Bu arada ilk bölümü en son izleyin yani 2.bölümden başlayın:)