[Anlatım] Google Fotoğraflar Sizi Tanısın
-
XanTos bunu yazdı
Bu olay çok ürkütücü geliyor bana. En son veri koruma yasası kapsamında ismimle ilgili her şeyi internetten kaldırttım, yakında akıllı telefonları da bırakacağım bu gidişle
nasıl oluyo bu :)
-
MaviGozluDev bunu yazdıXanTos bunu yazdı
Bu olay çok ürkütücü geliyor bana. En son veri koruma yasası kapsamında ismimle ilgili her şeyi internetten kaldırttım, yakında akıllı telefonları da bırakacağım bu gidişle
cidden hocam nasıl yaptın bunu biz de yapalım :)
-
Mkyb hocam sanırım sadece amerika ya açık değil bu özellik ben uzun süredir kullanıyorum zaten. Hatta sistem o kadar gelişmiş ki benim bebeklik fotoğrafımı bile şimdiki yüzümle eşleştirip sensin bu diyor.
-
Cizik
-
beyazidbeg bunu yazdı
Tüm bunların olması felan, neticede willsmith in filmideki gibi olacak sonumuz diye korkutuyor beni..
adamların suda ,yerin altında veri merkezleri var yakında ayada yollarsalar şaşırmayın .
-
Naruto bunu yazdıbeyazidbeg bunu yazdı
Tüm bunların olması felan, neticede willsmith in filmideki gibi olacak sonumuz diye korkutuyor beni..
adamların suda ,yerin altında veri merkezleri var yakında ayada yollarsalar şaşırmayın .
hangi film bu
-
samaccc bunu yazdıNaruto bunu yazdıbeyazidbeg bunu yazdı
hangi film bu
belgesel
https://youtu.be/VoVuRbmnKzQ?t=30m44s
-
Benim hiç bir anımı resmimi bulamazlar, bilgisyar ile çok haşır neşir olmama rağmen ne facebook ne twiter, ya da ne bilim diğer zamazingoları kullanmıyorum kullanmamda,
-
Robinson_Crusoe bunu yazdı
Benim hiç bir anımı resmimi bulamazlar, bilgisyar ile çok haşır neşir olmama rağmen ne facebook ne twiter, ya da ne bilim diğer zamazingoları kullanmıyorum kullanmamda,
-
beyazidbeg bunu yazdıMaviGozluDev bunu yazdıXanTos bunu yazdı
cidden hocam nasıl yaptın bunu biz de yapalım :)
https://support.google.com/legal/contact/lr_eudpa?hl=en-gb&product=websearch