Ankarada Puro

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    neyzen
    giriftzen
    giriftzen's avatar
    Erkek

merhabalar müridler,

normalde sigaram yoktur, nargile kullanırım öyle arada sırada, puro kullanmayı düşünüyorum. ankarada puro, puro kılıfı, puro makası bulabileceğim, kkaliteli sağlam yerler nerelerdir,

bir de benim gibi bir acemiye neler önerirsiniz?

=)

dokunmak sanattır.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    livane
    livane's avatar
    Erkek

sigara içtiğim zamanlarda denemek için bi tane almıştım . Lanet olsun neydi lan o öyle . Adisi miydi kalitesizi miydi neydi bilmiyorum.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    overbite
    overbite's avatar
    Erkek

ben de önce nargile içiyodum sadece, sonra puro muro derken bi bakmışım günde bi paket maltepe içiyom. bence başlama

ulan bir susar mısın?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bosluk
    Bosluk's avatar
    Erkek

bende sigara içmem en son 4.sınıfta bırkere denemıstım o ama duzenlı olarak puro içerim keyif-shop.com şu sıtede bulabılırsın heralde bu tarz şeyler satıolar,tobaccodan puro alabılırsın

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    neyzen
    giriftzen
    giriftzen's avatar
    Erkek
    Bosluk bunu yazdı

bende sigara içmem en son 4.sınıfta bırkere denemıstım o ama duzenlı olarak puro içerim keyif-shop.com şu sıtede bulabılırsın heralde bu tarz şeyler satıolar,tobaccodan puro alabılırsın

biraz daha ayrıntılı bilgi verebilir misin hocam?

dokunmak sanattır.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaZi_
    NaZi_'s avatar
    Erkek

Eğer tam teşkilatlı bir Tobacco Shop bulabilirsen, her türlü puro mevcuttur.

İçeceğin en iyi puro Cohiba'dır. Hafif başlayacaksan Cohiba'nın Siglo I veya II si harikadır. Robusto ve Pramid boyları çok iyidir.

Denediğim en güzel kombinasyonlar şunlardır;

Cohiba Pramid - Jack Daniel's + Fındık & Badem  Harikadır.

Cohiba Robusto - Bira - Fındık & Badem     Çok tatlıdır.

Seçeceğin isimler Cohiba, Romeo Y Julieta veya Monte Cristo olabilir.

Monte Cristo'nun Edmundo'su bir harikadır.

Alkol kullanmıyorum dersen sade kahve ile de müthiş olur.

Alternatif olarak;

Romeo Y Julieta - Çerez + sade kahve veya expresso    müthiş bir tat bırakır.

Bu yılbaşında esaslı bir puro ile Chivas deneyeceğim.

Büyük ihtimal bir Cohiba Robusto veya bulabilirsem Pramid ile deneyeceğim. Eğer bulamazsam Monte Cristo tek seçeneğim.

Bunun yanında dikkat edeceğin şeyler şunlardır. Puro Humidor'larda saklanır ve devamlı nemli olmalıdır. Yani sıkıca bağlanmış bir poşette bile 1 hafta ancak dayanır. Daha sonra kurur ve içimi acı bir tat bırakır.

Eğer tadını tam anlamı ile almak istiyorsan nemliyken başlamalı ve yavaş yavaş içmelisin. Çok sık çekersen ısınır ve acı bir tat alırsın. Tam anlamı ile sakin olduğun bir anda yakmalısın. Bu işin en can alıcı noktası.

Bilmeyenler için son bir detay daha. Puro asla ciğerlere kadar çekilmez. Sadece ağız içi dolusu duman çekilerek üflenir. Önemli olan tadının damağınıza işlemesidir. Sigara kullanıyor bile olsanır, ciğerinize çektiğinizde öksürtür. Çok daha ağırdır.

İstanbul içi 20 tlye alıyorum. Yer yer değişebilir. 5 lira aşağı veya yukarı olabilir.

