Ankara Da Gece Çadır Kurucam
-
Sivrihisardayım. Bu gece ankaraya geçip çadır kurucam. Yangınlardan sonra gece olayını kaldırmışlar. Gece nerede çadır kurup kalabilirim
-
Balaban camii'de kalabilirsin.
Durumu izah et, yada cok yakinin da mezarlik vardi diye hatirliyorum.
Mezarligin girisine cadir atabilirsin.#birde klise olmasi gerek, camiye gore bahcesi daha buyuktur, eger birileri varsa izin iste %100 izin verirler.
Antikky tarafından 14/Tem/25 20:56 tarihinde düzenlenmiştir -
Kilisede kal camii de başına ne geleceği belli olmaz 😀
-
hocam dağdan dümn geldim dersen emniyetin bahçesinde bile konaklatırlar seni hatta mhb akp il-ilçe binalarında bile kalırsın
-
KaptaN bunu yazdı
hocam dağdan dümn geldim dersen emniyetin bahçesinde bile konaklatırlar seni hatta mhb akp il-ilçe binalarında bile kalırsın
Yorum beni benden aldi cok güldürdü yavvv sürpriz bir sekilde... Dagdan :)
-
KaptaN bunu yazdı
Memur olup lojman bile alabilirsin :)
-
kanoonline bunu yazdıKaptaN bunu yazdı
Memur olup lojman bile alabilirsin :)
Duz memur olmaz yav, Müdür rütbesiyle baslamasi lazım... En Kral Yer Senindir Vallah...
-
Dağdan gelmedim ama dağa gidiyorum :) Polatlı belediyesinin önüne çektim kaldım. Trenleri izledim. Sabah afganlar bastı ,çıktık.
-
Eymir gölü tarafı.
-
Seminerist bunu yazdı
Dağdan gelmedim ama dağa gidiyorum :) Polatlı belediyesinin önüne çektim kaldım. Trenleri izledim. Sabah afganlar bastı ,çıktık.
Sivrihisar neresi, Polatli neresi hocam:)
Ne yaptin...
Sabaha karsi gotun donmadimi cadirda? -
Ankara Mamak'ta bulunan mavigöl karavan parkında çadır kurabilirsin, merkeze yakın biryer istiyorsan değerlendirebilirsin. Merkezden uzak doğada güzel bir yer arıyorsan çamkoru tabiat parkı, çadır ücreti 270tl idi en son.