Ankara'da Mangal Yapalım Desek Kimler Gelir?
-
CanKirca bunu yazdıDevilKingtr bunu yazdı
gelebilirim hatta gelirim heralde
edit : 46 tekne divan sazımıda getiririm neşet ertaş türküleri çığrırıkk hep birlikte
Ben de bağlamayı alıp geleyim mi, 40 tekne benimkisi.al gel can fark edermi bu haftalarda olmasında 20'sinden sonra ay sonuna doğru süper olur çalar çalar içerik lan :D
-
DevilKingtr bunu yazdıCanKirca bunu yazdıDevilKingtr bunu yazdı
edit : 46 tekne divan sazımıda getiririm neşet ertaş türküleri çığrırıkk hep birlikte
Ben de bağlamayı alıp geleyim mi, 40 tekne benimkisi.al gel can fark edermi bu haftalarda olmasında 20'sinden sonra ay sonuna doğru süper olur çalar çalar içerik lan :D
Yakışır abi :) İhtiyaç var ihtiyaç.. -
zaman mekan uyarsa bende gelmeye çalışırım.
-
DevilKingtr bunu yazdıCanKirca bunu yazdıDevilKingtr bunu yazdı
mayısın 4-5 haftasonuna denk gelıyor uyarmı ?
-
ruhii bunu yazdıDevilKingtr bunu yazdıCanKirca bunu yazdıDevilKingtr bunu yazdı
mayısın 4-5 haftasonuna denk gelıyor uyarmı ?
ölüm kalım olmazsa bana uyar :) -
buyuk ıhtımal pazar gunu musaıt olur herkes. tarıhı 5 i olarak ayarlayalım size de uyarsa.
-
ruhii bunu yazdı
buyuk ıhtımal pazar gunu musaıt olur herkes. tarıhı 5 i olarak ayarlayalım size de uyarsa.
bana uyar uydu.. arabasıyla gelen olmazsa satarım konfor isterim :D
-
otobus dısında ulasım aracım yok malesef. :D olan abılerımız vardır ıllakı :)
-
nereye gidiyoz bide?
-
mesela mavigöl olabilir.