Anime Ve Dizi Önerileri
-
dragon ball candir gerisi heycandir animelerin babasidir :)
http://www.youtube.com/watch?v=14TAP9zfZJg
-
Kreyzi bunu yazdıangelofhope bunu yazdı
Breaking Bad -> Kesinlikle izle
Sons of Anarchy -> Chopperlar ve motorsiklet kulüplerini seviyorsan tam sana göre. Suç dünyası. Mantık hatası yapmayan sayılı dizilerden.
Person of Interest -> Önceki ikisi kadar olmasa da bilişim dünyası ve komplo teorileriyle alakalıysan ilgini çeker...
Spartacus -> İlk oyuncusu (andy whitfield) kanserden öldü. İkinci adama tam ısınamasam da efektler, savaş sahneleri falan şaheser. İzlemelisin.
Anime fazla izleyen biri değilim.
Full-metal Alchemist, Shingeki no kyojin ve death note (belli bir zaman sonra sıksa da güzel) önerebilirim.
person of interest'te durumlar nasıl hocam ? en son bölüm 6 izledim sanırım epey durgundu diğer sezonlara göre. çoştu mu bu aralar devamını izliyim ?
valla hocam her sezon aynı muhabbet devam ediyor bence. dizi tek düzeliğe girdi yani. ana konu değişse de oha diyebileceğin sahneler olmuyor dizide.
o yüzden ben seyretmem şart diye bakmıyorum artık.
reese in sürekli gelip harold u kurtarması falan baydı yani bir yerden sonra.
ilk sezonlar çıkış yapıp sonradan yavaş yavaş çöküşe geçen dizilerden benim gözümde bayıyor biraz.
ilk iki dizi gözümde daha bir efsane..
-
black mirror
animeyi anca ibneler izler
-
Şu sıralar ruorini kenshin izliyorum gayet güzel torpedo_xl'nin önerdiği ghost in shell e başlıycam bakalım. :D
-
angelofhope bunu yazdıKreyzi bunu yazdıangelofhope bunu yazdı
Breaking Bad -> Kesinlikle izle
Sons of Anarchy -> Chopperlar ve motorsiklet kulüplerini seviyorsan tam sana göre. Suç dünyası. Mantık hatası yapmayan sayılı dizilerden.
Person of Interest -> Önceki ikisi kadar olmasa da bilişim dünyası ve komplo teorileriyle alakalıysan ilgini çeker...
Spartacus -> İlk oyuncusu (andy whitfield) kanserden öldü. İkinci adama tam ısınamasam da efektler, savaş sahneleri falan şaheser. İzlemelisin.
Anime fazla izleyen biri değilim.
Full-metal Alchemist, Shingeki no kyojin ve death note (belli bir zaman sonra sıksa da güzel) önerebilirim.
person of interest'te durumlar nasıl hocam ? en son bölüm 6 izledim sanırım epey durgundu diğer sezonlara göre. çoştu mu bu aralar devamını izliyim ?
valla hocam her sezon aynı muhabbet devam ediyor bence. dizi tek düzeliğe girdi yani. ana konu değişse de oha diyebileceğin sahneler olmuyor dizide.
o yüzden ben seyretmem şart diye bakmıyorum artık.
reese in sürekli gelip harold u kurtarması falan baydı yani bir yerden sonra.
ilk sezonlar çıkış yapıp sonradan yavaş yavaş çöküşe geçen dizilerden benim gözümde bayıyor biraz.
ilk iki dizi gözümde daha bir efsane..
Hocam son çıkan bölüm 10 u Izledin mi?
-
Bu konu çizilir herkese tesekkur ler..