Ankara'da Öğrenci İçin Ev Aranıyor
-
Tengri bunu yazdı
Ankarada hiç bi yeri bilmiyorum ki gidiyim geziyim oraları ev buluyum.
@YeniHarman hocam güzel yerler söylemişinde kuzen kabul etmez ki :D der sen yürücen ben otobüste eziyet çekcem felan.
2 mizde tek araç gidecek bi yer olsa süper olur. 29 ekimden sonra 2 mizinde metroyla gidebileceği bi yer var mı?
hoca demetevlerde 29 ekimden sonra ikinizde metroyla gidersiniz sadece kızılayda metro değiştirmeniz gerekiyo o sistemi biliyosndur..
en rahat ulaşım metro sonuçta karda kışta bile hani metroya yakın oturmanı tavsiye ederim o açıdan demet iyi tabi başka yerlerde var sonuçta metro hattı üzerinde aradığın başka özelliklerde varsa onlarıda yaz ona göre de öneride bulunalımmesela demette kira bi tık daha ucuzdur bahçeliye emeğe falan nazaran ama kızılaya bahçeliye de o oranda uzak yürüyerek dönemezsin atıyorum takılmaya gittiğinde sağa sola metro bitene kadar vaktin olur öyle söyliyim =) ama bakkalı marketi çoktur demetin sende şu an ordasın bilirsin çok nezih biyer gibi durmuyo dışardan ama belası hırı gürü yoktur..
kolej-kurtuluş taraflarında da oturabilirsin kızılaya falan yürüme mesafesidir hem ama onların biraz ilerisi incesu diye geçer pek iyi yerler değildir serserisi biraz çoktur hani bişey olucanı sanmıyorum bisürü öğrenci kalıyo orda incesuda kalan arkadaşlarda var gecenin bilmem kaçında da gittiğim çok oldu oraya bişey olmadı şimdiye kadar ama söyliyim yinede duymuşluğum var böle şeyler.. -
zndmn bunu yazdıTengri bunu yazdı
Ankarada hiç bi yeri bilmiyorum ki gidiyim geziyim oraları ev buluyum.
@YeniHarman hocam güzel yerler söylemişinde kuzen kabul etmez ki :D der sen yürücen ben otobüste eziyet çekcem felan.
2 mizde tek araç gidecek bi yer olsa süper olur. 29 ekimden sonra 2 mizinde metroyla gidebileceği bi yer var mı?
hoca demetevlerde 29 ekimden sonra ikinizde metroyla gidersiniz sadece kızılayda metro değiştirmeniz gerekiyo o sistemi biliyosndur..
en rahat ulaşım metro sonuçta karda kışta bile hani metroya yakın oturmanı tavsiye ederim o açıdan demet iyi tabi başka yerlerde var sonuçta metro hattı üzerinde aradığın başka özelliklerde varsa onlarıda yaz ona göre de öneride bulunalımmesela demette kira bi tık daha ucuzdur bahçeliye emeğe falan nazaran ama kızılaya bahçeliye de o oranda uzak yürüyerek dönemezsin atıyorum takılmaya gittiğinde sağa sola metro bitene kadar vaktin olur öyle söyliyim =) ama bakkalı marketi çoktur demetin sende şu an ordasın bilirsin çok nezih biyer gibi durmuyo dışardan ama belası hırı gürü yoktur..
kolej-kurtuluş taraflarında da oturabilirsin kızılaya falan yürüme mesafesidir hem ama onların biraz ilerisi incesu diye geçer pek iyi yerler değildir serserisi biraz çoktur hani bişey olucanı sanmıyorum bisürü öğrenci kalıyo orda incesuda kalan arkadaşlarda var gecenin bilmem kaçında da gittiğim çok oldu oraya bişey olmadı şimdiye kadar ama söyliyim yinede duymuşluğum var böle şeyler..metronun açılcağı kesin mi hocam?
-
demetevlerde metroya yakın ev aranıyor max kira 600 hocalar, bilenler duyursun bize.
-
Tengri bunu yazdızndmn bunu yazdıTengri bunu yazdı
metronun açılcağı kesin mi hocam?
hocam kesinliğini kestiremiyorum hani sende soruştur istersen biraz hani açılcak açılcak deniyo hep ama gökçek bu sağı solu belli olmaz.. bizim ev metroya yakın yan binada görmüştüm kiralık diye unutmazsam numarayı alır sana yollarım hocam yarın..
edit: biraz bakındım hocam ta 3. ayda falan açıklama yapmışlar 29 ekimde açılcak diye..
http://www.sabah.com.tr/Ankara/2013/03/13/metro-hayali-gercek-oluyor
zndmn tarafından 10/Eyl/13 22:03 tarihinde düzenlenmiştir -
YeniHarman bunu yazdı
O fiyata ev tutabileceğiniz yerler sınırlı.
Odtü'ye ulaşım gerçekten zor. Ankara Üniversitesi'nin Fen Fakültesi, Tandoğan Kampüsü'nde. ODTÜ'nün tüm bölümleri aynı yerde.
1) Aydınlıkevler: Ankara Üni. -> Tek vasıta; Odtü. -> Orta-uzun yürüyüş + tek vasıta ya da çift vasıta.
2) Demetevler: Ankara Üni. -> Tek vasıta; Odtü -> Metro aktarmalı çift vasıta.
3) Mebusevleri: Ankara Üni. -> Yürüyüş mesafesi; Odtü -> Metro/Otobüs/Dolmuş aktarmalı çift vasıta ya da belediye otobüsü.
4) Cebeci: Ankara Üni. -> Metro; Odtü -> Aktarmalı çift vasıta.
5) Tandoğan: Ankara Üni. Yürüyüş mesafesi; Odtü -> Kısa yürüyüş + otobüs.
6) Yüzüncüyıl: ODTÜ -> Yakın; Ankara Üni. -> Dolmuş ya da otobüs.
7) Keçiören Ufuktepe civarı: Trafik öldürür.
8) Batıkent: Ankara Üni. -> Metro ya da otobüs; ODTÜ -> Çift vasıta.
3 - 5 - 4 - 1 - 2 - 6 - 8 - 7 sırasına göre bakmanızı tavsiye ederim.
Kızılay'a yakın bir yerde oturursanız (ya da aktarmayı göze alıyorsanız) Ankara Üni.'ye metro, ODTÜ'ye dolmuş ile gidebilirsiniz.
bunları okuduktan sonra okumaktan vazgeçerim :D
-
up
-
up
Pm gel!
-
up
-
Tengri bunu yazdı
Merhaba arkadaşlar,
Kuzenimle odtü ile Ankara üni. fen fakultesi arası kiralık ev arıyoruz.
Aradığımız özellikler;
ikimizin okulunada ulaşım kolay olsun mümkünse tek araç.
Kira max 500 olsun
1 +1 veya 2+1 olsun.
Oralarda oturanlar, yada evi olup kiralamak istiyenler yardımcı olabilirse çok minnettar oluruz.
sen o parayla iyi bi ev arıyon öylemi sen o parayla şey bile çekemezsin :D niyet.. :D