Ankarada Mekan

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fotoğrafçı
    burakbet
    burakbet's avatar
    Erkek

Imba bunu yazdı:
    -----------------------------

Meşhur Tavacı Recep Usta

al sana mekan

la?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    efsanemeric
    efsanemeric's avatar
    Erkek

gölbaşı mogan var hocam 2 3 senedir gitmediğim için fiyatları bilmiyorum eymir gölündeki lokantalarda güzelmiş

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bloodmage
    bloodmage's avatar
    Erkek

raul bunu yazdı:

insanın sevdiklerine vereceği en güzel hediye ankaradan kesin çıkış biletidir bence. bir an önce göç et bi yerlere. kendini de kurtar kız arkadaşını da 

----------------------------

Çok kalite cevap vermiş arkadaş . Dayım Ankrada hiç gitmesem yılda 2 kez zorlana çağırır bütün mekanları gezdirir ; Kartal sahilde arkadaşlarla içtiğim 1 biranın zevkini orada alamam :)

Kusura bakmayın hafiften baltaladım.

İndia İndia !
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bauer
    Bauer's avatar
    Erkek

Kumsal Restaurant

Balık Lokantası, fiyatlar biraz tuzlu. Örneğin 2 Alabalık + 2 Bira + Salata + Kavun + Künefe = 75 TL ödemiştim Temmuz ayında

Ayrıca hesap ne gelirse gelsin %10 zorunlu bahşiş var. O da zaten hesaba dahil olarak geliyor sonradan.

Yeri de bu Sakarya'daki barlar sokağının girişinde bi yerde, internetten daha rahat bulursun. Terasta yiyorsun yemeğini...

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    neyzen
    giriftzen
    giriftzen's avatar
    Erkek

Bauer bunu yazdı:

Kumsal Restaurant

Balık Lokantası, fiyatlar biraz tuzlu. Örneğin 2 Alabalık + 2 Bira + Salata + Kavun + Künefe = 75 TL ödemiştim Temmuz ayında

Ayrıca hesap ne gelirse gelsin %10 zorunlu bahşiş var. O da zaten hesaba dahil olarak geliyor sonradan.

Yeri de bu Sakarya'daki barlar sokağının girişinde bi yerde, internetten daha rahat bulursun. Terasta yiyorsun yemeğini...

-----------------------------aman sakın ha oraya gitmeyin derim, mesele o değil, gidiyosun adam gibi yemeğini yiyorsun. hesaba gelince işler karışıyor...

garsonları ayar etti beni. yok vermiycem bahşiş  diyorum %10 ilavedir demezler mi?

amına koyim dedim böyle restorantın... yanımdada kız var. ne yapacağınıda bilemiyosun.

ödedim çıktım lanet ettim, ne barlar sokağının oradan geçerim, nede oralarda oturup yemek yerim...ha bu arada, bahşişin ammına koymuş garson uyuzluğuna bide onu ödemek var ya.. giden paraya içim yandı...

biz kıçımızı yırtarak parayı kazanıyoruz adamlar 2 dakikada amına koyuyor....

dokunmak sanattır.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SloowMooN
    SloowMooN's avatar
    Erkek

raul mantıklı hocam ama henüz düşünmüyorum =)
    ramses dediğin yeri birkaç kez duymuştum banada mantıklı gelior canlı müzik filanda var diosun,ya artık benden cıkan cıkacakta önemli olan oyle bi günde gidilirmii, yarın bakıcam gidip oraya cok tesekkür ettim.

dayın napsın hocam ankarada yaşamak sıkıntı insanın kaçası geliyor bazenn.. kartalda karşılasırız umarım :D

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Allura
    Allura's avatar
    Erkek

ankaranın tuzlusu ile istanbulun tuzlusunu merak ettim

ankarada en tuzlu mekan adam başı ne kadar alır

1000 1500 ?

"
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    raul
    raul's avatar
    Erkek

az kaldı zaten ben de terkedecem bu kalas şehri. kendime verdiğim en güzel hediye olacak bu güne kadar . bugün istifayı basabilirim . bekle beni izmir :) 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gececi
    NighT_JudGe
    NighT_JudGe's avatar
    Erkek

MbK bunu yazdı:

ilk yıl doluyo diye yemeğe mi gidirlimiş amk ondan sonra evlilikte falan neler bekler senden :-)

gümüş küpe ve kolye ucu alıyosun şöyle taşlı maşlı işi bitiriyosun :-) bak yüzük olmasın ama o daha sonraki aşama :-)

adam  genel  aurayı çözmüş onu dinle bence :D

Cahildim Dünyanın Rengine Kandım
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    canocan
    canocan's avatar
    Erkek

Ankarayı begenmemek de ne oluyor, Allah adamı daş eder daş...

Kamyondan düşmüş içi geçgin karpuz
Toplam Hit: 3153 Toplam Mesaj: 21