Ankara'lılar Buraya
-

Arkadaşlar merhaba,
Hatay'ın meşhur tavuk dönercisi (Kebo - Diyet Düşmanı) Ankara - Kızılay Karanfil sokakta şubesini açtı.Meşhur su cafe yi biliyorsunuzdur,onun hemen karşısında.Bu lezzeti tatmadan ölmeyin arkadaşlar.Bildiğiniz tavuk döner lezzetini unutun,bir Hatay'lı ve 10 senedir Kebo bağımsılı biri olarak ısrarla tavsiye ediyorum arkadaşlar.Hatta haftaya pazar günü yönetiminde müsadesi olursa orda bir toplanıp bir Ankara buluşması gerçekleştirebiliriz.
https://eksisozluk.com/kebo--901217
http://www.uludagsozluk.com/k/kebo/
-
Rıhtım çok bozmuştu iyi bir alternatif olabilir
-
bunu bilmiyorum ama muğlada öğrenciyken hataya ait bir ateş döner diye birşey vardı. arkdaş böyle birşey yok.
1 dürüm ama bileğimden daha kalın. ve yiyip üstüne bir ayran çaktımmı direk uyuturordu öyle doyurucu birşey:D
-
patates bunu yazdı
bunu bilmiyorum ama muğlada öğrenciyken hataya ait bir ateş döner diye birşey vardı. arkdaş böyle birşey yok.
1 dürüm ama bileğimden daha kalın. ve yiyip üstüne bir ayran çaktımmı direk uyuturordu öyle doyurucu birşey:D
biz arkadaşlar arasında "kol yiyek mi" diyoruz :D aynen bileğim kalınlığında oluyor. istersen çift lavaş yaptırıp 3 gün yemek yemeden gezebilirsin.
-
Arkadaşlar bildiğiniz tavuk dönerleri unutun silin kafanızdan....:))))
Kebo yedikten sonra şimdiye kadar yediğiniz o iğrenç soslu şeylere tavuk döner demeye utanacaksınız ben o kadar iddalıyım.
Şahsi bir öneri sakın ama sakın bol acılı demeyinnnnnn.Hayatınızda yiyebileceğiniz en acı biberi kullanıyorlar.
-
sivasta öğrenciyken Öncü ve Közz den yerdik bu hatay usulünü istanbula geldim o lezzeti veren yerleri bulamadım gitti ya
-
Ankara da degilim canimi cektirdin be dj
-
marad10a bunu yazdı
Gittiğimde sorarım paket yaptırsak kaç saatlik yola dayanıyor,otobüse verir göndeririz şerefin var dostum.
-
DjBlueMaN bunu yazdımarad10a bunu yazdı
Gittiğimde sorarım paket yaptırsak kaç saatlik yola dayanıyor,otobüse verir göndeririz şerefin var dostum.
Düşünmen yeterli hocam :) benim yerime de yersiniz :)
-
kızılay'a gidince bi uğrayım..
-
hoca "karanfil sokak" değil de "konur sokak"tır o, su cafe; konur sokakta leman kültürün yanında :)