Ankara`Da Laptop Tamiri

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pc-ErrOr
    Pc-ErrOr's avatar
    Erkek
    nights_judge bunu yazdı
    Pc-ErrOr bunu yazdı
    Amd-x bunu yazdı

ptesi öğrenir erkenden bildiririm hocam.

ayrıca istanbuldan biliminum tarzda adamdan mazleme alma kol gibi sokarlar, kırık gelir bişiy olur.. 2. eli 0 gibi yedirenler olur sonra başına belayı alma.

Tamamdır hocam haber bekliyorum.

Tekrardan up

Simdi arkadasla konustum. Klavye var fakat kasa yok diyor. Kasa kiriksa orjinali gibi yapariz diyor. Ne dersin?

Hocam bu laptopta klavyeyi degistirmek icin kasayida cikarmak gerekiyor, tek klavye nasil varmis ya. Numarasini pm atarmisin bi goruseyim

Dalgasız denizde herkes kaptan.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nights_judge
    nights_judge's avatar
    Erkek
    Pc-ErrOr bunu yazdı
    nights_judge bunu yazdı
    Pc-ErrOr bunu yazdı
    Amd-x bunu yazdı

ptesi öğrenir erkenden bildiririm hocam.

ayrıca istanbuldan biliminum tarzda adamdan mazleme alma kol gibi sokarlar, kırık gelir bişiy olur.. 2. eli 0 gibi yedirenler olur sonra başına belayı alma.

Tamamdır hocam haber bekliyorum.

Tekrardan up

Simdi arkadasla konustum. Klavye var fakat kasa yok diyor. Kasa kiriksa orjinali gibi yapariz diyor. Ne dersin?

Hocam bu laptopta klavyeyi degistirmek icin kasayida cikarmak gerekiyor, tek klavye nasil varmis ya. Numarasini pm atarmisin bi goruseyim

Hocam bende mesaj yazdim pazar pazar rahatsiz etmeyim diye. Evli cocuklu disardymis mesaj yazdi yarin görüşelim diye.

Yıllarca parazit gibi yaşayıp kim güçlüyse ona yakınlaşıp bizde sizdeniz pozu veren kişilik yoksunu yalaka köpekler;Bizim VATAN sevgimizi hayal bile edemezsiniz.Bizim adımız SONSUZLUĞA uzanırken; Çok ucuza sattığınız karekterlerinizi,büyük bedeller ödeyipte geri alamadığınız zaman adınızın sadece OYUNCAKÇI dükkanlarında satılan ucuz kuklalara verildiğini göreceksiniz..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pc-ErrOr
    Pc-ErrOr's avatar
    Erkek

Son kez up.

Dalgasız denizde herkes kaptan.
Toplam Hit: 1575 Toplam Mesaj: 14