Ankarada Günlük Ev Kiralama?
-
arkdaşlar bu hafta ankaradayım.
kendim ordu evinde kalıcam fakat bir yada iki gece arkadaşlarla dışarıda ir evde toplanalım istiyoruz.şimdi uygulamalardan baktığım zaman günlük 200 gibi filan rakamlar var biraz pahalı geldi bana.
başka site uygulama yada fikir varmı?
takıldığım sayfa böyle genç işinden çok daha ziyade fuhuş ve daha yüksek gelirli aileler için düşünülmüş odalardı daha çok.
eskişehir yolundaki villalar filan çıkı. daha merkezi sadece kimse evlerine dağılmadan başımızı sokup içeye devam edebilecğeimiz bir ev arıyoruz
-
Eryaman tarafinda cok var hocam genelde 100 150 tlye tutarsin 1+1 yada2+1 max ama dedigin dogru genelde fuhus evi mantigi taksimetre hesabi calisiolar. Haftasonu haftaici fiyat ayri. Onu gevtim hadi birde gece kalmali gunluk saatlik die yazmis adamlar. Sahibindene bak. Ayri ayri ara ayni evi, birinde arklar gelecek de birinde hasta yakiniyuiz de. Birinden birine 20-30 kirar belki
-
oveclerde konseptcankaya var hoca.
temiz ve iyi bir yerdi. gunluk 110 tl felan.
tavsiye ederim.
-
bakalım işte sahinden başka nerelerde var
-
Benzer sorunu bende yaşıyorum bu hafta sonu yada haftaya paZar banada ev lazım olucak istanbul da eğer siz müridlerin varsa müsait evi ücreti size verebilirim yada alnatiflere açıgım
edit: doğum günü kutlanacak
-
Benzer sorunu bende yaşıyorum bu hafta sonu yada haftaya paZar banada ev lazım olucak istanbul da eğer siz müridlerin varsa müsait evi ücreti size verebilirim yada alnatiflere açıgım
edit: doğum günü kutlanacak
-
Bana da 19 Mart'ta kalacak yer lazım. Dandik ucuz otel falan bilen var m?
krypt tarafından 26/Şub/16 08:46 tarihinde düzenlenmiştir -
babannemin evi varda içmeye sıçmaya müsait değil hacı doğum günü falan bina siker beni
-
clogu bunu yazdı
Eryaman tarafinda cok var hocam genelde 100 150 tlye tutarsin 1+1 yada2+1 max ama dedigin dogru genelde fuhus evi mantigi taksimetre hesabi calisiolar. Haftasonu haftaici fiyat ayri. Onu gevtim hadi birde gece kalmali gunluk saatlik die yazmis adamlar. Sahibindene bak. Ayri ayri ara ayni evi, birinde arklar gelecek de birinde hasta yakiniyuiz de. Birinden birine 20-30 kirar belki
Evet @clogu 'nun dediği gibi eryaman civarlarında 1+1 - 2+1 günlük uygun fiyata tutabiliyorsun, 3+1 evler varda onlar daha lüks'e kaçıyor 3 kişi ile 1 + 1'de rahat kalırsınız. Göksü'nun orda 70 lira'ya bir arkadaş kiralamıştı bir 5-6 ay önce. 50'den başlayanlarda var daha içeride sapa noktalarda kalıyor, eryaman.biz olması lazım oranın iletişimine bir geç orada ilanlar oluyor.
-
DevilKingtr bunu yazdı
babannemin evi varda içmeye sıçmaya müsait değil hacı doğum günü falan bina siker beni
Hocam zaten 3-4 kısı olcaz en fazla öyle çılgın clup fantezileri falan dönmeyecek
aramızda alkol sadece bir kişi kullanıyor oda bizim yanımızda içemez içtirtmeyiz
gerekirse sigarayıda içtirmeyiz balkon yoksa camda içiririz evi temizler veririz
evde ses çıkmaz pastadan ve koladan sanada pay bırakırız :)
yani 3-4 kisi en fazla olucaz dogum gunu kutlanır muhabbet sohbet yapılır
akşam en gec 8-9 da dagılırız tabi daha erken istersen duruma göre anlasırız zaten diger her türlü sorunlara kefilim öyle kopuk insanlar
yok yani
-
patates bunu yazdı
arkdaşlar bu hafta ankaradayım.
kendim ordu evinde kalıcam fakat bir yada iki gece arkadaşlarla dışarıda ir evde toplanalım istiyoruz.şimdi uygulamalardan baktığım zaman günlük 200 gibi filan rakamlar var biraz pahalı geldi bana.
başka site uygulama yada fikir varmı?
takıldığım sayfa böyle genç işinden çok daha ziyade fuhuş ve daha yüksek gelirli aileler için düşünülmüş odalardı daha çok.
eskişehir yolundaki villalar filan çıkı. daha merkezi sadece kimse evlerine dağılmadan başımızı sokup içeye devam edebilecğeimiz bir ev arıyoruz
Hocam saatlık kullanılcaksa evler 50 tlye bile ev var eryamanda :)