folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Ankarada Askerim Yardım

Ankarada Askerim Yardım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    morportakal
    morportakal's avatar
    Erkek

ay yazık ya :(

bassinyourface
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YaZaR
    YaZaR's avatar
    Erkek

ankarada 1 aydan beri askerim gelenim gidenim yoq p1c gibi kaldım burda birisi ziyaretci gelsinde yanlızlıgımdan kurtulayım kafayı yımek uzereyim 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ankaralı dostlar yardımcı olun  arkadasa bır hava alsın bır seyler yapsın ... ama hocam bıraz da alısman gerek

sabredıceksın hem daha acemılıkmıs ...

küçükken çikolata için agladım ... büyüdüm senin için aglıyorum .....
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kantar31
    kantar31's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

lan dur nolmuş burda fırtına kopmuş benim haberim yok :|

müridin msinini bilen felan varmı lan bi iletişime geçiyim dur bi üzüldüm şimdi ben burda :|

uzun bi süre daha yokum ehtiyarlar... iade-i yorum yapamadıysam kusura bakmayın
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozAnkaraguclu
    ozAnkaraguclu's avatar
    Erkek
    emree biz ayarladık gidecez inş çarşamba veya haftsonu beraber gidek gelecekseniz?

"Milliyetin en belirgin niteliklerinden biri dildir. Türk milletindenim diyen insan her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır. Türkçe konuşmayan bir insan Türk kültürüne, topluluğuna bağlılığını iddia ederse buna inanmak doğru olmaz. " Mustafa Kemal ATATÜRK
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kantar31
    kantar31's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    neymiş nasılmış kimlermiş banada deyin bi hele çarşamba dersim var yaz okulu lan nası oldu şimdi çabuk

uzun bi süre daha yokum ehtiyarlar... iade-i yorum yapamadıysam kusura bakmayın
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lekton
    lekton's avatar
    Erkek
    ŞuAn askerliğimin yarısındayım..allahın bir dagında  200 kişi ile 4 aydır yasıyorumm...ne  düzgün yemek yiyebiliyorum.. ne de banyo yapabiliyorum... uyku sürem gunde 2 saati geçmiyor... ayda bir ,iki kez asagı inip ikmal yapıyorum...40 km yol yürüyorum hava gündüzleri 50 dereceyi buluyor.... geceleri eksileri buluyor....tek lüksüm bu internet...telefon bile sürekli cekmiyor...her istedigimde arayamıyorum sevdiklerimi.. kim yalnızzz....ben bu halde yalnız değilsem senin yalnızım deme hakkın yok kusura bakma:)

Dikkat: Hazine Ceyhan ırmağının kıyısında iki köprü arasında... kuru ağacın Dibinde...
Toplam Hit: 4344 Toplam Mesaj: 37