Ankaraya Gidiyorum .Yardım Lütfen.
-
jawsap67 bunu yazdı:
-----------------------------metroyla falan uğraşma sakın yolunu uzatırsın.Aşti de in gelen yolcu katında orta kapıya gel yarım kat yukarı çık bi tüp geçitler uzunca bi yoldan sonra yolun karşısına geçeceksin(alt geçit gibi düşün) ordan bosna-hersek caddesi yazan taraftaki merdivenleri çıkacaksın taxi durağı var binip gitsen 11TL yazıyo yok dolmuş diyosan orda dolmuşlar geçer önünde ulus-dışkapı-bentderesi yada ulus-terminal vs. yazar hepsi gazi den geçer.Sen dolmuşçuya de orda incem bırakır yolculuğuın 4-5dk sürecek zaten.Gazi eczacılıkta ineceksin ve az yürüdüğünde rektörlük arka kapıyı görürsün.En basit anlatım bu . Anlamadıysan yaz yardım edem
-----------------------------
En mantıklı açıklama bu arkadaşın yaptığı,ankaraya binmeni tavsiye etmem çünki kayıt yaptıracağın yere beşevlerden çok yürürsün. Kısaca,ankaraya binmeye gidiyormuş gibi çık aştiden. Ankaraya binme merdivenlerden yukarı çık. Yanından bir otoban geçtiğini ve orda bekleyen yada az sonra gelecek olan dolmuşlardan herhangi birisine bin. Dolmuş şöförüne derdini anlat anlatır sana. Saatine bak 4 bilemedin 5dk sonra ordasın.
Toplam Hit: 2467 Toplam Mesaj: 12