Ankarada Gezip Gorulebilecek Yerler
-
Gezilecek yer yok. Gelme. Başka yer mi yok.
-
ankara'nın atmosferi hiçbir yerde yok git tunalıya iç sabah akşam
-
Sharp bunu yazdı
anıtkabır,atakule,tunalı caddesi 2 bira,bahçeli 7. cadde 1 tur 2 bira, eymir gölü balık yemek,binicik kulupleri var orda ata binebilirsin,ulus çankırı caddesi pavyona gidebilirsin, paran varsa park caddesine gidebilirsin, paran yoksa kızılay sakarya caddesinde takılabilirsin, türkiyenin en fazla avm si olan şehridir sonuçta avm istemediğin kadar var,kızılcahamam - haymana kaplıcalar var,sincana gidip apaçileri doğal ortamında izleyebilirsin,keçiörende teleferik falan var,atatürk orman çiftliği var, atatürk evinin bi kopyası var ,havacılık müzesi falanda var,kızılay kocatepe camii, ankara kalesi,hamamönü,yenidoğan çinçin,
edit : ankaraya laf edenlere inat devam ediyorum : d
devlet tiyatroları var biliyosun başkent, hafta içi burdaysan meclisi gezebilirsin, mavi göl,mogan , aqua vegada akvaryum var, harikalar diyarı ( lunapark ) , gençlik parkı ( lunapark ) , 50. yıl parkı , etnografya ( sanırım böyle yazılıyodu ) müzesi, kurtuluş savaşı müzesi
aklıma gelenler bunlar hocam seç işte
Ankara yı elinde tutacan diye ne çektin beeee :)))
http://www.youtube.com/watch?v=6adrs-VJ_9U
DjBlueMaN tarafından 09/Nis/14 23:48 tarihinde düzenlenmiştir -
hamam önüne git kafa dinle.
sakaryada içme kafanı karışık müzik sesi sikecektir. karanfilde iç, güzel akustik müzik yapan bi kafe vardı ora iyidir, konur 2 de on numara bi bar var orada iç.
anıtkabire git, çiftliğe git.
osmanlı kafeye git nargile iç on numaradır.
ankarada tiyatro izlemek bi başkadır. tiyatro izle.
eymire gidebilirsin.
tunalıda yürü hiç bi şey yapma sadece yürü eğer farkedebilirsen hayata dair çok şey kavrarsın.
ankarada geceleri öyle sessiz barlarda takılmak iyidir. ankara geceleri sessiz sakin geçer ne bileyim bi bar bul otur arkadaşlarınla güzel sesli hatunların gitar çalışlarını dinle, şarkı söyleyişlerini dinle.
ankara aceleci kenttir, sokakta yürüyen çoğu adamın bir işi vardır. işsiz güçsüz bi adam göremezsin, o apaçi denilen adamların bile bi işi vardır. sokakta yürüyen teyzenin, bilmem hangi üniversitede bulunan prof un.
git herhangi bir yerde tavla at, hiçç bir şey yapamıyorsan sokakta aval aval yürü, bunlar sana abuk subuk gelecek ama ankarayı anlamak gerek. ankarayı anlayamayanlar hiç sevemedi, sevmeyecektir de, sevmek için bir neden bulamayacaktırda.
yahya kemale üstada sormuşlar üstad ankaranın nesini sevdim istanbula dönüş yolunu demiş. gerisini sen çıkar hocam.
sevilecek şey bulursun ankarada, gezilecek yer de bulursun, insana çok şey katar ankara. tabii ankara anlamaktır diye bir çok şey zırvaladık ya... anlayana...
hiçç bir şehirde seni bu denli sıcak yada soğuk karşılamaz ankara.
aynı anda herhangi birinin, tanısan tanımasan, yeğeni olursun, oğlu olursun, kızı olursun, dayısı olursun, ablası abisi olursun.
ya da tipini beğenmezlerse arkandan küfür de duyarsın.
samimidir ankara, sinsilik yapmaz.
desen ki ankaranın neyini seviyorsun bende bilmiyorum amınakoyim. seviyoroum işte.
küfür eden dolmuşçuya küfretmeyi, bilmemhangi amcanın teyzenin yeğeni olmayı, kendini bi halt sananların aşağılık oluşlarını seviyroum.
ha bunlara diğer şehirlerde rastlarmıyım bilmiyorum. ama insan her yerde insandır herhalde.
neyse bu kadar zırva yeter. kısacası şu, hayatına bişeyler katmak istiyorsan ankaraya gel, yok eğlenicemm gezicem diyorsan yakınından bile geçme hocam.
