folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Ankara / Mamak ( Muhabere ) Pazar Günü Askerim...!!

Ankara / Mamak ( Muhabere ) Pazar Günü Askerim...!!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wassh
    wassh's avatar
    Erkek

iyi yere dusmussun kankaaa.. hayırlısı olsun.... butun vatani gorevini yapanlara allah kolaylık versin...

sadece tek bir kişi dısında.....

cin alinin mına koyam bana bişi olmasın...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZaYGo
    ZaYGo's avatar
    Erkek

Tankçı olma ihtimalin yüksek.Dua et ki 180-190 değilsin.Özel kuvvetlere alınıp doğuya yollardı ordanda ........ halinde dönersin.Allah korusun.

Tankçı olursan çok şeyden yırtarsın.Gür gürrrrr m60 ların içinde:D  

Allah kolaylık versin 

Bilgisayar Yazılım & Donanım
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Xsharez
    Xsharez's avatar
    Erkek

Grey dostum vallah dolabının boyutuna baglı amaa ben okadarlık biriyim :D Wasss kardesim cok tesekkur ederim. ilk hayırlı olsun dien sensin :D

Vallahi kardeşim tankcı olsamda tuvalet bekcisi olsamda koymucak eminim. bana tek koyacak şey hatunu bırakıyorum burada :S off offff o cok kotu koyuyor be baba :S

Eger askerligini yapmayanlar yakında yapacak olanlar ben askeriyede usta birligimin oldugu yere duserse inanın el üstünde tutarim tbt nin elemanı olması yeterli askeriye de bana rastlarsanız inanın askerliginizi bitti sayın heppinizi seviyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Kimseden Birşey İstediğim YOK.,!! Az Ötede Oynayın Yeter.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    grey-cells
    grey-cells's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Dişi
    Xsharez bunu yazdı:
    -----------------------------

Grey dostum vallah dolabının boyutuna baglı amaa ben okadarlık biriyim :D Wasss kardesim cok tesekkur ederim. ilk hayırlı olsun dien sensin :D

Vallahi kardeşim tankcı olsamda tuvalet bekcisi olsamda koymucak eminim. bana tek koyacak şey hatunu bırakıyorum burada :S off offff o cok kotu koyuyor be baba :S

Eger askerligini yapmayanlar yakında yapacak olanlar ben askeriyede usta birligimin oldugu yere duserse inanın el üstünde tutarim tbt nin elemanı olması yeterli askeriye de bana rastlarsanız inanın askerliginizi bitti sayın heppinizi seviyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

-----------------------------

ben de seviyorum her ne kadar bi kaç arkadaşım sizlerden nefret etsede

artık sen söyledikten sonra pek bi anlamı olmayacak gibi ama hayırlı teskereler

aslında usulsüzlük yapıp mesajı editemek vardı ya neyse :P

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Xsharez
    Xsharez's avatar
    Erkek
    grey hocam ben özel pm atipta neden solemedin hayırlı olsun die deseydim sende cvp verseydin ben gene kabuldum yani ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM. inş. hayırlısı ile yapıp hayırlısı ile gelirim.

Kimseden Birşey İstediğim YOK.,!! Az Ötede Oynayın Yeter.
Toplam Hit: 6188 Toplam Mesaj: 26