Ankara Otogarından Mithatpaşa Caddesine Nasıl Gidilir
-
Ayın birinde gece 3 gibi ankarada olucam osaatte çalışan metro otobüs felan varmı yoksa sabahakadar otogarda beklerimde bu mithat paşa caddesine nasıl gidicem
-
dead_march bunu yazdı
Ayın birinde gece 3 gibi ankarada olucam osaatte çalışan metro otobüs felan varmı yoksa sabahakadar otogarda beklerimde bu mithat paşa caddesine nasıl gidicem
sabahı bekleyeceksin mecburen, sonra Ankaray'a bin, kızılayda in. kime sorsan gösterir.
-
o saatte taksiden başka bişey bulamazsın
-
Eyvallah hocalar saolun bu ankaray otobüsmü metromu oluyor
-
dead_march bunu yazdı
Eyvallah hocalar saolun bu ankaray otobüsmü metromu oluyor
metro
-
işkembesi güzeldir :D
-
sabahlayanlardan kendin gibileri bulup kızılaya gitcekleri toplayıp taksi parasını ucuza getirebilirsin de. bölüşürsünüz. ankarada o olay çok olyo hatta taksi kuyruklarına falan denk gelebilirsin. taksi dolmuş diyorlar. aştide var mı bilmiyorum vardır garanti
edit: şimdi araştırdım da çoğu şehirde varmış bu olay, samsun'da da ankara'da ki gibi sistematikmiş mesela. ben bi tek ankarada var biliyordum dlgkfsdg
anarsistherif tarafından 30/Eyl/14 15:59 tarihinde düzenlenmiştir -
Gps desteğiyle yürüsen 30 dk nı alır.
-
Bahçelievlerin ara sokaklardan yürürsen en fazla yarım saat. Normal araç yolundan yürümeyi tercih edersen 1 saat civarı tutar. Biraz gezerim diyorsan çok rahat yürürsün.
-
TaRuZ bunu yazdı
Bahçelievlerin ara sokaklardan yürürsen en fazla yarım saat. Normal araç yolundan yürümeyi tercih edersen 1 saat civarı tutar. Biraz gezerim diyorsan çok rahat yürürsün.
gecenin o saati hele bu ayazda o saatte yürümek gibi bi hata yapma hocam sakın. Sabahı bekle yada aştinin önünden taksiye binenlerle anlaşıp parayı bölüşün.
-
PathfindeR00 bunu yazdı
Gps desteğiyle yürüsen 30 dk nı alır.
Son gidişimde Aşti'deki metro kuyruğunu görünce İ.Melih'e selamımı(!) verip başladım yürümeye, istikamet Kolej'di. ~1 saatte vardım, sen de yardırsan 40 dakkada Mithatpaşayı bulursun hocam. Ankara gibi engebeli bi şehirde yürüyebileceğin en düz istikamet falandır ayrıca o yol.