Ankarada Atış Poligonu??
-
nakamura2 bunu yazdı:
-----------------------------kiNki bunu yazdı:
-----------------------------
bekliyorum hocam
Hocam ciddi ciddi her hafta gidip kendini geliştireceksen pmden taktik verebilirim...
saol hocam sadece ölesine gitmek istiyorum merak ettim -
kiNki bunu yazdı:
nakamura2 bunu yazdı:
-----------------------------kiNki bunu yazdı:
bekliyorum hocam
Hocam ciddi ciddi her hafta gidip kendini geliştireceksen pmden taktik verebilirim...
saol hocam sadece ölesine gitmek istiyorum merak ettim
Tabii verirler hocam,yaş kurtarırsa vs. hiç sorun olmaz... -
pardon yanlış söylemişim , ruhsatlı silah değil , silah ruhsatı lazım. Yaş tutmasıyla falan olmuyo sevinmeyin boşuna :)
-
karani bunu yazdı:
pardon yanlış söylemişim , ruhsatlı silah değil , silah ruhsatı lazım. Yaş tutmasıyla falan olmuyo sevinmeyin boşuna :)
Abi ben kaç kez gittim istiyosan bu hafta gittiğimde video çekiym silahlar orda duruyo adamlar adını fln yazıyo hop atmaya başlıyosun:) Bizim burda böyle valla..Edit:Hocam gidince benim profildeki gibi sıktığın kağıdı iste adamdan,gittikçe gelişmeyi görünce kendinde şaşıracaksın:)
-
karani bunu yazdı:
yaş tutar da bu silah ruhsatı nerden çıktı?? bide poligonun tam yerini söyleyebilecek yokmu? bide fiyatı nedir bunun? -
trabzonda tabanca mermi onlardan 2 ytl idi tek atış
tabanca mermi senden se 25 ykr atış parası veriyodun ankarada fiyat nedir bilmiyorum ama herşey onlardansa pahalı oluyor
bende çok istedim gitmeyi ama öğrencilik işte
-
kimse bilmiomu yawww :(
-
Tahribatın Kapatılması Ile Ilgili Nette Bir Yazı 1508 1:16:09 AM hocam terorle mücadele alır vallah :)))
#####################
geyik bi yanada bence al bi av tüveği otomatik yada poze sonra hobi olarak avcılık yap. av olmasa bile paso sallarsın sağa sola.
-
millet bugün gitmeyi düşünüyorum ve google da bulamadım bilen yok mu hiç
-
B0LDPiL0T bunu yazdı:
Tahribatın Kapatılması Ile Ilgili Nette Bir Yazı 1508 1:16:09 AM hocam terorle mücadele alır vallah :)))
#####################
geyik bi yanada bence al bi av tüveği otomatik yada poze sonra hobi olarak avcılık yap. av olmasa bile paso sallarsın sağa sola.
Sabah sabah yardım gülmekten cidden dikkatli dur haa :)