Ankaradan İst.La Eşya Göturcem Ama Bi Fikrim Yok (Öneriler Fikirler Bekliyorum)
-
Merhaba müridler benim kiz arkadaş ankarada kaliyor ögrencik hesabı istanbula dönuyor...
Eşyalari var bi dolap bi makyaj masasi bi kutuda eşya belkide yatakda koyariz
Bunlari Kargo ile göndersen kendi maliyetlerinden fazla tutar Nakliyat icinde cok azlar ne yapsak
Ben satalim diyorumda hatun yaklaşmiyo :) Tecrubeli Ögrenci arakdaşlarimdan Bilgi bekliyıorum
-
nakliyatcıların oraya gıtcen ankaradan istanbula tasıncak bırılerı vardır orda onlarla anlasıp ıkı yada 3 kişi aynı kamyonu tutup parasını paylascanız en ucuz yolu budur
-
vala otogarda muavinlere bi 20-30 indirirsen yer ayarlarlar zaten fazla iş yok bu ara :W
-
Kreyzi bunu yazdı:
-----------------------------
vala otogarda muavinlere bi 20-30 indirirsen yer ayarlarlar zaten fazla iş yok bu ara :W
-----------------------------otobüsler dolap mı taşıcak olm,hadi yatak vs anlarım da dolap sakat hacı olabilitesi yok
-
kargoya sen sor biderim adamlar koca ev taşıttılar nakliye şirketlerinden daha ucuza gelmişti.
-
nakliyatcilarin oraya gitmek gelek dogru ama otobus olmaz herhalde dolap sıgmaz öyle kolay kolay sigsada otobuse göturmek zor :D
-
yatak dolabı mı ?
ben ufak bişi sandım :W
-
Cevap=PTT Kargo :)
Ucuza götürürler böyle çuvala muvala eşya koyarsanız rahat götrüyorlar.Ayrıca evden alıyor adamlar.Bir sorun bakalım götürürlermi?Benim bildiğim adam motosiklet göndermiş ptt kargoyla :S
-
shadowan bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------aynen ptt ni kargosu güvenli ve rahat istanbuldan ankaraya kuzenime 2 tane baza geldi düşün :D
-
iyi bakalim ptt kargoya eşyalar gelmese sizi gelirim bak :D
-
en iyi yol otostopla taşımak ya da anadolu expresine bırak ufak bi paketin içine sıkıştır istanbula gelince alırsın
ya da bana en saçma geleni ama olabilir halcilere git tırlar alıyo öyle eşyaları biz eskişehire yolladık öyle bi kaç parça bi tanıdığın tırıynan
heralde halde bi tır şöferine 20 30 lira versen getürü