-
ankara sadece içmek için güzel, sakarya caddesinde konur'da, karanfil'de duvardan gelen sesler ile içtiğin içki ankara'nın soğugunu yok ediyor ya o güzel ha bir de kızları güzel
-
umbatu bunu yazdı
hamam önüne git kafa dinle.
sakaryada içme kafanı karışık müzik sesi sikecektir. karanfilde iç, güzel akustik müzik yapan bi kafe vardı ora iyidir, konur 2 de on numara bi bar var orada iç.
anıtkabire git, çiftliğe git.
osmanlı kafeye git nargile iç on numaradır.
ankarada tiyatro izlemek bi başkadır. tiyatro izle.
eymire gidebilirsin.
tunalıda yürü hiç bi şey yapma sadece yürü eğer farkedebilirsen hayata dair çok şey kavrarsın.
ankarada geceleri öyle sessiz barlarda takılmak iyidir. ankara geceleri sessiz sakin geçer ne bileyim bi bar bul otur arkadaşlarınla güzel sesli hatunların gitar çalışlarını dinle, şarkı söyleyişlerini dinle.
ankara aceleci kenttir, sokakta yürüyen çoğu adamın bir işi vardır. işsiz güçsüz bi adam göremezsin, o apaçi denilen adamların bile bi işi vardır. sokakta yürüyen teyzenin, bilmem hangi üniversitede bulunan prof un.
git herhangi bir yerde tavla at, hiçç bir şey yapamıyorsan sokakta aval aval yürü, bunlar sana abuk subuk gelecek ama ankarayı anlamak gerek. ankarayı anlayamayanlar hiç sevemedi, sevmeyecektir de, sevmek için bir neden bulamayacaktırda.
yahya kemale üstada sormuşlar üstad ankaranın nesini sevdim istanbula dönüş yolunu demiş. gerisini sen çıkar hocam.
sevilecek şey bulursun ankarada, gezilecek yer de bulursun, insana çok şey katar ankara. tabii ankara anlamaktır diye bir çok şey zırvaladık ya... anlayana...
hiçç bir şehirde seni bu denli sıcak yada soğuk karşılamaz ankara.
aynı anda herhangi birinin, tanısan tanımasan, yeğeni olursun, oğlu olursun, kızı olursun, dayısı olursun, ablası abisi olursun.
ya da tipini beğenmezlerse arkandan küfür de duyarsın.
samimidir ankara, sinsilik yapmaz.
desen ki ankaranın neyini seviyorsun bende bilmiyorum amınakoyim. seviyoroum işte.
küfür eden dolmuşçuya küfretmeyi, bilmemhangi amcanın teyzenin yeğeni olmayı, kendini bi halt sananların aşağılık oluşlarını seviyroum.
ha bunlara diğer şehirlerde rastlarmıyım bilmiyorum. ama insan her yerde insandır herhalde.
neyse bu kadar zırva yeter. kısacası şu, hayatına bişeyler katmak istiyorsan ankaraya gel, yok eğlenicemm gezicem diyorsan yakınından bile geçme hocam.
Vay aq adam ankarayla sevişse bu kadar guzel anlatamaz heralde
-
aşti var hocam aklıma gelen.
-
gezilecek tozulacak gönül eğlendirilecek yerimiz yok belki ama samimiyiz biz gardaşım, arkadaş o kadar güzel anlatmışki ankarayı, ankarayı anlamak lazım.Hiç bir yerde insana bu kadar sıcak kanlı davranan gideceği yolu izi adresi tarif eden bir şehir insanına rastlamadım...
adam işe gidiyor sabah 7.30 fsm köprüsü keçiören ; erzurumlu dayı yaklaşıyor tam benim arabamın yanı diyalog şu ya ben tandoğana nasıl giderim, angaralı genç 30 yaşlarında hayırdır dayı ne oldu akrabalarımız bizi alacak, o sırada dayının oğlu camı açıveriyor eğer yakınsa şuradan dönelim diye yanlışmı geldik acaba diyor.angaralı genç tam bir u dönüşü ile gelin gardaş ben sizi bırakim oradan işe giderim beni takip edin, bu ve bunun gibi yüzlercesi, istanbulda adama adres sor sikecek gibi bakıyo.
ha bir daha dünyaya gelsem gene angaralı olmak isterim, diğer yaşamak isteyeceğim şehirler ise 1 İZMİR 2 ESKİŞEHİR güzel yerler.
DevilKingtr tarafından 10/Nis/14 09:03 tarihinde düzenlenmiştir -
Megashow bence ankaranin en guzel yeri :)
-
soğuk ve basık geldi bana Ankara kasvetli bi şehir.