Ankara'da Ki Müridler
-
jawsap67 bunu yazdı:
-----------------------------
ah ulan ankarada olcaktım şimdi
dostum gençlik parkı ölüdür bu zamanlarda ama aştiden metroya atladınmı gençlik parkına gidebiliyosun (ulus durağında incen)
gençlik parkından sonra tren e atlayıp sincan-harikalar diyarı na gidebilirsin ben hiç gitmedim nasıldır bu zamanlarda bilmiyorum.Gençlik parkından tren istasyonu 4-5dk yürüme mesafesinmde.
iyi eğlencelerde tek başına sarmaz diyim :)
edit: tren sincana gidiyo harikalar diyarıda sincanda ama trenlemi gitmek mantıklı otobüslemi gitmek mantıklı bilemiyorum
-----------------------------:) inşallah bırgun senlede Ankarada gezmek nsaıp olur ;)
Olmadı atlar Gıresuna gelırsın,ben sana heryerı gezdırırım usta,senın canın soalsun :))
Bakalım artık tek mı gezıcez çiftmi :) olmadı kendımı klonlucam ole gezıcem :)
vermıs oldugun bılgıler ıcın ayrıca tesekkur edrım hocam.
-
Ankara Mamak ,
Suan Yurtdisindayim yoksa seni gezdirirdim
-
NvAncE bunu yazdı:
Ankara Mamak ,
Suan Yurtdisindayim yoksa seni gezdirirdim
-----------------------------Ne diyelim hocam,Nasip :)
Saolasın yınede :)
-
Hafta içi geldiğin kötü olmuş haftasonu olsa gezerdik beraber :)
-
yanak bunu yazdı:
Hafta içi geldiğin kötü olmuş haftasonu olsa gezerdik beraber :)
-----------------------------:)) Ben hafta ıcınden bilseydim boyle olacagını bır yolunu buldurdum ama daha bugun bellı oldu boyle olacagı :) şans,nasip.ARtık ne dersen de :)
-
hocam öle bi zamanda geliyosun ki oturmuş finallere ıkınıyoruz :)
1-2 hafta geç geleydin işimiz gücümüzde olmazdı gezdirirdik seni akşamda bi mangal vs her türlü ankarayı tatmış olurdun :)affet valla hocam ama zamanlaman çok kötü olmuş.. ama arayıp soracağın şeyler olursa kaybolduğunda arayacak birisi felanda lazım dersen pm at hocam numaramı vereyim yarın 15:30-17:30 arası hariç her saat ulaşabilirsin bana..
-
hocam saat kac gibi geliceksin ve kacta otogarda olman gerekiyor ?
Not:10 01 2011 pzt günü mü geliceksin ?
-
MaviGozluDev bunu yazdı:
hocam öle bi zamanda geliyosun ki oturmuş finallere ıkınıyoruz :)
1-2 hafta geç geleydin işimiz gücümüzde olmazdı gezdirirdik seni akşamda bi mangal vs her türlü ankarayı tatmış olurdun :)affet valla hocam ama zamanlaman çok kötü olmuş.. ama arayıp soracağın şeyler olursa kaybolduğunda arayacak birisi felanda lazım dersen pm at hocam numaramı vereyim yarın 15:30-17:30 arası hariç her saat ulaşabilirsin bana..
-----------------------------Hocam Kayserı ye geldım arkadas fınallere denk geldın dedı,Nevsehıre gıttım yıne aynı,sakarya eskısehırdede aynı dertler :)
Ya bızım okul erken bıttı ne yapayım ben :) Aralık 18 de son fınallerı olduk.
Ya zaten 1-2 SAat felan takılıcam,o yuzden ne bılım fınaller felan kımseyı etkılemez dıye dusundum,yada ben yanlıs dusunmusum :) Afedersın ;)
Dedıgım gıbı hıc olmadı Otogardan alıp Tren garına transfer eden bırı olsada,bu saatten sonra ona şükür edicem :)
-
Sakaryaya gelip haber vermemişin müdür.. ?
-
hiasa bunu yazdı:
hocam saat kac gibi geliceksin ve kacta otogarda olman gerekiyor ?
Not:10 01 2011 pzt günü mü geliceksin ?
-----------------------------Evet hocam bu gece bınıcem saat 2:30 ve yarın sabay yanı 10.01.2011 sabahı 7 veya 7:30 gibi otogarda olucam inşallah.