Eğitim & Ödev & Bilimsel Döküman
[Anlatım] Yasakların Kökünü Kazıyalım - Atara Atar
[Anlatım] Yasakların Kökünü Kazıyalım - Atara Atar
-
Piratebay bunu yazdı
taş gibi çalışıyor saolasın hocam :)
"Topuktan enseye yalarım."
bu nasıl yorumdur Yarıldım amkya
-
daft hocam bende sana şunu sorayım mesela twitteri kapadı bunlar ama nedense bahsettiğin host dosyasına eklediğimiz ip adresleri yeni son 3-4 gündür yaygınlaştı.yani demek istediğim bu ip ler i biz nasıl kendimiz bulup host a ekleriz.atıyorum sitenin adı tahribat.com olsun.bir örnek anlatırsan sevinirim
-
jawsap67 bunu yazdı
daft hocam bende sana şunu sorayım mesela twitteri kapadı bunlar ama nedense bahsettiğin host dosyasına eklediğimiz ip adresleri yeni son 3-4 gündür yaygınlaştı.yani demek istediğim bu ip ler i biz nasıl kendimiz bulup host a ekleriz.atıyorum sitenin adı tahribat.com olsun.bir örnek anlatırsan sevinirim
ya twitter açılan bir site/sistemden ping atıyorlar o sunucuya
ya da fiddler, wireshark gibi araçlarla buluyorlar ip'yi, ben de tam bilmiyorum.
örnek olması açısından cmd'yi aç windowsta.
ping tahribat.com yaz ip adresini gör.
-
EcHoLL bunu yazdıPiratebay bunu yazdı
taş gibi çalışıyor saolasın hocam :)
"Topuktan enseye yalarım."
bu nasıl yorumdur Yarıldım amkya
:D
inanmayan pdfin son sayfasında en alta baksın :D
-
ulan yeminlen ilaç gibi geldi, zenmate ile acıyordum da dünden beri youtubeda fln yerlerdeydi hız düzeldi şimdik, sagolasın hocam
-
ugur0 bunu yazdı
ulan yeminlen ilaç gibi geldi, zenmate ile acıyordum da dünden beri youtubeda fln yerlerdeydi hız düzeldi şimdik, sagolasın hocam
youtube bana da kafayı yedirtecekti :)
-
ellerine sağlık daft.
lakin yasaklardan buyana normal kullanıcı olarak Comodo Dns ile heryere girebiliyorum.
Switch Now!
It's quick and easy to change to Comodo Secure DNS. No downloads and it's absolutely free.
8.26.56.26
8.20.247.20 -
HoLyCat bunu yazdı
ellerine sağlık daft.
lakin yasaklardan buyana normal kullanıcı olarak Comodo Dns ile heryere girebiliyorum.
Switch Now!
It's quick and easy to change to Comodo Secure DNS. No downloads and it's absolutely free.
8.26.56.26
8.20.247.20bende comodoyu yazacaktım vpn felan kullanmak istemiyenler için bire bir
-
HoLyCat bunu yazdı
ellerine sağlık daft.
Switch Now!
8.26.56.26
8.20.247.20youtube performans sorunları oluyor bu dns ile bende
-
Daft bunu yazdıHoLyCat bunu yazdı
ellerine sağlık daft.
Switch Now!
8.26.56.26
8.20.247.20youtube performans sorunları oluyor bu dns ile bende
hocam bende hiç sorun yok gayet normal akışında izliyor.