Anlaşılabilir Güncel Hız Sınırları
-
Sizin İçin Emniyetten Temin Edip taradım
NOT: Pay Verilmemiş Halidir
-
doblo connect türü araçlar hangisine giriyor ?
-
Dos_Attach bunu yazdı
doblo connect türü araçlar hangisine giriyor ?
panelvan
-
8 kisiye kadarsa otomobil sayiliyor doblolar.
-
böyle sınır koyacaklarına arabaları maksimum 150 ile gidicek sekilde yapsalar ya
canafar tarafından 15/Oca/14 15:24 tarihinde düzenlenmiştir -
120 ile yol mu biter amk...
-
ayhun bunu yazdı
hadi ya hangi sivri zeka söylemiş onu :)))
yada sen olayı yanlış anlamışsın hoca araştır birşey bulamazsan sana doğrusunu anlatırım:)
-
DJ_Alper bunu yazdıayhun bunu yazdı
yada sen olayı yanlış anlamışsın hoca araştır birşey bulamazsan sana doğrusunu anlatırım:)
Haci abi ben senin attigin resme bakarak soyledim. Orada panelvani gormedigimden boyle bi kaniya vardim yanlis soylemisiz af ola))))
-
ayhun bunu yazdıDJ_Alper bunu yazdıayhun bunu yazdı
Haci abi ben senin attigin resme bakarak soyledim. Orada panelvani gormedigimden boyle bi kaniya vardim yanlis soylemisiz af ola))))
bak hocam bilgi amaçlı yazayım ben
Türkiyede ticari tip üretimi yapıp otomobil çıkışı yapma yetkisi sadece fiatta ve doblo modellerinde var
hız sınırında panelvar olarak geçebilir ama özünde doblolar kamyonettir. Ama fabrika çıkışlı olarak otomobil olarak çıkan doblalırda var ötv farkını veriyorsun otomobil oluyor doblo ama fabrika çıkışından oluyor
ötv daha çok veriyorsun ama 2 senede bir muayenesi oluyor kamyonet cinsinden değil otomobil cinsinden ödüyorsun
Türkiyede ticari tip otomobil çıkarma yetkisini artık kimseye vermiyorlar fiat zamanında öyle almış ve kalmış
yani doblo otomobilde olabilir doblo kamyonette olabilir
doblo otomobilde otomobil hız sınırı geçerlidir
doblo kamyonette panelvar hız sınırı geçerlidir
taksici bir abimiz doblosu vardı otomobil bi satılığa çıkardık 1 günde 15 kişi aradı 30 dk içinde araba satıldı :D
-
DJ_Alper bunu yazdıayhun bunu yazdı
kamyonet :)
-
@Dj_Alper
Saruhanlıya gelirken bölünmüş yolda 119 ile radara girdim. Volkwagen Multivan Kısa Kasa Koltuklu Camlı
343 TL göndermişler.
Bir yanlışlık yok mu?