folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Ankarada Kalacak, Gezilecek Yer Vs.

Ankarada Kalacak, Gezilecek Yer Vs.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cache
    cache's avatar
    Erkek

Hocalar merhaba, 

Haftaya tedavi için Ankara'ya gideceğim. Bir arkadaşımda kayıt için gelecek. Toplam 3 kişi hem tatil amaçlı hemde işlerimizi halletmek amaçlı geliyoruz.

1 gece kalacağız, uygun fiyatlı güzel bir otel önerir misiniz ? Ayrıca nereye gideriz ne yaparız güzel önerilerinizi bekliyorum :))

En iyisi olmadan önce, her zaman en kötüsü olmaz mı ?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nurulmac11
    nurulmac11's avatar
    Erkek

en uygun otel konur oteldi bi ara baktığımda. öğretmenevi veya uygulama oteli de olabilir gerçi. gezilecek yer olarak da hamamönü ve ulucanlar cezaevini öneririm. çok da bişey yok zaten öyle..

black implies white, self implies other, life implies death.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    efsanemeric
    efsanemeric's avatar
    Erkek

hocam ankarada gezilecek yer fazladır ama gezmek için ne kadar vaktin var bilemiyorum araban varsa ilçelerde güzel yerler vardır kalınacak ere gelirsek otel değilde günlük kiralıklarda daha rahat edersiniz misal 170 tl verip 3 kişi kalabilirsiniz hangi hastahanede bulunacaksın 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cache
    cache's avatar
    Erkek
    efsanemeric bunu yazdı

hocam ankarada gezilecek yer fazladır ama gezmek için ne kadar vaktin var bilemiyorum araban varsa ilçelerde güzel yerler vardır kalınacak ere gelirsek otel değilde günlük kiralıklarda daha rahat edersiniz misal 170 tl verip 3 kişi kalabilirsiniz hangi hastahanede bulunacaksın 

Arabam yok hocam otobüsle geleceğiz, Hacettepe yada Araştırma numune hastanesine geleceğim yarın belli olacak 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tengri
    Tengri's avatar
    Erkek

Ankarada olsam misafir ederdim. Ev emekte, ulasim acisindan rahat ederdiniz.

Ben Fight Clubı izledin mi? derken utanıyorum, adam İzlemedim. derken utanmıyor. Bi de nasıl güzel mi, diyo... Bi bitmediniz amk.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SerYolcu
    SerYolcu's avatar
    Erkek

İlk önce  TBT de arama yapalım....

http://www.tahribat.com/forum/ankarada-gezilecek-yerler--kitapevleri--teknolo-206570

http://www.tahribat.com/forum/ankarada-gezip-gorulebilecek-yerler-193062

Ondan çocuk olmamıştır (Kimsenin babası değildir). Kendisi de doğmamıştır (kimsenin çocuğu değildir). İhlas Suresi 3 üncü ayette bunlar yazar.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sharp
    Sharp's avatar
    Erkek

hocam 3 erkek geliyosanız ulusta çankırı caddesine gidin ucuz oteller, gece üşürseniz battaniye servisleride var :) cadde pavyon dolu rahat rahar öpülebilirsiniz. ankaraya geldik pavyona gitmedik demezsiniz.

belki sarı tutkuyu bile görürsünüz :d

www.yesilgrow.com - Growshop
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cache
    cache's avatar
    Erkek
    Sharp bunu yazdı

hocam 3 erkek geliyosanız ulusta çankırı caddesine gidin ucuz oteller, gece üşürseniz battaniye servisleride var :) cadde pavyon dolu rahat rahar öpülebilirsiniz. ankaraya geldik pavyona gitmedik demezsiniz.

belki sarı tutkuyu bile görürsünüz :d

Belki benim hatunuda alırım hocam yanıma belli olmaz :D o zaman sıkıntı olur :D 

Tengri bunu yazdı

Ankarada olsam misafir ederdim. Ev emekte, ulasim acisindan rahat ederdiniz.

Sağol hocam düşünmen yeter

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    efsanemeric
    efsanemeric's avatar
    Erkek
    cache bunu yazdı
    efsanemeric bunu yazdı

Arabam yok hocam otobüsle geleceğiz, Hacettepe yada Araştırma numune hastanesine geleceğim yarın belli olacak 

hocam o zaman ankara kalesi,anıtkabir,gölbaşı,etnografya müzesi ki senin hastahanelein hemen yanı gençlik parkı,50. yıl parkı (buradan bütün ankarayı seyrede bilirsin),randevulu bir şekilde meclisi gezebilirsin,hamamönü aklıma gelenler bunlar otobüsle rahatlıkla gidebileceğin yerler ankaraya geldiğinde ankara kart almanı öneririm daha uygun oluyor tekli biletler masraflı olur aklıma geldikçe eklemeler yaparım

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cache
    cache's avatar
    Erkek
    efsanemeric bunu yazdı
    cache bunu yazdı
    efsanemeric bunu yazdı

hocam o zaman ankara kalesi,anıtkabir,gölbaşı,etnografya müzesi ki senin hastahanelein hemen yanı gençlik parkı,50. yıl parkı (buradan bütün ankarayı seyrede bilirsin),randevulu bir şekilde meclisi gezebilirsin,hamamönü aklıma gelenler bunlar otobüsle rahatlıkla gidebileceğin yerler ankaraya geldiğinde ankara kart almanı öneririm daha uygun oluyor tekli biletler masraflı olur aklıma geldikçe eklemeler yaparım

Çok  teşekkür ederim hocam :) Ortalama kaç tl ile almak gerekir yanımıza ?

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asiminnesli
    asiminnesli's avatar
    Erkek

hamamönü kahvaltı yapın

I am Jack's inflamed sense of rejection
Toplam Hit: 2247 Toplam Mesaj: 23
ankara