folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Ankara"Da Düz Lise Arıyorum

Ankara"Da Düz Lise Arıyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kurdo
    kurdo's avatar
    Erkek
    Bu haftasonu uçakla ankaraya geçiyorum. lise 3ün son dönemini orada okuyacam. bir sene hazırlık sınıfı okudum ve bu sene başında düz liseye geçtim. normalde bu sene mezun olacak son kuşak olduğumuz için düz liselerde mezun vermediğinden geçme imkanım yoktu. ama orda lise 2'de bir sınıf topluca sınıfta kaldığından ve bu sene mezun olmak zorunda olduklarından o sınıfa geçme imkanı buldum. şimdi aynı durumda ankarada bu sene türkçe-matematik bölümünden mezun verecek bir düz lise arıyorum. eğer bu tür bir sınıf bulamazsam ankara işi yatacak. gerçi peder mardin'de öyle bir sınıf varsa koskoca ankarada hayli hayli olur dedi. kendisi araştırıyor, bende tanıdıklardan araştırıyorum. burdan da bir sorayım dedim ankaralı müridlerimiz bir koloçan ederse ya da bilgisi varsa çok minnettar kalırım.

kendinize ayığ olunuz
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jannissary
    jannissary's avatar
    Erkek
    deneme lisesine git bahçeilde yahut cumhuriyet lisesine git oda bahçelilde pişmaz olmazsın hiç bi yönden=)

15-17 yaşları arasında ham bünyeli,cahil,karanlık beyinler tarafından yetişmiş geleceğin statükocu elitleriyle bayağı ve gereksiz tartışmalardan sıkıldığımdan dolayı artık siyasi tartışmalarda boy göstermeyeceğim. o konulara yazanlara dışardan bakıp cahilliklerini nasıl kustuklarını son derece iyi görebiliyorum.size kolay gelsin. isteyen herkes üstüne alınabilir. gocunduysanız pm atabilirsiniz.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kurdo
    kurdo's avatar
    Erkek
    cumuriyet lisesinin vekil müdür yardımcılarından biri annemin kuzeni teyzem oluyor yani. ama çok büyük bir okul dediler hala araştırıyorlarda. benim mevzuya uygun sınıf varmı onu hala bilmiyoruz.

kendinize ayığ olunuz
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    okul
    okul's avatar
    Erkek
    yenimahallede mustafa kemal lisesi ,halide edip lisesi,yahya kemal liseleri var mustafa kemal lisesine gayet iyi diyolar

medebiyet acmaksa bütün bedeni ozzman hayvanlar bizden daha medeni ANTİTAHRİBAT
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Musket
    Musket's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Oo : )

Kürdom gel Ankara ya : )

Sana 6 YTL ye birahi alınacak, susuz bira içilenecek yerleri göstereyim.

Hatun falan işleri sana uzak gerçi : )

Gelince ararsın beni.

Recep de burda Güçlü de.

Akşamları inn e ugrasan bulursun zaten rene yi : )))

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mtinyilmaz
    mtinyilmaz's avatar
    Erkek
    ankarada sincan lisesinde ole bi sınıf var kompile sınıfta kaldılar halla okuyorlar

benim için programlanma devrelerini yakarım yanmiş devrelerimi bi tarafına sokarım :)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kurdo
    kurdo's avatar
    Erkek
    türkçe-matematik mi değil mi diye bi öğrenebilir misin abi? sincan bana çok iyi olur teyzem orda. gerçi babamın işyeri çankaya da ama sanırım metro varmış tam bilmiyorum.

kendinize ayığ olunuz
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jannissary
    jannissary's avatar
    Erkek
    sincanda metro yok şehre gelmen vakit alır abicim söyleyim hele babanın yanına felan çıkacaksan ölüm. sincan lisesinde össye girmiştim=) dershane felanda var yakınında gideceksen (yani 3 yıl önce vardı)

15-17 yaşları arasında ham bünyeli,cahil,karanlık beyinler tarafından yetişmiş geleceğin statükocu elitleriyle bayağı ve gereksiz tartışmalardan sıkıldığımdan dolayı artık siyasi tartışmalarda boy göstermeyeceğim. o konulara yazanlara dışardan bakıp cahilliklerini nasıl kustuklarını son derece iyi görebiliyorum.size kolay gelsin. isteyen herkes üstüne alınabilir. gocunduysanız pm atabilirsiniz.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolyDemon
    HolyDemon's avatar
    Erkek
    Gel bizim orda aktepe lisesi var ama full zabazut dolu kanqa :)
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Game_Over
    Game_Over's avatar
    Erkek
    İstanbul Yolu 12.Km Gimanın arkasında Şevket Evliyagil Tic.Mes.Lis var oranın ortamı çok güzel ben ordan atıldım:D

Ayranı yok içmeye, taksiyle gidiyo sıçmaya
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sertan_06
    sertan_06's avatar
    Erkek
    dayı işyeri çankayadaysa en iiyisi çankaya lisesi yada ayrancı lisesi bence

spor akademisi hazırlık kurslarımız ankarada açılmıştır.tbt dekilere duyurulur.firtina_kickbox@hotmail.com
Toplam Hit: 5446 Toplam Mesaj: 12