Ankarada Kalacak, Gezilecek Yer Vs.
-
Hocalar merhaba,
Haftaya tedavi için Ankara'ya gideceğim. Bir arkadaşımda kayıt için gelecek. Toplam 3 kişi hem tatil amaçlı hemde işlerimizi halletmek amaçlı geliyoruz.
1 gece kalacağız, uygun fiyatlı güzel bir otel önerir misiniz ? Ayrıca nereye gideriz ne yaparız güzel önerilerinizi bekliyorum :))
-
en uygun otel konur oteldi bi ara baktığımda. öğretmenevi veya uygulama oteli de olabilir gerçi. gezilecek yer olarak da hamamönü ve ulucanlar cezaevini öneririm. çok da bişey yok zaten öyle..
-
hocam ankarada gezilecek yer fazladır ama gezmek için ne kadar vaktin var bilemiyorum araban varsa ilçelerde güzel yerler vardır kalınacak ere gelirsek otel değilde günlük kiralıklarda daha rahat edersiniz misal 170 tl verip 3 kişi kalabilirsiniz hangi hastahanede bulunacaksın
-
efsanemeric bunu yazdı
hocam ankarada gezilecek yer fazladır ama gezmek için ne kadar vaktin var bilemiyorum araban varsa ilçelerde güzel yerler vardır kalınacak ere gelirsek otel değilde günlük kiralıklarda daha rahat edersiniz misal 170 tl verip 3 kişi kalabilirsiniz hangi hastahanede bulunacaksın
Arabam yok hocam otobüsle geleceğiz, Hacettepe yada Araştırma numune hastanesine geleceğim yarın belli olacak
-
Ankarada olsam misafir ederdim. Ev emekte, ulasim acisindan rahat ederdiniz.
-
-
hocam 3 erkek geliyosanız ulusta çankırı caddesine gidin ucuz oteller, gece üşürseniz battaniye servisleride var :) cadde pavyon dolu rahat rahar öpülebilirsiniz. ankaraya geldik pavyona gitmedik demezsiniz.
belki sarı tutkuyu bile görürsünüz :d
-
Sharp bunu yazdı
hocam 3 erkek geliyosanız ulusta çankırı caddesine gidin ucuz oteller, gece üşürseniz battaniye servisleride var :) cadde pavyon dolu rahat rahar öpülebilirsiniz. ankaraya geldik pavyona gitmedik demezsiniz.
belki sarı tutkuyu bile görürsünüz :d
Belki benim hatunuda alırım hocam yanıma belli olmaz :D o zaman sıkıntı olur :D
Tengri bunu yazdıAnkarada olsam misafir ederdim. Ev emekte, ulasim acisindan rahat ederdiniz.
Sağol hocam düşünmen yeter
-
cache bunu yazdıefsanemeric bunu yazdı
Arabam yok hocam otobüsle geleceğiz, Hacettepe yada Araştırma numune hastanesine geleceğim yarın belli olacak
hocam o zaman ankara kalesi,anıtkabir,gölbaşı,etnografya müzesi ki senin hastahanelein hemen yanı gençlik parkı,50. yıl parkı (buradan bütün ankarayı seyrede bilirsin),randevulu bir şekilde meclisi gezebilirsin,hamamönü aklıma gelenler bunlar otobüsle rahatlıkla gidebileceğin yerler ankaraya geldiğinde ankara kart almanı öneririm daha uygun oluyor tekli biletler masraflı olur aklıma geldikçe eklemeler yaparım
-
efsanemeric bunu yazdıcache bunu yazdıefsanemeric bunu yazdı
hocam o zaman ankara kalesi,anıtkabir,gölbaşı,etnografya müzesi ki senin hastahanelein hemen yanı gençlik parkı,50. yıl parkı (buradan bütün ankarayı seyrede bilirsin),randevulu bir şekilde meclisi gezebilirsin,hamamönü aklıma gelenler bunlar otobüsle rahatlıkla gidebileceğin yerler ankaraya geldiğinde ankara kart almanı öneririm daha uygun oluyor tekli biletler masraflı olur aklıma geldikçe eklemeler yaparım
Çok teşekkür ederim hocam :) Ortalama kaç tl ile almak gerekir yanımıza ?
-
hamamönü kahvaltı yapın