Ankara"Da Düz Lise Arıyorum
-
Bu haftasonu uçakla ankaraya geçiyorum. lise 3ün son dönemini orada okuyacam. bir sene hazırlık sınıfı okudum ve bu sene başında düz liseye geçtim. normalde bu sene mezun olacak son kuşak olduğumuz için düz liselerde mezun vermediğinden geçme imkanım yoktu. ama orda lise 2'de bir sınıf topluca sınıfta kaldığından ve bu sene mezun olmak zorunda olduklarından o sınıfa geçme imkanı buldum. şimdi aynı durumda ankarada bu sene türkçe-matematik bölümünden mezun verecek bir düz lise arıyorum. eğer bu tür bir sınıf bulamazsam ankara işi yatacak. gerçi peder mardin'de öyle bir sınıf varsa koskoca ankarada hayli hayli olur dedi. kendisi araştırıyor, bende tanıdıklardan araştırıyorum. burdan da bir sorayım dedim ankaralı müridlerimiz bir koloçan ederse ya da bilgisi varsa çok minnettar kalırım.
-
deneme lisesine git bahçeilde yahut cumhuriyet lisesine git oda bahçelilde pişmaz olmazsın hiç bi yönden=)
-
cumuriyet lisesinin vekil müdür yardımcılarından biri annemin kuzeni teyzem oluyor yani. ama çok büyük bir okul dediler hala araştırıyorlarda. benim mevzuya uygun sınıf varmı onu hala bilmiyoruz.
-
yenimahallede mustafa kemal lisesi ,halide edip lisesi,yahya kemal liseleri var mustafa kemal lisesine gayet iyi diyolar
-
Oo : )
Kürdom gel Ankara ya : )
Sana 6 YTL ye birahi alınacak, susuz bira içilenecek yerleri göstereyim.
Hatun falan işleri sana uzak gerçi : )
Gelince ararsın beni.
Recep de burda Güçlü de.
Akşamları inn e ugrasan bulursun zaten rene yi : )))
-
ankarada sincan lisesinde ole bi sınıf var kompile sınıfta kaldılar halla okuyorlar
-
türkçe-matematik mi değil mi diye bi öğrenebilir misin abi? sincan bana çok iyi olur teyzem orda. gerçi babamın işyeri çankaya da ama sanırım metro varmış tam bilmiyorum.
-
sincanda metro yok şehre gelmen vakit alır abicim söyleyim hele babanın yanına felan çıkacaksan ölüm. sincan lisesinde össye girmiştim=) dershane felanda var yakınında gideceksen (yani 3 yıl önce vardı)
-
Gel bizim orda aktepe lisesi var ama full zabazut dolu kanqa :)
-
İstanbul Yolu 12.Km Gimanın arkasında Şevket Evliyagil Tic.Mes.Lis var oranın ortamı çok güzel ben ordan atıldım:D
-
dayı işyeri çankayadaysa en iiyisi çankaya lisesi yada ayrancı lisesi bence
Toplam Hit: 5446 Toplam Mesaj: 12