Ankarada Trance Club
-
Eskiden Smooth Diye bir yer vardı Anatoli Gösteri merkezinin tam arkasından, Senin dedğin müzekleri yaparlardı, sadece Cuma Cumartesi açıktı orda çalışmıştım ondan bılıyorum, halen acıkmı bilemiyeceğim. Onun haricinde DJ leri takip etceksin başka tek düze o tarz biyer yok bildiğim.
-
Ankaranin amk ya sogugu ayaz havasi kuru burnum agzim kupkuru oluyor 2 senedr alisamadm mk sehrine hocam cok paran varsa istanbula git haftasonlari ne olacak :|
-
tunusta newcastle var. tamam baya tırt bir yer ama ankara'nın ortalaması orası abi.
Fakat! 20 kişiyi toplayıp adam başı 50'den ev partisi en mantıklısı. elinde bin lira geçiyor 300'ü (max 400) evin günlük kirasına geri kalanı da alkol ve diğerlerine. ha böyle olunca içki sınırsız, müzik de sizden, muhabbet de sizden; herkes istediğini alıyor. sarhoş olanın peşinden de koşmuyorsun.
isteyen istediği yere gitsin de şunu da demek lazım, ankara'da, bence, adam gibi yer yok abi. nerde var dersen, berlinde sağlam yerler var abi. dibin düşer. ama gider misin bilemem. -
eğlenmeyi bilen arkadaş çevrem 10u geçmeyeceğinden dolayı ve 8i abaza erkek olacağından dolayı şimdilik kendi partimi düzenlemeyi düşünmüyorum ama bu tür organizasyonları takip edebileceğim bir portal varsa her türlü takip ederim (x
-
facebook'ta bazı ünilerin gruplarına katılabilirsin. orada baya paylaşıyorlar bunları.
en temizi ev partisi, ne içtiğini biliyon en azından. sosyalleş :D -
Ankara'nın En Çok Sevilen Mix Konseptli Radyosu "106.30 RADYO BOX" 17 Aralık Cumartesi Gecesi Sizlere JAMES DEAN CLUB'ta Canlı Yayın Yapacaktır. Eğlenceli Bir Geceye Daha Hazır Olun...
GİRİŞ: 20TL (1 İÇKİ DAHİL + SINIRSIZ SEX ON THE BEACH )
PARTYDEN CANLI YAYIN YAPILACAKTIR VE AYRICA BU GECEDE 106.30 RADYO BOX'TAN CANLI DİNLEYEBİLİRSİNİZ.
Geceye Damsız Giriş Kesinlikle Yasaktır -
bu partiye gelecek arkadaşlar bana pm atabilir, dam işi çözülür yeter ki müritler eğlensin amk xD sosyal takılalım birazda hatta benzinim fazla fazla olursa yada yol üzerinde falan oturuyorsanız evden bile alabilirim (X kaynatırız
-
TeRRoR bunu yazdı:
-----------------------------sRcN bunu yazdı:
-----------------------------flassy bunu yazdı:
-----------------------------Ankarada trance,house mu? Ankara eğlence kültüründen yoksun bir ton insanın bulunduğu biyer.Kalitesiz,ucuz, yağlı saçlı siyah giyinen rockçıların takıldığı sikik barlardan başka bir bok yok Ankara'da.Evde yap partini kanka.Bir tane kaliteli gece kulübü mü olmaz bi şehirde.Üstelik başkentte.İstanbulun gözünü seveyim.
-----------------------------sikik house severler takılmasın diye açmıyorlardır. Kendi dinlediğin müziğin dışındaki müziklere ve mekanlarına da saygı göster istersen. Eğer seveni, talebi olmasaydı şu anda orada onlar hala çalışıyor olmazlardı.
-----------------------------tarz agrasif olasada haklısın, ayrıca gayet lüks eğlencenin tavan yaptığı mekanlarda var toplu taşımanın zor ulaştığı yerlerde.
