folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Anket Doldurarak Para Kazanma Sitesi - Üye Ol 1.5 Euro Kazan

Anket Doldurarak Para Kazanma Sitesi - Üye Ol 1.5 Euro Kazan

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UmutxTR
    UmutxTR's avatar
    Erkek
    RimPalace bunu yazdı

bu konu paylaşıldı :)

Maalesef o benim eski konumdu. Bir takım nedenlerden dolayı silinmişti. Bu yüzden kurallara uygun şekilde tekrar açmak durumunda kaldım.

Tbt Haftanın Sözü LynXMaSTeR; Bu cep numaralarını arayıp ben sizin hattınızı almak istiyorum, bana devredin, masrafları benden, üzerine de 100 lira vercem deyim belki satarlar.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UmutxTR
    UmutxTR's avatar
    Erkek

Kara Cuma için tam zamaninda Marketagent.com'a katildiginizda bunun karşiligini gerçekten alirsiniz! 30 Kasim 2018'e kadar birisini yönlendirdiginizde 100 yerine 300 bonus puan kazanacaksiniz. Marketagent.com'da fikir öncüleri olmalari için arkadaşlarinizi davet edin ve degerli puanlar kazanin.

Ekstra bir bonus olarak tüm katilimcilar arasindan seçerek beş yepyeni iPhone XR dagitiyoruz.

Bizi şimdi önerin, bunun avantajini yaşayin.

-Arkadaşlar eğer sisteme üye olduysanız alt üyeliklerde verdiği 1 euroyu 30 kasıma kadar 3 euroya çıkardılar. Ref linkinizden üye olan her kişi için 3 euro kazanacaksınız. 30 kasıma kadar sürecek olan bu fırsatı kaçırmayın.

Tbt Haftanın Sözü LynXMaSTeR; Bu cep numaralarını arayıp ben sizin hattınızı almak istiyorum, bana devredin, masrafları benden, üzerine de 100 lira vercem deyim belki satarlar.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UmutxTR
    UmutxTR's avatar
    Erkek

- Konu güncel arkadaşlar, 30 Kasım'a kadar devam edecek olan üye getirme kampanyasını kaçırmayın.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeLLB0y
    HeLLB0y's avatar
    Erkek
    UmutxTR bunu yazdı

- Konu güncel arkadaşlar, 30 Kasım'a kadar devam edecek olan üye getirme kampanyasını kaçırmayın.

Abi uye ettik 5 kisiyi simdide anket doldurmasi lazim yoksa kazanamazsin diye yaziyo kendim actim bi tane doldurdum anket yine vermedi 3 euroyu anlamadim gitti.

The End
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UmutxTR
    UmutxTR's avatar
    Erkek
    HeLLB0y bunu yazdı
    UmutxTR bunu yazdı

Abi uye ettik 5 kisiyi simdide anket doldurmasi lazim yoksa kazanamazsin diye yaziyo kendim actim bi tane doldurdum anket yine vermedi 3 euroyu anlamadim gitti.

Hesap Ekstresi bölümünden puanlarını takip et hellboy, getirdiğin üye anketi doldurduktan sonra 2 ila 3 hafta içinde onay yapılıyor ve puanına yansıyor. Bende de durum böyle üye olanın onayı 2 ila 3 hafta içinde yansıyor sisteme ve çekilebilir oluyor.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeLLB0y
    HeLLB0y's avatar
    Erkek
    UmutxTR bunu yazdı
    HeLLB0y bunu yazdı
    UmutxTR bunu yazdı

Hesap Ekstresi bölümünden puanlarını takip et hellboy, getirdiğin üye anketi doldurduktan sonra 2 ila 3 hafta içinde onay yapılıyor ve puanına yansıyor. Bende de durum böyle üye olanın onayı 2 ila 3 hafta içinde yansıyor sisteme ve çekilebilir oluyor.

Anladım olayı fakat illede anket doldurması gerekiyor üye olanın yoksa hesaba geçmiyor hiç bir şekilde 3 euro teşekkürler açıklama için.

The End
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UmutxTR
    UmutxTR's avatar
    Erkek

Rica ederim ne demek, bol kazançlar dilerim.

Özellikle 30 kasıma kadar olan kampanya döneminde yüklenin.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UmutxTR
    UmutxTR's avatar
    Erkek
    HeLLB0y bunu yazdı
    UmutxTR bunu yazdı

Hellboy, bu 5 kişinin anket doldurduğunu varsayarsak eğer, 15 euro eder oda türk lirası olarak 90 tl civarında bir miktara tekabül ediyor. Bence kasmaya devam et.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    furkiak
    furkiak's avatar
    Erkek
    UmutxTR bunu yazdı
    HeLLB0y bunu yazdı
    UmutxTR bunu yazdı

Hellboy, bu 5 kişinin anket doldurduğunu varsayarsak eğer, 15 euro eder oda türk lirası olarak 90 tl civarında bir miktara tekabül ediyor. Bence kasmaya devam et.

P21966035 - Kooperasyon ortakları ile anket (C259624): Genel   13.11.2018 10 
      P21966034 - Kooperasyon ortakları ile anket (C281829): Genel   13.11.2018 10 
      P21966031 - Kooperasyon ortakları ile anket (C299511): Genel   13.11.2018 10 
      P21966006 - Kooperasyon ortakları ile anket (C295564): Genel   13.11.2018 10 

13 ünden beri 40 puanımı vermedi arkadaşlar saolsunlar :D

Android Mobil Uygulama - Web Sitesi - Masaüstü Yazılım yapılır. Vitaminsiz Palyaço
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UmutxTR
    UmutxTR's avatar
    Erkek

Furkiak, 2 ila 3 hafta sürüyor ödemelerin onaylanması. Para kazanmak istiyorsan anket doldurmaktan ziyade referansınla üye getirmeye odaklanmalısın.

Toplam Hit: 4137 Toplam Mesaj: 28
anket para kazanma