Ankarada Askerim Yardım
-
ay yazık ya :(
-
ankarada 1 aydan beri askerim gelenim gidenim yoq p1c gibi kaldım burda birisi ziyaretci gelsinde yanlızlıgımdan kurtulayım kafayı yımek uzereyim
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ankaralı dostlar yardımcı olun arkadasa bır hava alsın bır seyler yapsın ... ama hocam bıraz da alısman gerek
sabredıceksın hem daha acemılıkmıs ...
-
lan dur nolmuş burda fırtına kopmuş benim haberim yok :|
müridin msinini bilen felan varmı lan bi iletişime geçiyim dur bi üzüldüm şimdi ben burda :|
-
emree biz ayarladık gidecez inş çarşamba veya haftsonu beraber gidek gelecekseniz?
-
neymiş nasılmış kimlermiş banada deyin bi hele çarşamba dersim var yaz okulu lan nası oldu şimdi çabuk
-
ŞuAn askerliğimin yarısındayım..allahın bir dagında 200 kişi ile 4 aydır yasıyorumm...ne düzgün yemek yiyebiliyorum.. ne de banyo yapabiliyorum... uyku sürem gunde 2 saati geçmiyor... ayda bir ,iki kez asagı inip ikmal yapıyorum...40 km yol yürüyorum hava gündüzleri 50 dereceyi buluyor.... geceleri eksileri buluyor....tek lüksüm bu internet...telefon bile sürekli cekmiyor...her istedigimde arayamıyorum sevdiklerimi.. kim yalnızzz....ben bu halde yalnız değilsem senin yalnızım deme hakkın yok kusura bakma:)
Toplam Hit: 4344 Toplam Mesaj: 37