Anketörlük, Tanıtım Elemanlığı Yapan Müridler?
-
medusa plus diye bi ajans var koşuyolunda onlara ulaş ellerinde iş varsa yönlendirsinler.anketörlük değilde stand işleri çıkıyo genelde.ücretleride iyi oluyo günde 50 tl + 15 tl yemek ücreti veriyolar.ben bi kaç kez gazete satmıştım bunlarla
-
YasamaK bunu yazdı:
-----------------------------parvati bunu yazdı:
-----------------------------istanbulda 20 gün kadar bir boş vaktimi para kazanarak değerlendirmek istiyorum anketörlük işini falan düşündüm. yapan var mıdır? nerelere başvurdunuz?
-----------------------------Tam adamı benim :) İstanbulda ki tüm şirketler de çalışdım anketör firmalarının alayın da çalışdım ama sana tek önerim şuan para kazandıran GFK sahaları :) Turuncuarastirma bu firma da çalış 1 gün eğitime katılırsın onun dışın da stüdyo hane çalışmalarına katılırsın dilin iyi se 10 gün de 1000 tl yada 1500tl kazana bilirsin :)
-----------------------------
Neymis o is? -
YasamaK bunu yazdı:
-----------------------------Tam adamı benim :) İstanbulda ki tüm şirketler de çalışdım anketör firmalarının alayın da çalışdım ama sana tek önerim şuan para kazandıran GFK sahaları :) Turuncuarastirma bu firma da çalış 1 gün eğitime katılırsın onun dışın da stüdyo hane çalışmalarına katılırsın dilin iyi se 10 gün de 1000 tl yada 1500tl kazana bilirsin :)
-----------------------------iş ne tam olarak??
-
lalada bunu yazdı:
-----------------------------medusa plus diye bi ajans var koşuyolunda onlara ulaş ellerinde iş varsa yönlendirsinler.anketörlük değilde stand işleri çıkıyo genelde.ücretleride iyi oluyo günde 50 tl + 15 tl yemek ücreti veriyolar.ben bi kaç kez gazete satmıştım bunlarla
-----------------------------o daha iyi olur aslında bi arayayım burayı sağolasın
-
parvati bunu yazdı:
-----------------------------YasamaK bunu yazdı:
-----------------------------iş ne tam olarak??
-----------------------------anket firması
-
parvati bunu yazdı:
-----------------------------lalada bunu yazdı:
-----------------------------medusa plus diye bi ajans var koşuyolunda onlara ulaş ellerinde iş varsa yönlendirsinler.anketörlük değilde stand işleri çıkıyo genelde.ücretleride iyi oluyo günde 50 tl + 15 tl yemek ücreti veriyolar.ben bi kaç kez gazete satmıştım bunlarla
-----------------------------o daha iyi olur aslında bi arayayım burayı sağolasın
-----------------------------bura daha iyimiş :)