Ankaralı Müridler.
-
kapıda ödemeleri yokmu acep
-
Hocam pazartesi halledelim dersen pazartesi işim yok gidip alırım ben sana da kargolarım.. istersen benle iletişime geç..
-
MrSari bunu yazdı:
-----------------------------Hocam pazartesi halledelim dersen pazartesi işim yok gidip alırım ben sana da kargolarım.. istersen benle iletişime geç..
-----------------------------şuan adamla konuşuyorum hocam daha doğrusu biraz paraya ihtiyacım var ayarlarsam inş alıcamm. ha pazartesi ha o hafta içi (:
-
enes bunu yazdı:
-----------------------------MrSari bunu yazdı:
-----------------------------Hocam pazartesi halledelim dersen pazartesi işim yok gidip alırım ben sana da kargolarım.. istersen benle iletişime geç..
-----------------------------şuan adamla konuşuyorum hocam daha doğrusu biraz paraya ihtiyacım var ayarlarsam inş alıcamm. ha pazartesi ha o hafta içi (:
-----------------------------tamam hocam her türlü yardımcı olurum..
Numaram : 0501 913 49 27
-
aynı şekilde dostum benide listeye katabilirsin her türlü yardımım dokunur, her haftasonu oradayım
-
Herkese Çok Teşekkürler Hocalar. Sizlerden Şimdilik Ricam Dükkanı Bir Araştırın Sağlam İse Alışveriş Yapalım Malum Birde 2.el Ürün Alıcaz :/
-
araya kimseyi sokma adamla konuş gg sahibinden gibi sitelere ilan açsın sen ordan al daha saglam olur bence
-
burakbet bunu yazdı:
-----------------------------yerleri nerde
-----------------------------aynen neresi??
-
trooper bunu yazdı:
-----------------------------araya kimseyi sokma adamla konuş gg sahibinden gibi sitelere ilan açsın sen ordan al daha saglam olur bence
-----------------------------o zaman takside bağlıyor birde komisyon alıyor üstüne daha çok biniyor. :/
-
Pazartesi makinaya görücü usulu ile bakcam bi. Var mı gelen :D ?