Ankaralı Müridler
-
MaviGozluDev bunu yazdıby_Tet bunu yazdıTeRRoR bunu yazdı
geçen aklıma gelmişti Kızılay'da kan verme etkinliği yapsak sonrada sohbet muhabbet etsek diyede. Katılım olacağından şüphe duydum sustum :)
Ben daha kan grubumu bilmiyorum acıtırmı ki ? :)
acıtsa bile acıtacağı 2 sn bile sürmez iğne girene kadar :D sora bekliyon zaten öle :D
aynen abi acı yok. zaten hemşire hanım batırmadan önce derin nefes al diyor. sen derin nefesi alırken bağıramıyon tak saplıyor sonrasında birşey yok zaten. sürekli bir panik içindesin bayılacam mı ayılacam mı nolacka diye. ama bir bakıyorsun iş bitmiş.
ayrıca kan grubunu bilmene gerek yok orada hallediyorlar.
-
MaviGozluDev bunu yazdıTeRRoR bunu yazdıMaviGozluDev bunu yazdıTeRRoR bunu yazdı
geçen aklıma gelmişti Kızılay'da kan verme etkinliği yapsak sonrada sohbet muhabbet etsek diyede. Katılım olacağından şüphe duydum sustum :)
ben varım :) kanımı beğenmeyebilirler almayabilirler ama katılırım genede :)
Senden iyisinimi bulacaklar aylardır evde özenle beslenmiş marine edilmiş kan. Birde kan verene döner etkinliği devam edeydi iyiydi üzerine karnımızı doyurmuş olurduk.
nan nie sölemediniz madem öel bi etkinlik var :D anaa görüonnu gitti döner :D
kendimi beleşçi bilirdim, benden beleşçisi seni gördüm hacı :D
-
TeRRoR bunu yazdıMaviGozluDev bunu yazdıTeRRoR bunu yazdıMaviGozluDev bunu yazdıTeRRoR bunu yazdı
ben varım :) kanımı beğenmeyebilirler almayabilirler ama katılırım genede :)
Senden iyisinimi bulacaklar aylardır evde özenle beslenmiş marine edilmiş kan. Birde kan verene döner etkinliği devam edeydi iyiydi üzerine karnımızı doyurmuş olurduk.
nan nie sölemediniz madem öel bi etkinlik var :D anaa görüonnu gitti döner :D
kendimi beleşçi bilirdim, benden beleşçisi seni gördüm hacı :D
hayır yani beleşçilik demeyelimde, sonuça öelede kan veriliyo bölede veriliyo e üstüne döner alsak hoş olmaz mı :D tamam sen yeme ben snn hakkınıda yerm :D
-
E hadi o zaman. Gerci ben gecen gittimkan vermeye ameliyatim 1 seneyi doldurmamis diye almadilar, olsun maksat biriktelik
-
Yapak gene sari da gelsin gene soyariz :D
-
İftar buluşmasının tadı damağımda kaldı hacılar,yapak yıne bi ekşın..
-
Kim duzenlemisti?
-
Noneyim bunu yazdı
Kim duzenlemisti?
http://www.tahribat.com/Murit-TeRRoR/
-
yanak bunu yazdıNoneyim bunu yazdı
Kim duzenlemisti?
http://www.tahribat.com/Murit-TeRRoR/
dfsfdas :D ayberkin üstüne kaldığı için ne kadar mutluyum
edit : imla
baristbt tarafından 08/Eyl/12 21:50 tarihinde düzenlenmiştir -
birgün gündüz değilde gece buluşup kafaları çekmemiz lazım o zaman ortam daha samimi ve içten olur kimse kasılamaz mesala