-----------------------------lüks mekana gidiyorsan araban vardır
-
sRcN bunu yazdı:
-----------------------------sağa sola bok atmaya ne kadar meraklıyız değil mi ? Halbu ki herkes sevdiği, değer verdiği özneye saygı duyulmasını bekler. Sende biraz insanların değerlerine, hobilerine ve zevklerine saygı gösterirsen insanlarda sana saygıda kusur etmez. O boktan denilen mekanlarda dönen muhabbetlere senin götün düşer. Millet mekanlarda şişesi 300 TL.ye Absolut açıp hangi karıyı götürürüm bu gece acaba ? Jack açtırsam bana bakarlar mı ? dediği yerlerde takılmaktansa. Muhabbetin olduğu cebimizde 10 lira var 2 bira içer 2 saat muhabbet ederiz, içmeyeceksek bile ortamı yeter abi diyerek gidip deliler gibi saatlerce beyin fırtınası yaptığı, o boktan yerlede arkadaşlık vardır, müziğe olan sevgi vardır (karıya kıza değil), samimiyet vardır (mekanda jack evde eteğini açarım düşüncesi değil), tutkusu vardır, kendine has jargonu vardır, kendine özgü mekan severi mutlu edecek KOKUSU vardır o boktan mekanların. Sen git boktan olmayan her yeri led ışıklarla süslenmiş, gece saat 02:00' ı geçtğinde karıların kafasının milyon olduğu, milletin 300-400 TL varip Jack açtığı yerlerde takıl müziğini dinle, karıları kes, gecede düşürürsen birini eteğini kaldırırsın evde... Biz BİRAmızı içip muhabbetimize, arkadaşlığımıza, sevdiğimiz ve bağlandığımız müziğimize bakalım. Concon olamadık biz milletin gözündeki kötü çocuklarız...
-----------------------------izzmarit bunu yazdı:
-----------------------------ben ankaradaki en güzel günlerimi ucuz köhne dediğin yerlerde yaşadım. audilerle gittiğim her tarafı ayna ve insanın kafasının içine eden ışıklarla kaplı ve beyni cüzdanında olan insanlarla dolu 'kaliteli' mekanlar yerine ucuz bira içtiğim, hafif loş, sevdiğim müziğin çaldığı ve oturduğu anda masaya son model arabasının anahtarını ve iphonunu değil beynini koyabilen, tepinerek dansetmek yerine adamakıllı müziği takdir edip iki cümle kurabilen, sohbet edebileceğim insanların olduğu 'kalitesiz' yerleri tercih ediyorum.
-----------------------------Bak bu iki arkadaşda ankaradaki kitlesel tarzı anlatmış. Bence burayı beğenmiyorsan bok atacağına hafta sonları istanbula git.
-
GebesH bunu yazdı:
-----------------------------TeRRoR bunu yazdı:
-----------------------------sRcN bunu yazdı:
-----------------------------flassy bunu yazdı:
-----------------------------Ankarada trance,house mu? Ankara eğlence kültüründen yoksun bir ton insanın bulunduğu biyer.Kalitesiz,ucuz, yağlı saçlı siyah giyinen rockçıların takıldığı sikik barlardan başka bir bok yok Ankara'da.Evde yap partini kanka.Bir tane kaliteli gece kulübü mü olmaz bi şehirde.Üstelik başkentte.İstanbulun gözünü seveyim.
-----------------------------sikik house severler takılmasın diye açmıyorlardır. Kendi dinlediğin müziğin dışındaki müziklere ve mekanlarına da saygı göster istersen. Eğer seveni, talebi olmasaydı şu anda orada onlar hala çalışıyor olmazlardı.
-----------------------------tarz agrasif olasada haklısın, ayrıca gayet lüks eğlencenin tavan yaptığı mekanlarda var toplu taşımanın zor ulaştığı yerlerde.
-----------------------------Bildiğim kadarıyla toplu taşıma ankarada her yere gidiyor nredeymiş bu kaliteli mekanlar toplu taşımanın olmadığı?
En son gittiğimde Ümitköy Park caddesi hareketlenmişti yakınlarında bir çok mekan açılmış avm tadında bir mekanın çatısında gayet güzel mekanalr vardı en son hatırladığım.
Başka da uzak bir yer hatırlamıyorum ama orayada gayet toplu taşıma gidiyor.
Ancak Ankara'nın ev partileri hakikaten iyidir ancak bilmeniz gerekli İncek ve ve Bilkent te villalarda çok güzel eğlence dönüyor.
-----------------------------Ankara'nın heryerine toplu taşımayla gidersinde geri dönemezsin. Ümitköy, Filistin caddesi gibi yerleri kastetmiştim. Parkcaddesinden merkeze (kızılaya) inmen 40 dakika, ve 22:15'den sonra nereye otobüs gider gelmez belli olmuyor, 22:15 deki otobüse binmek içinde 22:00 de çıkmış olman gerekli, 22:00'de mekandan çıkacaksan hiç gitme otur evinde maç izle... AVM tadında mekan dediğin Minesera zannedersem.