Ankesorlu Telefonda Beleş Konuşmak !
-
TELEFONLARI BELES KULLANMAK!
Evet sevgili arkadaslar. Sonunda telefon kartim bitti diye uzulmiyeceksiniz. Elinizde bulunan tek konturluk kartla bile sabaha kadar konusmak mumkun
Bunu yapmak icin neler gerekli:
1) Kartli bir telefon (ahize kolu kalkanlardan)
2) Bir bozuk (arkasindaki siyah data seridine oje surunce kart hemen bozuluyor) birde normal bir telefon karti.
Bele$ konusma:
Kart bittikten ve telefon karti yuttuktan sonra telefonu kapatmadan 0800 yazin. Bu numarayi yazinca ekranda ucretsiz arama yazicak.
Daha sonra muteakip aramaya basip hemen arkasinda 15-20 kez tekrar arama tusuna basin.
15-20 kez tekrar aramaya bastiktan sonra ekran dolana kadar 2 tusuna basin (yine yaklasik 15-20 defa ediyor).
Bu islemden sonra ekranda ucretsiz arama yazip kaybolacak.
Daha sonra aramak istedigniz numarayi cevirin. Numara ekranda gorunmeyecek.
Aradiginiz numara calinca gecersi karti sokun. Karti reddedecek ama konusma saglanacak. -
enteresaaaaaaan!!
-
yaa evet bir zamanlar böyle 2001 yıllarında yazardı bunlar.. ahh ne günlerdi her taraf copy paste kaynardı...
-
abi ben yeniyim fazla bişey bilmiyorum ama kafama bişey takıldı 2005 yılında telefon kartları chip li olmadımı? eğer yanlışsam kusura bakma abi beni bu konuda bilgilendirirseniz sevinirim başarılarınızın devamını diliyorum
-
Kartlı telefon kaldımı ? :) Gerçi ankarada zafer çarşısında halen jetonlu var bi telefon..
-
DecaMeroN bunu yazdı:
Kartlı telefon kaldımı ? :) Gerçi ankarada zafer çarşısında halen jetonlu var bi telefon..
ehuehehehe jetonlular icinde vardı bi tane ya bak unuttum bi araştırıyım ehuehehe antika telefon hack :P -
jetonu kuyumcu olanlar bilir ince uçlu kalem matkap ile delip ipe bağlayın :D
gazinolarda da çalışır hatta bu yöntem...
ama yakalanıtrsanız kaçmak için taktik yok...
-
Hiç kimse denemedimi bunu???
-
Deneyecez bi kulube bulabilsek ama oyle kulube nerdeee
-
Bence çalışmaz..
Ama eskiden pulse dialling bile işe yarıyordu ehehhe
-
ya abi sen bu bilgileri nerden aldın ama bir zamanlar bu bilgiler cigicigi de mevcuttu(bir zamanlar FıRTıNaLr estirirdik)
Toplam Hit: 8201 Toplam Mesaj: 12