Ankara'da Dershane Önerisi
-
FOXXLY bunu yazdıSezpanhe bunu yazdı
Ankara Polatlılıyım. Ankara ile polatlı arası 70-75km civarı. Haftada min 4 gün kızılaya dersaneye geliyordum :D
azmin sonu :)
hocam Allah senin yardımcın olsun :|
hani polatlı-kızılay diyoruz :| polatlı ankara değil gibi bişey yani eskişehir sayılır aslında :D
aynen kardeşim polatlıda dersane yokmu diyen çok oldu fakat bilmedikleri çok şey vardı :)
iyi oldu iyi :)
-
Halen araştırmaktayım. Kitle dershaneleri (final,fem,sınav) dışında önerileri bekliyorum.
-
hocam yeğenim Açı Dersaneleri'ne gidiyor gayette memnun,şu anda yanımda istediğin bilgiyi verebilirim bu dersane için...
-
yanak bunu yazdı
hocam yeğenim Açı Dersaneleri'ne gidiyor gayette memnun,şu anda yanımda istediğin bilgiyi verebilirim bu dersane için...
Hocam geç oldu ama ben sorayım yinede.Derece sınıfında mı yoksa ortalar da mı?
Hocalar kaliteli mi?
Soru çözdürmek için öğretmen bulabiliyor mu?
-
bannedolacaz bunu yazdıyanak bunu yazdı
Hocalar kaliteli mi?
1-derecenin bi altındaymış (804 müş ne demekse)
2-bütün hocaların hepsi yüksek lisans yapmış ve sınavla işe alınıyormuş ayrıca 3 yl staj yapıp sonra görev veriyorlar..
3-tm bölümü için bölümlere ayrılmış büyük bi salon varmış ve stajer öğretmenler bulunuyor,istediğin zaman gidebilir ve etüt yapabilirsin..(mf içinde böyle bişey var.)
-
yanak bunu yazdıbannedolacaz bunu yazdıyanak bunu yazdı
Hocalar kaliteli mi?
1-derecenin bi altındaymış (804 müş ne demekse)
2-bütün hocaların hepsi yüksek lisans yapmış ve sınavla işe alınıyormuş ayrıca 3 yl staj yapıp sonra görev veriyorlar..
3-tm bölümü için bölümlere ayrılmış büyük bi salon varmış ve stajer öğretmenler bulunuyor,istediğin zaman gidebilir ve etüt yapabilirsin..(mf içinde böyle bişey var.)
Teşekkürler hocam. Muhtemelen ben son ve orta sınıfların arasında bir yer de olacağım için beni iplemeyecekler.
bannedolacaz tarafından 13/Ağu/12 02:20 tarihinde düzenlenmiştir