Afiyet bal şeker olsun :))

Kendimi bir akşam toplumun ete kemiğe bürünmüş hali ile yemeğe çıkarken hayal ediyorum şimdi; yemekler gelmiş ve çiğnemeye devam ediyoruz. Tam o sırada topluma doğru bakıyorum, ben aseksüel olmaya karar verdim, diyorum ve toplumun yüzü düşüyor. Başlıyor neden ve sonuçlarını sorgulamaya, felaket senaryoları anlatmaya ve yer yer yaftalamaya. Hayal ediyorum, yerimden kalkıyorum ve masanın etrafında bir yarım tur atıyorum, artık toplumun yanı başında, tabiri caizse ensesindeyim. Bir kolumu masaya dayıyorum ve kısa kollu tişörtümden uzanan kollarım yılların emeği sonucu bir kas yığını şeklinde, tam da toplumun bakacağı yerde duruyor. Kulağına doğru eğiliyorum ve şöyle diyorum; desene sen her bi sikimi çok iyi biliyorsun lan ?!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    neyzen
    giriftzen
    giriftzen's avatar
    Erkek
    NaZi_ bunu yazdı

İçeceğin en iyi puro Cohiba'dır. Hafif başlayacaksan Cohiba'nın Siglo I veya II si harikadır. Robusto ve Pramid boyları çok iyidir.

Alternatif olarak;

Büyük ihtimal bir Cohiba Robusto veya bulabilirsem Pramid ile deneyeceğim. Eğer bulamazsam Monte Cristo tek seçeneğim.

Bunun yanında dikkat edeceğin şeyler şunlardır. Puro Humidor'larda saklanır ve devamlı nemli olmalıdır. Yani sıkıca bağlanmış bir poşette bile 1 hafta ancak dayanır. Daha sonra kurur ve içimi acı bir tat bırakır.

Eğer tadını tam anlamı ile almak istiyorsan nemliyken başlamalı ve yavaş yavaş içmelisin. Çok sık çekersen ısınır ve acı bir tat alırsın. Tam anlamı ile sakin olduğun bir anda yakmalısın. Bu işin en can alıcı noktası.

Bilmeyenler için son bir detay daha. Puro asla ciğerlere kadar çekilmez. Sadece ağız içi dolusu duman çekilerek üflenir. Önemli olan tadının damağınıza işlemesidir. Sigara kullanıyor bile olsanır, ciğerinize çektiğinizde öksürtür. Çok daha ağırdır.

İstanbul içi 20 tlye alıyorum. Yer yer değişebilir. 5 lira aşağı veya yukarı olabilir.

sen nasıll muhafaza  ediyorsun hocam?

kılıf vs, kullanıyor musun?

dokunmak sanattır.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    murdery
    murdery's avatar
    Erkek
    NaZi_ bunu yazdı

Alternatif olarak;

bi de uzun uzun yazmış amk .. beni nelere teşvik ediyosun yaaa :|

fiyat tanesi mi 20 tl hocam

BİR TIKLA BE https://www.youtube.com/watch?v=I5DOCwqBuzk
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    neyzen
    giriftzen
    giriftzen's avatar
    Erkek

koskoca tbtde puro kullanan insan beş parmağın beşini geçmiyor mu yahu?

dokunmak sanattır.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaZi_
    NaZi_'s avatar
    Erkek
    umbatu bunu yazdı

koskoca tbtde puro kullanan insan beş parmağın beşini geçmiyor mu yahu?

Hocam tek bir dalının fiyatı 20 tl. Bu değişken olur. Atıyorum 25 li paketini alırsan 25 * 20 = 500 tldir.

Çok pahalı bir keyif olduğu ve kullanımına dikkat edilmezse çok da keyif alınamadığı için 5 parmağını geçmez.

20 tlye aldığın bir tek puro ortalama 1 saat boyunca sana eşlik eder. Sen de bu 1 saat boyunca tatmin edici şekilde içeceğini veya mezeni yiyebilirsin.

:)

Kendimi bir akşam toplumun ete kemiğe bürünmüş hali ile yemeğe çıkarken hayal ediyorum şimdi; yemekler gelmiş ve çiğnemeye devam ediyoruz. Tam o sırada topluma doğru bakıyorum, ben aseksüel olmaya karar verdim, diyorum ve toplumun yüzü düşüyor. Başlıyor neden ve sonuçlarını sorgulamaya, felaket senaryoları anlatmaya ve yer yer yaftalamaya. Hayal ediyorum, yerimden kalkıyorum ve masanın etrafında bir yarım tur atıyorum, artık toplumun yanı başında, tabiri caizse ensesindeyim. Bir kolumu masaya dayıyorum ve kısa kollu tişörtümden uzanan kollarım yılların emeği sonucu bir kas yığını şeklinde, tam da toplumun bakacağı yerde duruyor. Kulağına doğru eğiliyorum ve şöyle diyorum; desene sen her bi sikimi çok iyi biliyorsun lan ?!
Toplam Hit: 2064 Toplam Mesaj: 10