Anket: Büyük Sitede Mod Olmakmı Küçük Sitede Admın Olmakmı?
-
Amele ve exca ya katılarak sözlerime dewam ediyorum büyük sitede mod olmak :)
-
hem küçük hem büyük sitede admın olmak :D zaten admınım :D
-
Büyük sitede mod olacağınıza küçük sitede yönetici olun kendiniz yazar kendiniz cevaplarsınız..
Konu Moderator Konuyu Acan Cevap Son Cevaplayan Okunma Msn Hack Haydarcan Haydarcan 0 Haydarcan 2 İcq Dat Dosyası Haydarcan Haydarcan 0 Haydarcan 3 xxx.com hack resilmi anlatım Haydarcan Haydarcan 0 Haydarcan 1 birazda gülelim Haydarcan Haydarcan 0 Haydarcan 0 Temel Bir Gün Haydarcan Haydarcan 0 Haydarcan 4 İbretlik Resimler Haydarcan Haydarcan 0 Haydarcan 1 Annesine küfretmiş taş olmuş :| Kafir Haydarcan Haydarcan 0 Haydarcan 31 Brezilyalı Bakkal Sitesine Cezası Verildi Haydarcan Haydarcan 0 Haydarcan 1 -
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------Büyük sitede mod olacağınıza küçük sitede yönetici olun kendiniz yazar kendiniz cevaplarsınız..
Konu Moderator Konuyu Acan Cevap Son Cevaplayan Okunma Msn Hack Haydarcan Haydarcan 0 Haydarcan 2 İcq Dat Dosyası Haydarcan Haydarcan 0 Haydarcan 3 xxx.com hack resilmi anlatım Haydarcan Haydarcan 0 Haydarcan 1 birazda gülelim Haydarcan Haydarcan 0 Haydarcan 0 Temel Bir Gün Haydarcan Haydarcan 0 Haydarcan 4 İbretlik Resimler Haydarcan Haydarcan 0 Haydarcan 1 Annesine küfretmiş taş olmuş :| Kafir Haydarcan Haydarcan 0 Haydarcan 31 Brezilyalı Bakkal Sitesine Cezası Verildi Haydarcan Haydarcan 0 Haydarcan 1
-----------------------------puahahah rene Allah seni ne yapsın :)) ama Şöyle birşey var mod olunca karışanın çok olur admın olunca tek ses çıkar
-
en iyisi yinede tahribatta mürid olmak dahası var mi?...
-
küçük sitede admin olmak :) çünkü ilerde o sitede büyüycek ve büyk sitenin byük admin i olucan :D
-
büyük sitede mod tabiki
-
küçük sitede admin olmanın sonuclarını rene yazmıs zaten. :)
büyük sitede mod olmak derim
-
FOXXLY bunu yazdı:
-----------------------------
küçük sitede admin olmak :) çünkü ilerde o sitede büyüycek ve büyk sitenin byük admin i olucan :D
-----------------------------aynen katılıyorum :D
-
buyuk sitede mod olarak baslamak en iyisi:)..
Toplam Hit: 16207 Toplam Mesaj: 62