folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Ankara Ve Kastamonuda Yaşayan Ve Yaşamış Müridler

Ankara Ve Kastamonuda Yaşayan Ve Yaşamış Müridler

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    music
    music's avatar
    Erkek

bekle beni anqara :D:D

AKPli MÜRİD bu sitde akpli müridlere duyurulur grup krularım grupta hayvan siyanojen Qin ve sirpence karabasan351(yeni üye) akpli mürid yoqluğu var :D
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    music
    music's avatar
    Erkek

peki kastamonuyu anlatacak mürid yoq mu:(

AKPli MÜRİD bu sitde akpli müridlere duyurulur grup krularım grupta hayvan siyanojen Qin ve sirpence karabasan351(yeni üye) akpli mürid yoqluğu var :D
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kalekule
    kalekule's avatar
    Erkek

Taş düşebülü ayı çıkabulü.
    Ben kastamonuda okudum.Kastamonuyu kimse beğenmez.Ancak ben sevdim kastamonuyu.İnsanları cana yakın.Büyük bir yer degil.Aradıgın her şeyi bulamayabilirsin.Evliya kentidir.Öğrenci için idealdir(ekonımik olarak).Çok sayıda öğrenci vardır.Bar, gazino gibi yerler yok denecek kadar azdır.Eğer gezmek istersen çok güzel ilçeleri vardır.Ilgaz kayak merkezi.Cide,İnebolu...gibi ilçeleri bunyesinde bulundurur.kastamonu hakkında sormak istediğin başka bir şey varsa  3 senelik öğrencilik hayatımda edindigim tecrübeleri anlatırım...

Nebula
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    music
    music's avatar
    Erkek

peki kastamonuda ev kiraları kaça hocam :D

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anisiz59
    anisiz59's avatar
    Erkek

kastamonu ankara,,,  her durumda tercihin ankara olmalı sosyal hayattan tut da, lisedeki öğretmenin kalitesine + dersane kalitesi tecrübe ,,  tabii ki de büyük şehir her zaman avantajlıdır...

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kalekule
    kalekule's avatar
    Erkek
    music bunu yazdı:
    -----------------------------

peki kastamonuda ev kiraları kaça hocam :D

-----------------------------
    300,400 ytl'ye kiralık ev bulabilirsin.Sen nerde okuyacaksın hoca üni, lise?

Nebula
Toplam Hit: 3165 Toplam Mesaj: 27