Ankara Lokasyonlu Host Lazım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    koray
    koray's avatar
    Erkek

yıllık mı :) 1gb nedir yahu

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKingtr
    DevilKingtr's avatar
    Erkek

sikecek adam arıo itneler

Viski var önlerinde , Ne içen dediler ? ırakı dedim ben https://www.kisa.link/QobI
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSH
    SSH's avatar
    Erkek

TTIDC den alabilirsin.

sırıtma la.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kafkavari
    kafkavari's avatar
    Erkek

hocam sırf bölgesel, yerel " local " seo için ankaradan hosting alma derdindeysen bu kadar uğraşmanı tavsiye etmem. öyle ahım şahım ciddi sonuçlar doğurmayacaktır.

çok minimize etki sağlar. Local seo için diğer kriterleri gerçekleştirmen yeterlidir.

Mesele, Türkiye'nin şeftali yerine, motor üretmek istemesiydi. N. Erbakan
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanqerLine
    DanqerLine's avatar
    Erkek
    kafkavari bunu yazdı

hocam sırf bölgesel, yerel " local " seo için ankaradan hosting alma derdindeysen bu kadar uğraşmanı tavsiye etmem. öyle ahım şahım ciddi sonuçlar doğurmayacaktır.

çok minimize etki sağlar. Local seo için diğer kriterleri gerçekleştirmen yeterlidir.

hocam birşeyler test edicem hem :) amaç o yönde birazda 

ABONE OLUN BEYLER PARA KASACAZ : https://www.youtube.com/gecehayatimiz
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sRcN
    sRcN's avatar
    Erkek
    kafkavari bunu yazdı

son 3 aydır local seo bazında Google' ın yaptığı özellikle hosted kısmında ki iyileştirmeleri gözlemlemediğini varsayıyorum. Hea illa ki Ankara değil lokasyondan kastım yakın bir bölge ancak local seo için host etkisi oldukça fazladır. Almanya sektöründe bunu fazlasıyla tecrübe ettim son 3 ayda :/ 

Wordpress - SEO & Digital Marketing
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kafkavari
    kafkavari's avatar
    Erkek
    sRcN bunu yazdı
    kafkavari bunu yazdı

son 3 aydır local seo bazında Google' ın yaptığı özellikle hosted kısmında ki iyileştirmeleri gözlemlemediğini varsayıyorum. Hea illa ki Ankara değil lokasyondan kastım yakın bir bölge ancak local seo için host etkisi oldukça fazladır. Almanya sektöründe bunu fazlasıyla tecrübe ettim son 3 ayda :/ 

Bunun istişaresini yapabiliriz hocam. Lakin senin de dediğin gibi local seodaki kasit ayni ildeki data center da alinan host hizmeti değildir.

Tr için tr'de bulunan hizli ve saglikli sunucular yeterli olacaktir.

Bölgesel hedefleme, href lang, google maps, yelp, yandex maps, yorumlar, bölgedeki haber sitelerinden içerik yoğunluğu ve alakasina gore linkler, dizinler ve düzgün on page ve off page link insaasi ile gerikli yükselmeler sağlanacaktır.

Local seo ile ilgili yakin zamanda çok detayli bir makale yazmistim.

Mesele, Türkiye'nin şeftali yerine, motor üretmek istemesiydi. N. Erbakan
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    engin01288
    engin01288's avatar
    Erkek

http://www.ada.net.tr/ bide burası var.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanqerLine
    DanqerLine's avatar
    Erkek

Hevesim vardı konu içerisinds yorumlardan aklım karıştı :) ankara lokasyon degilde saglam bir istanbul firmasıda bizi tatmin edermi ?

ABONE OLUN BEYLER PARA KASACAZ : https://www.youtube.com/gecehayatimiz
Toplam Hit: 2900 Toplam Mesaj: 20
host