Ankarali Muritler
-
Darkfeo bunu yazdı
Dakka 1 gol 1 mk :D bu saatten sonra seni kim evine alsın la bebe :D
Tanışıyoruz ben seni çok iyi tanıyorum. :D
La hatun matun eve atacak ev lazm degil ben hatunla buluscam da benjm kalicak yerm yok kotu birsey mi la ayrica kimsjnjz olm boyle yabanci nicklerle geliyonuz beni urkutuyonuz .d
-
swalker bunu yazdı
Hoca yer bulamazsan deeps hostel vardir ankarada. Fiyati uygundur. 18 tl gibi bir seydi en son. Yabanci agirliklidir. Temizdir. Yalniz yer ayirtman lazim yer bulmak sikinti olabilir
Bir bakiyim hoca
-
HeadBanger bunu yazdıDarkfeo bunu yazdı
La hatun matun eve atacak ev lazm degil ben hatunla buluscam da benjm kalicak yerm yok kotu birsey mi la ayrica kimsjnjz olm boyle yabanci nicklerle geliyonuz beni urkutuyonuz .d
Yengeyi de tanıyorum ben :D
-
swalker bunu yazdı
Hoca yer bulamazsan deeps hostel vardir ankarada. Fiyati uygundur. 18 tl gibi bir seydi en son. Yabanci agirliklidir. Temizdir. Yalniz yer ayirtman lazim yer bulmak sikinti olabilir
abi emin misin 18 tl olduguna kac yil onceydi acaba
-
Darkfeo bunu yazdıHeadBanger bunu yazdıDarkfeo bunu yazdı
Yengeyi de tanıyorum ben :D
-
Bir upliyim
-
Ankaraya ilk geldiğim hafta ev ararken kalmıştım Deeps de gayet iyiydi yeride merkezi.
-
LuCiFeR bunu yazdı
Ankaraya ilk geldiğim hafta ev ararken kalmıştım Deeps de gayet iyiydi yeride merkezi.
Kaca kalmistin haci ne zaman kalmistn?
-
Hocam kur artışı falan derken bir de zam yediyse artmıştır şimdi baktım 30 gözüküyor. Ama yine de 30 liraya iyi yerdir yerine göre.
-
HeadBanger bunu yazdıLuCiFeR bunu yazdı
Kaca kalmistin haci ne zaman kalmistn?
hacı muhtemelen MÖ500lerde :D
olsa olsa 30 olmuştur. kızla birer kavhe az iç otel paran çıkar hacı.