Ankarada Ki Canlı Bomba İle Alakalı Sanırım Yakaladım Canlı Bombayı
-
Bakın 10 cu saniyede ki beyaz aracın kapısını adam kapatıyor ve uzaktan komandaya basıyor bomba patlıyor yada tetikliyor da ola bilir bir de şüphe ettiğim bomba patlarken adam arkasını dönüyor silah mı bir şeyi sokmaya çalışıyor önüne sonra yanda duranlardan biri adamı alıp kaçıyor bir de uzaktan kumanda ile araçların kapısını kapatığın zaman kilitlediğin zaman sinyaler açılır kapanır bunda hiç bir şekilde olmuyor
http://haber.sol.org.tr/video/ankaradaki-patlamaya-ait-yeni-mobese-goruntuleri-132560
-
Adama bakinca oda korkup kaciyor. Haberi yok gibi olaydan. Eminim bunu daha detayli incelerle ancak bazen frekans karsimasi olabiliyor. Dusuk teknoloji ile yapilan elektronik cihazlarda bu tur aksakliklar olabiliyor.
Belki bombayi daha yogun bir zamanda patlatmak istediler boyle bir hata oldu. Yada sans eseri, kotu bir zamanlama ile adam dugmeye basiyormus gibi gorunuyor.
-
Uzaktan kumandaya mi basiyo ? Onu nasi gordun, goruntu camur adamin o sekilde bisey yaptigi belli degil yada ben goremiyorum.
Yuksek ihtimal polis araci o, alana arac almazlar o sekilde. Yada farkli bi gorevli araci. Adam sok olup kaciyo zaten saniyesinde, hic bi bombaci o sekilde bi soka girmez. Olayin olacagini biliyo neden refleks versin bu sekilde ?
-
olm uzaktan kumandayla basan canlı bomba mı olur aq ? yatın uyuyun
-
Pisibaliqi bunu yazdı
Adam hem haklı hem de güldürdü :)
-
Yarın yatın bu saatlerin işi değil adam hakli
-
Pisibaliqi bunu yazdı
canlı bomba son anda caymasın diye alınmış bir önlem olabilir. baktılar ki kendini patlatmayacak ibne, bari biz patlatalım demişlerdir.
-
1049 bunu yazdıPisibaliqi bunu yazdı
canlı bomba son anda caymasın diye alınmış bir önlem olabilir. baktılar ki kendini patlatmayacak ibne, bari biz patlatalım demişlerdir.
standart prosedür ayrıca bu olay. hiçmi holivud filmi izlemiyosun. hadi onları izlemiyosunuz arka sokaklar neden izlemiyorsunuz.
-
Pisibaliqi bunu yazdı
Biri basamasa diğeri basar etkisi garanti ölüm olamaz mı cayarsa biz basarız düzeneği hazırlayanlar için bu her zaman böyle dir
-
YasamaK bunu yazdıPisibaliqi bunu yazdı
Biri basamasa diğeri basar etkisi garanti ölüm olamaz mı cayarsa biz basarız düzeneği hazırlayanlar için bu her zaman böyle dir
yılların canlı bombasıyım ben der gibisin dostum. çok film izlemeyin.
-
ya birader
biliyorum birşey buldun sandın
heves ettin
çok iyi analiz gücün falan filanın var sanıyorsun
bu işte olsan çok iyi yapardın sanıyorsun işini
ANCAK VALLAHİ Bİ BOKTAN ANLAMIYORSUN
UĞRAŞMA HİÇ
ADAMIN HAREKETLERİNE BAK BEBEK BİLE SENDEN ÇIKAN BU YORUMA GÜLER.