Ankara Oturak Alemi Nedir? (+18)
-
Nikoteen bunu yazdı:
-----------------------------
hoca ne alakası var erkek eviyle o mekan hiç erkek evine benziyo mu allasen :D hadi diyelim erkek evi,hangi insan yeni akraba olacağı karşı cinslerinden oluşan bir ordu içinde bunları yapar ? bence bunlar konsomatris türü bişey herhalde yine de günahlarını almayalım ama düğün seyran olmadığı kesin.
-----------------------------kadınların ailesi akrabaları yokmu acaba? bu görüntüler nete sızmış öle yada böle görüncek gurur mu duycak bu yaptığı strip showla yazık ne diyim o... adayı bunlar
-
al sana al sana al sana :D
bunun youtube da daha bi beteri vardı :d
-
Görsel eğitim veriyolar sanırım,kursiyerler toplaşmış :P
-
Nespace bunu yazdı:
Nerde bu mekan? :W
-----------------------------Gökhan, Çankırı caddesinde bi ton yer var böle bi gece çek beni gidelim :D
-
ne kadar acı bı durum kadınlar ne kadar kuculmusler. kendilerini kuculten ve kadınları kuculten ınsanlardan nefret ediyorum kadınlar kutsal varlıklardır
-
ozan benide götürün buraya ders verecem bende ;E
-
Seni başka yere götürcektim ya olm, ama burayada götürürüz ayıpsın :D
-
ozAnkaraguclu bunu yazdı:
Seni başka yere götürcektim ya olm, ama burayada götürürüz ayıpsın :D
-----------------------------olsun burayıda istiyorum ben ;W
-
Tamam canın sağolsun hallederiz ahah :D
-
seadog bunu yazdı:
ne kadar acı bı durum kadınlar ne kadar kuculmusler. kendilerini kuculten ve kadınları kuculten ınsanlardan nefret ediyorum kadınlar kutsal varlıklardır
-----------------------------Sana katılıyorum arkadaş. gerçekten rezil bir durum. Son 10 yılda çıkan ankara sanatçılarının pavyon kültürüyle oluşmuş şeyler. Bir İnsan olarak orta anadoluda büyümüş bir çankırılı olarak utandım valla. Yazık bizi bu hallere getirenlere. Çok değil daha 80 sene evvel bu toprakların kadınları bunların şimdi peşkeş çektikleri namusları için nelerini feda etmediler. Bugün Ankaranın nesi meşhur ? Pavyonu gazinosu sakarya caddesi Ankaralı namığıdır yaseminidir vs dir Ciğeri peş para etmez adamlara kalmış ortalık. Yazık çok yazık.. Ne kadar seviyesizleşiyoruz ne kadar cahilliz anlamak mümkün değil. Eğlencenin bile ahlakını bok ettik.