Ankara Gölbaşı Nı Bilen Müridler Yardım Edin Bakıyım.
-
sayın müridcanlar şimdi ben ankara gölbaşına gelcem 2 günlügüne cumaertesi sabah terminalden inip gölbaşına nasıl gidecegim neyle ulaşım var gölbaşında bir gece konaklamam için otel motel pansiyon ne var kız arkadaşımla nerelere gidebilirim bir gece otelde kalcam ucuz temiz otel bilen gören duyan bi yardım etsin bakiim .Birde atılım universitesinde okuyan varsa pm atsın ;)
-
Bu işte yatak kokusu alıyorum, yardım etmem :D
-
Otobüs terminalinin önünden zaten gölbaşı merkeze giden dolmuşlar var
terminalin önüne çık çünkü orası gölbaşı dolmuşlarının rotası
otel falan bilgim yok ne yazık ki orada gezecek pekte yer yoktur
club bizim çatı , at çiftlikleri vs. bolca var ama oralarda :)
-
nights_judge bunu yazdı:
-----------------------------
Bu işte yatak kokusu alıyorum, yardım etmem :D
---------------------------Öyle birşey olsa onuda yazardım merak etme kimseden utanacak yada çekinecek degilim.. etmesende canın sagolsun.
-
gazi üni gölbaşı kampüsünün tesisleri var hocam orda belki kalacak yer bulabilirsin orda gölbaşı minibüsünden indiğin zaman sor 5 dakika yok arası durakla.. ha bide aşti yakınında ankara öğretmen evi var orda da kalabilirsin illa gölbaşımı olucak ?? işin gölbaşındaysa gidersin yine dolmuşla ;) max. 25 dakka sürer.. hiç bulamazsan bize gel eryamana..
edit: hocam kız arkadaşın varmış kusura bakma ben tek sandım önce.. gerçi yinede sıkışırsan ayarlarız bişeyler arkadaşlardan ;) cnr437 var atılımda okuyan ama zor denk getirirsin.. bi sorun varsa bana pm at ben arayıp sorayım..
-
ateş ve barut yanyana hemde otelde:) işin zor
gölbaşına minübüsler war aştinin önünden geçiyor konaklama olrak bilemiem ama göl etrafında çay baheçelri restaronlar felan war oralarda takılrsınız artık
-
jayde bunu yazdı:
-----------------------------ateş ve barut yanyana hemde otelde:) işin zor
gölbaşına minübüsler war aştinin önünden kalkıyor konaklama olrak bilemiem ama göl etrafında çay baheçelri restaronlar felan war oralarda takılrsınız artık
-----------------------------ya kardeşim adam belli ki tek başına kalacağı otel arıyor bazı şeyleri anlamıyorum.. herşey bacak arasında değil o işi otelde yapanlar fazla değil 100$ alıyor adamın kız arkadaşı konusunda post atıyosunuz dikkat edin..
-
nası gideceğini yazmış arkadaşlar pansiyon gölbaşı tarafında adını unuttum ama güzel bi otel vardı pezevenkler takılıodu galiba oraya sen oraya gitme orda motel falan vardır girersin birine :) yalnız kalacağın bi yer istiosan gölbaşı bi piknik alanı ıssız kalabilirsin ama gölbaşına en son küçükken gittim hatırladığım tek şey koskocaman alanda gölün yanında 1 tane bile ağacın olmadığı güneşin alnında piknik yaptığımız.. yani daha iyi bilen bi arkadaşa sor.. güzel yerleri var diolar :)
-
sanırım yazdıgım yazıyı yanlış anlayanlar var tek başıma 1 gece kalacagım bir otel yada pansiyon sordum.Saolsun arkadaşlar gayet güzel anlatmış nasıl gidilir ne kadar boş bi ilçedir.
Ama helal olsun düşünce yapısı ürolojik sistem olan muridler anlamadan yorumunu yapıştırmış söylenecek söz bulamadım.
-
vukuat bunu yazdı:
-----------------------------sanırım yazdıgım yazıyı yanlış anlayanlar var tek başıma 1 gece kalacagım bir otel yada pansiyon sordum.Saolsun arkadaşlar gayet güzel anlatmış nasıl gidilir ne kadar boş bi ilçedir.
Ama helal olsun düşünce yapısı ürolojik sistem olan muridler anlamadan yorumunu yapıştırmış söylenecek söz bulamadım.
-----------------------------
bazı adamlar avatarıyla özleşir akm :] bknız: jayde -
avatarımza bakan vurun sapığa diyor yaw:) neyse birader yanlış anlamışız sory