folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Ankaradan İst.La Eşya Göturcem Ama Bi Fikrim Yok (Öneriler Fikirler Bekliyorum)

Ankaradan İst.La Eşya Göturcem Ama Bi Fikrim Yok (Öneriler Fikirler Bekliyorum)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AmoR
    AmoR's avatar
    Erkek

Merhaba müridler benim kiz arkadaş ankarada kaliyor ögrencik hesabı istanbula dönuyor...

Eşyalari var bi dolap bi makyaj masasi bi kutuda eşya belkide yatakda koyariz

Bunlari Kargo ile göndersen kendi maliyetlerinden fazla tutar Nakliyat icinde cok azlar ne yapsak

Ben satalim diyorumda hatun yaklaşmiyo :)  Tecrubeli Ögrenci arakdaşlarimdan Bilgi bekliyıorum

Those who speak know nothing,And find out to their cost, Like those who curse their luck in too many places, And those who fear are lost...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aero
    aero's avatar
    Erkek
    nakliyatcıların oraya gıtcen ankaradan istanbula tasıncak bırılerı vardır orda onlarla anlasıp ıkı yada 3 kişi aynı kamyonu tutup parasını paylascanız en ucuz yolu budur

'Sana sevmeyi öğretecek değilim. Doğuştan bir yetenektir bu. Tabii birde severek doğurmalı annen seni, yalnızca sevişerek değil...!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek
    vala otogarda muavinlere bi 20-30 indirirsen yer ayarlarlar zaten fazla iş yok bu ara :W

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    chelishky
    chelishky's avatar
    Erkek

Kreyzi bunu yazdı:
    -----------------------------
    vala otogarda muavinlere bi 20-30 indirirsen yer ayarlarlar zaten fazla iş yok bu ara :W

otobüsler dolap mı taşıcak olm,hadi yatak vs anlarım da dolap sakat hacı olabilitesi yok

chelishky.wordpress.com|| Büyük devrimlere gereksinimin kalmayacak kadar devrimci kal yeter!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dengesiz
    dengesiz's avatar
    Erkek
    kargoya sen sor biderim adamlar koca ev taşıttılar nakliye şirketlerinden daha ucuza gelmişti.

Doğru kişi olmak meselenin yarısıdır, diğer yarısı; doğru zamanda, doğru yerde, doğru kişilerle karşılaşmış olmanızdır.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AmoR
    AmoR's avatar
    Erkek
    nakliyatcilarin oraya gitmek gelek dogru  ama otobus olmaz herhalde dolap sıgmaz öyle kolay kolay sigsada otobuse göturmek zor :D

Those who speak know nothing,And find out to their cost, Like those who curse their luck in too many places, And those who fear are lost...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

yatak dolabı mı ?

ben ufak bişi sandım :W

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    thanatosus
    thanatosus's avatar
    Erkek

Cevap=PTT Kargo :)

Ucuza götürürler böyle çuvala muvala eşya koyarsanız rahat götrüyorlar.Ayrıca evden alıyor adamlar.Bir sorun bakalım götürürlermi?Benim bildiğim adam motosiklet göndermiş ptt kargoyla :S

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SilenC3
    SilenC3's avatar
    Erkek
    shadowan bunu yazdı:

aynen ptt ni kargosu güvenli ve rahat istanbuldan ankaraya kuzenime 2 tane baza geldi düşün :D 

Ben giderken sen dönüyodun, sen benden daha fazla şey bilirsin vs.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AmoR
    AmoR's avatar
    Erkek
    iyi bakalim ptt kargoya eşyalar gelmese sizi gelirim bak :D

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nihat
    nihat's avatar
    Erkek

en iyi yol otostopla taşımak ya da anadolu expresine bırak ufak bi paketin içine sıkıştır istanbula gelince alırsın

ya da bana en saçma geleni ama olabilir halcilere git tırlar alıyo öyle eşyaları biz eskişehire yolladık öyle bi kaç parça bi tanıdığın tırıynan

heralde halde bi tır şöferine 20 30 lira versen getürü

Toplam Hit: 2086 Toplam Mesaj: 16