Ankarada İş Arıyorum
-
Garip gelecek belki ama, Ankara da Çankaya Üniversitesinde Özel Hukuk okumayı düşünüyorum. Bu sırada da çalışmam gerekecek. Asgari ücretle çalışmak üzere iş arıyorum. Ne tarz bir iş olduğu önemli değil ama otelde falan olursa iyi olur. Tabi hamallığada razıyım (=
1 ay sonra Ankara ya geçicem inş. gördüğüünüz yada duyduğunuz bi iş varsa habeir verirseniz çok sevinirim kardeşlerim =/
-
Bilgisayar bilgini yazabilirmisin detaylı olarak?
-
Allah yardımcın olsun kardeşim.. Umarım işini bulur Hukuk bölümünü Okur Güzelce işine sahip olup mesleğinin hakkını verir ve emeğinin karşılığını alırsın..
Tekrardan Allah yardımcın olsun kardeşim ...
-
1.sınıftan itibaren,maddi problemler sebebiyle,bi yandan çalışarak,bi yandan da ders çalışarak okudum hukuku..
Zor,çok zor acayip zor..
Kolay gelsin
-
konu günceldir....
-
ankaralı arkadaşlar var sitede insallah yardımı olucak birileri cikar..
-
paradox bunu yazdı:
-----------------------------Garip gelecek belki ama, Ankara da Çankaya Üniversitesinde Özel Hukuk okumayı düşünüyorum. Bu sırada da çalışmam gerekecek. Asgari ücretle çalışmak üzere iş arıyorum. Ne tarz bir iş olduğu önemli değil ama otelde falan olursa iyi olur. Tabi hamallığada razıyım (=
1 ay sonra Ankara ya geçicem inş. gördüğüünüz yada duyduğunuz bi iş varsa habeir verirseniz çok sevinirim kardeşlerim =/
-----------------------------
hem asgari hem özel.çok zıt ikiside.devlete giden biri bile asgariyle karnını doyuramıyoki asgariyle özele nasıl gidiceksin anlamadım -
ben de ben de arıyorum :| bulursam eleman ararlarsa sana da söylerim ;)
-
tarzan bunu yazdı:
ben de ben de arıyorum :| bulursam eleman ararlarsa sana da söylerim ;)
teşekkür ederim =) çok sevinirim... -
haala aramaktayım.. 4 yıl çalışacağım.. yani uzun süreli sayılır..
-
ankarada gece barlarda iş bulabilirsin barmen veya garson olarak genel olarak her zaman elemana ihtiyacları oluyor ücretleride iyi oluyor diye duydum işler hafta içi erken bitiyor ama hafta sonları sabahı buluyorsun